Toate postările de pe blog

Paysera permite magazinelor online să accepte plăți din conturi Revolut 

Paysera SIP Revolut

De acum înainte, magazinele online ce au integrat Serviciul inițiere plăți Paysera pentru procesarea plăților online, oferă clienților posibilitatea să plătească direct din contul lor Revolut pentru bunurile sau serviciile ce doresc să le achiziționeze. 

În februarie, Revolut a fost activat în lista băncilor și a instituțiilor de plată prin care plățile pot fi acceptate în magazinele online care folosesc Paysera ca procesator de plăți. În prezent, Serviciul inițiere plăților (SIP) Paysera are integrate aproape 100 de bănci, inclusiv aproape toate băncile din Țările Baltice - piața dominantă a Paysera. 

Multe magazine online care utilizează Paysera vor afișa automat Revolut printre alte opțiuni de plată, cu excepția cazului în care proprietarul magazinului online a solicitat să nu adauge automat noi metode de plată. În acest caz, va trebui efectuată o selecție manuală în setările proiectului. 

Serviciul Inițiere Plăți Paysera permite magazinelor online să proceseze plăți online într-un mod cel mai facil pentru clienții săi: direct din Internet Bankingul lor. Este un instrument modern, convenabil și sigur pentru procesarea plăților online, care astăzi este utilizat de din ce în ce mai multe magazine online din țările occidentale. 

Anul acesta Paysera intenționează, de asemenea, să introducă posibilitatea de a procesa plăți în magazinul dvs. online prin intermediul Apple Pay.