Faceți plățile mai simple pentru clienții dvs. cu și mai multe opțiuni de plată! Apple Pay pentru procesarea plăților este acum disponibil pe Paysera Checkout.

#

Este mai ușor ca niciodată să adăugați fonduri în contul dumneavoastră Paysera! Acum puteți să vă reîncărcați rapid contul direct cu cardul dumneavoastră Mastercard sau Maestro.

.

Menține-ți contul gata de utilizare în orice moment - este simplu și durează doar câteva secunde prin intermediul aplicației Paysera!

#
În cooperare cu băncile ucrainene PrivatBank și Globus, oferim transferuri de bani rapide și sigure, pentru ridicare de numerar în Ucraina în aceeași zi.
#

📲 Pentru a deveni client Paysera, trebuie să descărcați Aplicația Mobilă și să creezi un cont.

ℹ️ Odată ce ați creat un cont, va trebui să completați chestionarul Cunoașterea clientelei. Ce este chestionarul KYC și cum să-l completezi?

📞 Dacă aveți întrebări, vă rugăm să contactați Suportul nostru pentru clienți. Detalii de contact> 

✅ Urmărește-ne pe social media pentru a afla printre primii noutățile.

#
Deschide un cont gratuit în doar câteva minute

Schimb valutar la cele mai bune cursuri

Administrează-ți contul convenabil cu telefonul mobil

Transferați bani în peste 180 țări din întreaga lume

Execută transferuri SEPA la comisioane incredibil de mici
#

Plătiți doar cu o atingere!

Bucurați-vă de toate avantajele cardului dvs. Visa atunci când îl utilizați cu Apple Pay, Google Pay, sau Samsung Pay. Este modalitatea rapidă, ușoară, sigură și privată de a plăti, și este întotdeauna alături de Dvs.

#
#
#

Acceptați plățile de la clienții Dvs.! 

+13 000+ Comercianți utilizează Paysera să proceseze plăți în magazinele sau afacerile lor online. Plugin-uri ușor de integrat pentru mai mult de +20 platforme CMS sunt furnizate și întreținute de noi - deci nu aveți de ce să vă faceți griji! 

Aflați mai multe despre Serviciul inițiere plăți Paysera pentru o procesare a plăților și mai convenabilă și accesibilă, metoda preferată de majoritatea clienților noștri. 

#

Paysera Tickets – sistem de bilete online self-service atât pentru festivaluri uriașe, cât și pentru evenimente sau seminarii private

Distribuiți gratuit bilete la evenimente gratuite, creați și gestionați singur evenimentele și oferiți clienților posibilitatea de a plăti rapid și convenabil, fără taxe suplimentare!

#

Cel mai înalt nivel de securitateSecuritatea este cea mai mare prioritate pentru Paysera. Prin urmare, ne străduim întotdeauna să folosim software, tehnologii și sisteme de monitorizare care respectă cele mai înalte standarde, asigurând astfel protecția banilor, a datelor și a transferurilor 24/7.