Blogul Paysera

De la produse și servicii nou lansate, până la știri despre companii și în culisele celui mai mare Fintech lituanian

Cum să economisești sume importante de bani prin schimbul valutar online? 

Pentru mulți, ideea schimbului valutar este asociată cu pierderi, comisioane și cu rate de schimb valutar mult mai bune la alte Instituții financiare. Dar nu trebuie să fie așa! Schimbul valutar online vă poate economisi timp, bani și bătăi de cap. Să aruncăm o privire la ce vă poatePayseraoferi. 

#

Ce este un cod SWIFT (BIC)?

Un cod SWIFT (Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication - Societatea pentru Telecomunicații Financiare Interbancare Mondiale) este un cod utilizat pentru identificarea țării, a băncii și a sucursalei unde este înregistrat un cont bancar. Codul SWIFT al Paysera este EVIULT2VXXX și este la fel pentru fiecare client al Paysera. Acest cod este adesea solicitat atunci când efectuați un transfer internațional și în această postare pe blog, explicăm de ce este. 

#

7 modalități de a reduce rata abandonului coșului de cumpărături în magazinul dvs. online 

Unul dintre cei mai importanți indicatori de performanță pentru orice comerciant online este rata scăzută de abandonare a coșului de cumpărături. Lipsa opțiunilor de plată adecvate sau metodele de livrare incomode sunt unele dintre principalele motive pentru care clienții se răzgândesc în ultimul moment și își abandonează coșurile de cumpărături. Vestea bună este că acestea sunt domeniile care pot fi ușor gestionate și îmbunătățite chiar de comercianți. În această postare pe blog, vom explora câteva modalități practice de a reduce rata de abandonare a coșului de cumpărături online 

#

Este sigur să plătiți online din Internet Banking-ul băncii Dvs.?

Mulți dintre noi am fost în situația în care ne-am verificat buzunarele sau ne-am temut că am pierdut sau ni s-a furat cardul. Cazurile în care fraudatorii cumpără ceva online sau în magazinele fizice folosind carduri sau detalii de card furate sunt rare, dar nu imposibile. Internet Banking-ul, totuși, pare a fi una dintre cele mai sigure modalități de a plăti achizițiile dvs. în magazinele online. Toate detaliile de conectare sunt în capul dvs. și deseori necesită confirmări suplimentare primite prin SMS sau aplicații generatoare de coduri.

#

Top 10 întrebări despre procesarea plăților online

Multe întrebări apar când auziți de un nou actor în zona de comerț online. Paysera ajută mii de magazine online de mai bine de 15 ani, să proceseze plăți de la clienți din întreaga lume. Și acum vom răspunde la unele dintre cele mai frecvente întrebări despre procesarea plăților online prin Paysera! 

#

Acum puteți adăuga cardul Paysera Visa la Google Pay prin intermediul aplicației Paysera

Plățile mobile vor fi în curând o normalitate absolută pentru majoritatea clienților Paysera. De acum, puteți adăuga cardul Paysera Visa la Google Pay direct din Aplicația Mobilă Paysera, chiar fără a avea instalată aplicația Google Pay. 

#

Paysera permite magazinelor online să accepte plăți din conturi Revolut

De acum înainte, magazinele online ce au integrat Serviciul inițiere plăți Paysera pentru procesarea plăților online, oferă clienților posibilitatea să plătească direct din contul lor Revolut pentru bunurile sau serviciile ce doresc să le achiziționeze. 

#

E-commerce: Cum vă poate ajuta să economisiți bani un IBAN local din România și Bulgaria?

Tot mai multe companii care desfășoară o afacere de comerț online în țări precum România, Bulgaria sau Ungaria observă avantajele de a avea un cont IBAN individual – numit și RO IBAN, BG IBAN sau HU IBAN. Nu numai că economisește bani companiilor atunci când tranzacționează pe aceste piețe, dar este, de asemenea, ușor de obținut de la companii fintech precum Paysera.

#

Ce este Open Banking, PSD2 și Serviciul Inițiere Plăți?

Open Banking este un sistem care permite partajarea informațiilor financiare necesare dezvoltării produselor și serviciilor financiare. Un astfel de produs bazat pe Open Banking este Serviciul Inițiere Plăți, care permite clienților să plătească online într-un mod convenabil și rapid – iar pentru comercianți să accepte astfel de plăți fără taxele impuse de furnizorii de carduri. Toate acestea se pot face prin intermediul unui procesor de plăți terță parte, de exemplu  Paysera.

#

Paștele în birourile Paysera din întreaga lume: Din România în Lituania și Filipine!

Mai mult de o treime din lume se pregătește pentru mult așteptata vacanță de Paște, la fel și noi în birourile Paysera din întreaga lume! Echipa Paysera este un amestec divers de oameni din diferite țări, religii și culturi. Am întrebat reprezentanții Paysera dacă sărbătoresc Paștele, și ce anume face această sărbătoare atât de specială. Din păcate, multe tradiții vor fi obstrucționate de carantinele în curs de desfășurare în diferite țări, cu toate acestea - spiritul sărbătorii rămâne.

