Toate categoriile

9 instrumente de inteligență artificială indispensabile pentru succesul comerțului online

Best machine learning and AI tools for e-commerce and brand voice
Discuțiile despre inteligența artificială și instrumentele AI pentru site-urile web de comerț online sunt din ce în ce mai puternice. Acum este cel mai bun moment pentru a învăța cum să o folosești și să-ți depășești concurenții în afacerea de comerț online . Există o mulțime de opțiuni, așa că haideți să discutăm despre cele mai bune instrumente AI pentru comerțul online care vă vor optimiza procesele.

Recomandat de un expert în comerț online

Instrumentele AI discutate în această postare pe blog au fost recomandate de Audrius Lučiūnas, co-fondatorul Paysera și expert în comerțul online, care și-a împărtășit cunoștințele despre afacerile online și eforturile de marketing de succes în comerțul online în timpul webinariilor E-commerce Talks . Cu alte cuvinte, acestea sunt cele mai bune instrumente AI pentru comerțul online, testate și aprobate de cineva cu experiență în domeniu. Sa incepem!

copy.ai – generator de conținut

Nu este nevoie să scrieți texte de la zero pentru site-ul dvs. web, bloguri, reclame, campanii de e-mail, postări pe rețelele sociale și alte formate

Selectați tipul de text, specificați brandul dvs., furnizați o scurtă descriere a serviciului și copy.ai va genera textul perfect pentru dvs. Pur și simplu copiați și utilizați-l.

Apropo, acest instrument poate genera text și în alte limbi, dar funcționează cel mai bine atunci când parametrii inițiali sunt furnizați în engleză. Puteți găsi un steag în partea de sus unde puteți indica că veți introduce datele în engleză, dar doriți să primiți textul într-o altă limbă.

copy.ai is an AI tool that generates specific content for your brand

deepl.com – traducerea textului

În cazul în care copy.ai nu creează un text de o calitate suficient de bună într-o altă limbă, puteți genera conținutul în limba engleză. După ce ați generat conținutul în limba engleză, puteți utiliza instrumente de traducere automată pentru a-l traduce în limba preferată.

Deepl traduce limbi străine direct și o face mai bine decât Google Translate. Acest instrument este gratuit și îl puteți instala pe computer ca și program.

Deepl provides high-quality text translation using artificial intelligence and machine learning

generated.photos – generator de chipuri

Dacă doriți să folosiți chipurile oamenilor în reclamele dvs. din social media sau în alt conținut, puteți face acest lucru cu generated.photos. Acest instrument va genera chipuri diverse după vârsta, rasa și sexul pe care le preferați.

Din moment ce acești oameni nu există, nimeni nu va face vreodată vreo reclamație împotriva Dvs.

generated.photos is popular among other AI tools for creating photos of non-existing people for e-commerce store

scribehow.com – generator de ghiduri pas cu pas

Cu scribehow.com, puteți crea ghiduri pas cu pas pentru clienții dvs. în câteva secunde. Pur și simplu vizitați site-ul web scribehow, specificați pașii pe care îi preferați, iar instrumentul va genera textul. Un ghid pas cu pas cu aproximativ 10 pași poate fi generat în aproximativ 30 de secunde.

scribe.how is an AI tool that creates step-by-step guides for e-commerce platforms within seconds

digitalfirst.ai – generator de plan de marketing digital

Proprietarii de magazine online se luptă adesea cu planurile de marketing digital. Digitalfirst.ai o va face pentru tine. Acest instrument este plătit, dar oferă o versiune de încercare.

Principiul este foarte simplu. Primiți un formular, alegeți parametrii, faceți clic pe "Generate" și primiți diferite etape de implicare a utilizatorului cu acțiuni pe care le puteți efectua în timpul acestor etape

Indiferent de tipul de produs și de segmentul țintă, puteți primi sfaturi utile pentru procesul și tacticile dumneavoastră de marketing.

Digital marketing plan generation with digitalfirst.ai for online store

daydrm.ai – generator de idei creative

Căutați mai multe soluții creative? Încercați daydrm.ai.

După ce trimiteți informațiile, faceți clic pe "Generează un concept creativ" și veți primi o propunere pentru o idee de eveniment..

Acest instrument a fost antrenat pe un set de date personalizat bazat pe campaniile de la Cannes Lions..

Tot ce trebuie să faceți este să furnizați marca dvs., numele produsului, tipul de conținut (YouTube, Instagram etc.) și să indicați dacă evenimentul va avea loc într-un magazin fizic.

Creative ideas for e-commerce businesses with daydrm.ai for the best customer experience

openai.com/dall-e-2 – vizualizări pornind de la un text

Ilustrațiile pun întotdeauna în valoare mesajul conținutului și permit cititorilor să înțeleagă și să memoreze mai bine informațiile. Se discută din ce în ce mai mult despre soluțiile de inteligență artificială, care generează vizualizări din textul scris și facilitează crearea de informații vizuale și prezentarea pe platformele de comerț electronic.

Există numeroase instrumente de acest tip, iar unul dintre ele este DALL-E.

Mai jos, puteți vedea un exemplu. Solicitarea a fost pentru o artă digitală care înfățișează un om de știință cu un câine nebun care stă într-o cameră roz, își prepară un cocktail și privește luna. Inteligența artificială a furnizat 4 exemple diferite.

Generate visualisations from a text within minutes with DALL-E for online stores

synthesia.io – avatar text-to-speech

Dacă preferați să nu apăreți într-un videoclip sau nu dispuneți de echipamentul necesar, synthesia.io poate crea un avatar din textul scris care să facă treaba în locul dvs.

Un personaj va citi textul cu voce tare, iar mișcările buzelor vor corespunde textului citit. Textul poate fi citit chiar și în alte limbi.

Text-to-speech avatar created by synthesia.io for marketing campaigns and ecommerce business

heybooster.ai – analiza datelor

Atunci când vă străduiți să vă dezvoltați afacerea și să atrageți mai mulți clienți în afacerea dvs. de comerț online, veți avea nevoie de analiza datelor. Rapoarte Google Analytics, rapoarte Facebook, rapoarte Instagram... Cu alte cuvinte, numeroase rapoarte.

Iar toate aceste date despre clienți trebuie urmărite și analizate pentru a trage concluzii.. Heybooster se poate ocupa automat de această sarcină. Acesta colectează date de la Facebook, Google Ads și Google Analytics, apoi le combină și le analizează..

În cazul unei schimbări semnificative, cum ar fi o creștere de 50% a comenzilor, Heybooster vă va notifica, permițându-vă să răspundeți în consecință.

Heybooster.ai analyses e-shop statistics for you to boost sales and ensure customer satisfaction