Toate postările de pe blog

Salutări, și bun venit pe blogul nostru!

#

Am creat blogul nostru pentru a împărtăși cu voi cele mai noi știri și actualizări despre noi, produsele, serviciile, și momentele noastre de mândrie. Pătrundeți în lumea serviciilor de plată, a tehnologiilor și inovațiilor.

Despre noi la Paysera

Prima companie fintech și prima Instituție Emitentă de Monedă Electronică din Lituania. Aceasta este Paysera - o companie cu peste 15 ani de istorie și experiență în furnizarea de servicii de plată companiilor și persoanelor fizice din întreaga lume.

Dar despre noi – Paysera România? Suntem reprezentantul local al Paysera în România, unde obiectivul nostru principal este să vă oferim cel mai personal sprijin posibil, și să fim aici pentru a vă răspunde la toate întrebările și dorințele.

Am deschis biroul local în București în 2019, și de atunci ne propunem să ajutăm IMM-urile și românii în general să își poata gestiona finanțele și plățile personale și ale companiei în cel mai rapid și mai ieftin mod posibil.

Toți cei de la Paysera suntem întotdeauna conduși de misiunea noastră - de a crea o lume în care plățile să fie fără granițe, convenabile, rapide și, nu în ultimul rând, accesibile tuturor, de pretutindeni.

Acesta este motivul pentru care ne facem serviciile așa cum sunt astăzi - rapide, convenabile, ieftine și complet digitale.

Serviciile noastre

Prin serviciile noastre ne propunem să vă oferim dvs., clienților noștri, mai multă comoditate, rapiditate și condiții favorabile atunci când efectuați plățile zilnice personale și ale companiei Dvs. Principalul nostru serviciu este contul digital multi-valută în care am combinat mai multe instrumente de plată precum transferuri locale și internaționale cu taxe minime, plăți instantanee, schimb valutar în timp real, procesare plăți pentru magazinele online, un portofel mobil pentru un gestiunea ușoară a finanțelor, un card de plată și un sistem de ticketing pentru organizatorii de evenimente (chiar și cele online)

Pentru a afla mai multe despre activitatea noastră, puteți viziona videoclipul de mai jos.

 

Credem că avem mult mai multe de spus, nu numai despre serviciile și compania noastră, ci și despre peisajul plăților în ansamblu. Urmăriți blogul nostru pentru a afla și mai multe despre noi!

Și dacă doriți să împărtășim mai multe despre un anumit subiect, alegeți unul și contactați-ne la adresa [email protected]. Ne va face plăcere să discutăm mai multe despre lucrurile care contează pentru dvs.