#

Aplicația Mobilă Paysera este disponibilă în Huawei AppGallery

Vești bune pentru utilizatorii de telefoane Huawei – aplicația Mobilă Paysera poate fi descărcată din AppGallery Huawei și utilizată pentru o mai bună gestionare zilnică a finanțelor.

#

Ce este un procesator de plăți online și cum să îl alegi? 

Procesarea plăților online  este un serviciu care permite clienților să plătească în magazinele online și pentru acele magazine - să primească plata. Există anumite criterii pe care trebuie să le urmăriți atunci când alegeți cel mai potrivit partener pentru procesarea plăților pentru magazinul online.

#

Paysera lansează Suportul pentru clienți 24/7 în limba engleză

Începând cu 1 martie, clienții Paysera vor putea contacta Suportul clienți în limba engleză 24 ore, în fiecare zi. Suportul va fi acordat telefonic, prin e-mail, cât și prin funcția de live-chat disponibilă pe website.

#

Contul comun pentru cupluri - următorul pas în relația ta

Cum să împărțiți cheltuielile fără acele momente incomode? Citiți despre conturile comune pentru cupluri, cererile de bani și alte modalități de a gestiona finanțele comune.

#

Cum se efectuează plăți către Bugetul de Stat din Bulgaria și România din contul Paysera

Știați că prin Paysera vă puteți achita obligațiile fiscale către bugetul de stat atât în Bulgaria, cât și în România? Dacă nu, avem câteva vești bune pentru dvs. Citiți acest articol pentru a afla totul despre plățile bugetare prin Paysera. Rețineți faptul că aceste Instrucțiuni sunt aplicabile doar in versiunea Desktop.

#

Avantajele pe care le oferim companiilor românești în efectuarea transferurilor internaționale

Multe companii și persoane fizice întâmpină dificultăți în executarea transferurilor internaționale de bani din România. Prin Paysera îi ajutăm să efectueze plăți fără griji.

#

Ce este o plată SEPA? Diferența dintre SEPA și SEPA Instant

În limbajul de zi cu zi și atunci când vorbim cu clienții, explicăm plata SEPA ca un transfer obișnuit de Euro și SEPA Instant - ca un transfer urgent de Euro. Dar, de fapt, ce este o plată SEPA? Și în ce diferă de SEPA Instant? 

#

Cele mai importante caracteristici ale aplicației Paysera 2021 - cum să nu ratezi noutățile?

De câte dintre cele mai recente caracteristici ale aplicației Paysera din 2020 profitați? Și care sunt cele mai așteptate pe care trebuie să le anunțăm încă în 2021? Avem noutăți pentru toată lumea!

#

Alege AUR! Cumpărați aur online prin Paysera

Știrile despre tranzacționarea aurului sunt tot mai dese în ultimele câteva luni. Prețul său crește zilnic și vânzările sale cresc din cauza temerilor unei crize economice. De aceea suntem și mai fericiți să le prezentăm tuturor clienților noștri noua caracteristică de a cumpăra aur online.

#

De la abonamente la conturi pentru cumpărători - vești minunate pentru iubitorii de evenimente!

Sistemul de bilete pentru evenimente Paysera Tickets lansează 4 noi caracteristici de care vor beneficia atât organizatorii de evenimente, cât și participanții la evenimente. Toate acestea nu au costuri suplimentare.

#

De ce este blocat sau restricționat contul meu Paysera?

Adesea vedem oameni care discută acest subiect în diferite forumuri, precum și pe rețelele de socializare, așa că am decis să vă oferim câteva informații despre motivul pentru care unii oameni își găsesc contul lor Paysera blocat sau restricționat.

#

Paște alternativ: tot ce trebuie să știți despre petrecerea sărbătorilor acasă 

Paștele se apropie și ne gândim cu toții la membrii familiei și la cei dragi cu care petrecem în mod normal aceste sărbători. Cu toate acestea, anul acesta cel mai bun cadou pentru ei va fi păstrarea lor în siguranță, rămânând acasă. Între timp, ne vom asigura că banii de buzunar pentru nepoții tăi sau micile cadouri pentru cei dragi ajung la conturile lor înainte de dimineața Paștelui.

#

Numărul magazinelor online crește în timpul carantinelor naționale

După anunțul carantinelor la nivel național, multe companii au trebuit să treacă la sectorul comerțului electronic. Vrem să credem că acest lucru creează niște oportunități excelente care vor ajuta companiile și economiile pe termen lung.

#

Cum să construiești un magazin online de la zero?

Întrucât carantina nu pare să dispară în curând, chiar și cei mai tradiționali proprietari de magazine fizice au început să-și mute serviciile pe diferite platforme online. Alții regretă că nu au făcut-o mai devreme, dar se străduiesc să supraviețuiască prin orice mijloace posibile. Oricât de clișeu ar părea - mai bine târziu decât niciodată!

#

Salutări, și bun venit pe blogul nostru!

Am creat blogul nostru pentru a împărtăși cu voi cele mai noi știri și actualizări despre noi, produsele, serviciile, și momentele noastre de mândrie. Pătrundeți în lumea serviciilor de plată, a tehnologiilor și inovațiilor.