Toate categoriile

Aur în valoare de 4 milioane de Euro vândut prin Paysera

#
Anul trecut, Paysera a introdus posibilitatea de a cumpăra, trimite și vinde înapoi aur real pentru investiții fizice prin intermediul Aplicației Mobile Paysera către toți utilizatorilor săi. De atunci, aur în valoare de 4 milioane de Euro a fost achiziționat prin intermediul aplicației, ceea ce îl face nu numai un mijloc excelent de a stoca bani fiat, ci și un cadou autentic și atemporal. 

Cât valorează 4 milioane de Euro aur?

4 milioane de Euro de aur înseamnă aproximativ 77 de kilograme. Pentru a da o altă perspectivă - cam aceasta este greutatea medie a unui bărbat adult. 

În XAU (uncii de aur), 4 milioane de Euro reprezintă aproape 2500 XAU (1 XAU = aproximativ 1.600 EUR).

#

Care este cea mai populară achiziție?  

În aplicația Paysera, oamenii pot cumpăra aur fie în uncii pentru doar 1 Euro, fie aur sub formă de lingouri și monede. 

Cea mai populară achiziție până în prezent este un lingou de aur de 1 gram, care costă puțin mai mult de 60 Euro. 

Lingourile, la fel ca monedele, pot fi ridicate fizic de la sucursala Paysera (Vilnius) sau păstrate în siguranță în depozitul securizat Paysera, care este cea mai comună decizie în rândul cumpărătorilor.

Cum să cumperi aur prin Paysera? 

A cumpăra aur prin Paysera este foarte facil. Trebuie să ai un cont Paysera și doar este necesar să vă conectați la el prin intermediul aplicației Paysera

Mergeți la Mai mult (dreapta jos a ecranului principal), apoi – Metale prețioase și alegeți să cumpărați aur după greutate sau în monede sau lingouri. 

Îl puteți vinde înapoi către Paysera oricând doriți sau îl puteți trimite drept cadou altor utilizatori Paysera.