Blogul Paysera

De la produse și servicii nou lansate, până la știri despre companii și în culisele celui mai mare Fintech lituanian

Paștele în birourile Paysera din întreaga lume: Din România în Lituania și Filipine!

Mai mult de o treime din lume se pregătește pentru mult așteptata vacanță de Paște, la fel și noi în birourile Paysera din întreaga lume! Echipa Paysera este un amestec divers de oameni din diferite țări, religii și culturi. Am întrebat reprezentanții Paysera dacă sărbătoresc Paștele, și ce anume face această sărbătoare atât de specială. Din păcate, multe tradiții vor fi obstrucționate de carantinele în curs de desfășurare în diferite țări, cu toate acestea - spiritul sărbătorii rămâne.

#

Aplicația Mobilă Paysera este disponibilă în Huawei AppGallery

Vești bune pentru utilizatorii de telefoane Huawei – aplicația Mobilă Paysera poate fi descărcată din AppGallery Huawei și utilizată pentru o mai bună gestionare zilnică a finanțelor.

#

Ce este un procesator de plăți online și cum să îl alegi? 

Procesarea plăților online  este un serviciu care permite clienților să plătească în magazinele online și pentru acele magazine - să primească plata. Există anumite criterii pe care trebuie să le urmăriți atunci când alegeți cel mai potrivit partener pentru procesarea plăților pentru magazinul online.

#

Paysera lansează Suportul pentru clienți 24/7 în limba engleză

Începând cu 1 martie, clienții Paysera vor putea contacta Suportul clienți în limba engleză 24 ore, în fiecare zi. Suportul va fi acordat telefonic, prin e-mail, cât și prin funcția de live-chat disponibilă pe website.

#

Contul comun pentru cupluri - următorul pas în relația ta

Cum să împărțiți cheltuielile fără acele momente incomode? Citiți despre conturile comune pentru cupluri, cererile de bani și alte modalități de a gestiona finanțele comune.

#

Cum se efectuează plăți către Bugetul de Stat din Bulgaria și România din contul Paysera

Știați că prin Paysera vă puteți achita obligațiile fiscale către bugetul de stat atât în Bulgaria, cât și în România? Dacă nu, avem câteva vești bune pentru dvs. Citiți acest articol pentru a afla totul despre plățile bugetare prin Paysera. Rețineți faptul că aceste Instrucțiuni sunt aplicabile doar in versiunea Desktop.

#

Avantajele pe care le oferim companiilor românești în efectuarea transferurilor internaționale

Multe companii și persoane fizice întâmpină dificultăți în executarea transferurilor internaționale de bani din România. Prin Paysera îi ajutăm să efectueze plăți fără griji.

#

Cele mai importante caracteristici ale aplicației Paysera 2021 - cum să nu ratezi noutățile?

De câte dintre cele mai recente caracteristici ale aplicației Paysera din 2020 profitați? Și care sunt cele mai așteptate pe care trebuie să le anunțăm încă în 2021? Avem noutăți pentru toată lumea!

#

Ce este o plată SEPA? Diferența dintre SEPA și SEPA Instant

În limbajul de zi cu zi și atunci când vorbim cu clienții, explicăm plata SEPA ca un transfer obișnuit de Euro și SEPA Instant - ca un transfer urgent de Euro. Dar, de fapt, ce este o plată SEPA? Și în ce diferă de SEPA Instant? 

#

De la abonamente la conturi pentru cumpărători - vești minunate pentru iubitorii de evenimente!

Sistemul de bilete pentru evenimente Paysera Tickets lansează 4 noi caracteristici de care vor beneficia atât organizatorii de evenimente, cât și participanții la evenimente. Toate acestea nu au costuri suplimentare.

#

Alege AUR! Cumpărați aur online prin Paysera

Știrile despre tranzacționarea aurului sunt tot mai dese în ultimele câteva luni. Prețul său crește zilnic și vânzările sale cresc din cauza temerilor unei crize economice. De aceea suntem și mai fericiți să le prezentăm tuturor clienților noștri noua caracteristică de a cumpăra aur online.

#

De ce este blocat sau restricționat contul meu Paysera?

Adesea vedem oameni care discută acest subiect în diferite forumuri, precum și pe rețelele de socializare, așa că am decis să vă oferim câteva informații despre motivul pentru care unii oameni își găsesc contul lor Paysera blocat sau restricționat.

#

Paște alternativ: tot ce trebuie să știți despre petrecerea sărbătorilor acasă 

Paștele se apropie și ne gândim cu toții la membrii familiei și la cei dragi cu care petrecem în mod normal aceste sărbători. Cu toate acestea, anul acesta cel mai bun cadou pentru ei va fi păstrarea lor în siguranță, rămânând acasă. Între timp, ne vom asigura că banii de buzunar pentru nepoții tăi sau micile cadouri pentru cei dragi ajung la conturile lor înainte de dimineața Paștelui.

#

Numărul magazinelor online crește în timpul carantinelor naționale

După anunțul carantinelor la nivel național, multe companii au trebuit să treacă la sectorul comerțului electronic. Vrem să credem că acest lucru creează niște oportunități excelente care vor ajuta companiile și economiile pe termen lung.

#

Cum să construiești un magazin online de la zero?

Întrucât carantina nu pare să dispară în curând, chiar și cei mai tradiționali proprietari de magazine fizice au început să-și mute serviciile pe diferite platforme online. Alții regretă că nu au făcut-o mai devreme, dar se străduiesc să supraviețuiască prin orice mijloace posibile. Oricât de clișeu ar părea - mai bine târziu decât niciodată!

#

Salutări, și bun venit pe blogul nostru!

Am creat blogul nostru pentru a împărtăși cu voi cele mai noi știri și actualizări despre noi, produsele, serviciile, și momentele noastre de mândrie. Pătrundeți în lumea serviciilor de plată, a tehnologiilor și inovațiilor.