Toate categoriile

Acum puteți adăuga cardul Visa la Google Pay prin intermediul aplicației Paysera

Features

Plățile mobile vor fi în curând o normalitate absolută pentru majoritatea clienților Paysera. De acum, puteți adăuga cardul Visa la Google Pay direct din Aplicația Mobilă Paysera, chiar fără a avea instalată aplicația Google Pay. 

Această dezvoltare va permite mii de utilizatori să plătească doar cu telefonul lor în milioane de locuri din întreaga lume.

Cum să adăugați cardul fără aplicația Google Pay

Dacă sunteți utilizator Android, puteți deschide pur și simplu aplicația Paysera, accesați Carduri și, dacă aplicația dvs. este actualizată, ar trebui să vedeți un buton Adăugați la Google Pay  în dreptul cardurilor care nu sunt încă adăugate. Atingeți-l și urmați instrucțiunile suplimentare. 

#

Această funcție este disponibilă pentru cei ale căror telefoane rulează pe Android 5.0 (Lollipop) sau o versiune ulterioară și acceptă tehnologia de comunicare NFC și tehnologia de emulare a cardului gazdă (HCE). 

Ce este Google Pay? 

Google Pay este modalitatea simplă și rapidă de a plăti în milioane de locuri - pe site-uri, în aplicații și în magazine. 

Cu Google Pay, nu este nevoie să vă căutați portofelul - puteți plăti cu telefonul oriunde sunt acceptate plăți contactless.

Pentru mai multe informații despre Google Pay și diferite moduri de configurare – vizitați site-ul nostru web