Toate postările de pe blog

Avantajele pe care le oferim companiilor românești în efectuarea transferurilor internaționale

#

Multe companii și persoane fizice întâmpină dificultăți în executarea transferurilor internaționale de bani din România, , în special către Bulgaria și Ungaria. Acesta este motivul pentru care deseori caută alternative care să le permită să încaseze și să efectueze plăți fără griji. Noi, la Paysera, vă putem ajuta să efectuați plățile ușor, convenabil și cel mai important, la costuri minime. Iată cum procedăm.

Cont Paysera multi-valută gratuit pentru Companii

Toate serviciile Paysera, inclusiv transferurile de bani, naționale sau internaționale, sunt conectate la contul Paysera. Contul Paysera este echivalentul unui cont bancar clasic si ofera IBAN in EURO, RON și BGN. Mai mult, contul poate conține multe valute în același timp. 30 de valute diferite, ca să fim exacti. Foarte puține alte instituții similare cu noi pot furniza astfel de funcționalități într-un singur cont.

Spre deosebire de majoritatea conturilor de plată standard, procesul de deschidere a contului Paysera este complet online, acesta fiind principalul motiv pentru care serviciul este gratuit - fără nicio taxa de deschidere de cont sau taxe lunare de întreținere. Lipsa de taxe pentru cont vă permite vouă - clienților noștri, să economisiți bani și timp, fără a fi nevoie să vizitați o sucursală sau să completați o grămadă de documente inutile.

Mai exact cum te avantajează aceasta?

În primul rând, nu există taxe de deschidere de cont precum și taxe lunare, atât pentru contul personal, cât și pentru companie. În al doilea rând, puteți păstra toate fondurile în diferite valute într-un singur cont. Da, foarte convenabil. Și, cu acest cont Paysera, puteți face tot ce puteți face cu un cont bancar standard - executați transferuri, vizualizați si descarcați extrase de cont oricând aveți nevoie, schimbați valute, primiți bani, permiteti altor persoane sa aiba acces la cont - cum ar fi contabilii. Toate acestea, și multe altele, la costuri mult mai mici.

Cum functioneaza?

Alimentarea contului și schimbul valutar

Puteți beneficia de serviciile noastre atâta timp cât vă înregistrați pe www.paysera.ro, finalizați înregistrarea și bineînțeles, alimentați contul. În România, acest lucru se poate face prin transfer bancar în lei dintr-un cont dintr-o bancă din România, prin respectarea instrucțiunilor. Pentru această operațiune nu vă vom percepe nicio taxă, dar rețineți că este posibil să fiți comisionat de banca Dvs cu o taxă minimă.

Odată ce fondurile ajung în contul Paysera, de regula nu mai mult de câteva ore, le puteți schimba într-una sau mai multe din cele 30 de valute pe care le oferim, la una dintre cele mai bune rate de schimb de pe piață. Încercăm cu adevărat să oferim cele mai bune tarife de pe piață. Acesta este motivul pentru care comparăm ratele diferitelor bănci / instituții financiare din țară și îl alegem pe cel mai avantajos pentru dvs.

Executarea plaților

Deoarece dorim să vă oferim posibilitatea de a efectua transferuri la nivel internașional, am intrat in parteneriat cu mai multe bănci și instituții de plată din întreaga lume. Datorită acestui lucru, astăzi prin intermediul platformei noastre puteți efectua transferuri de bani în peste 180 de țări. Aproape 2/3 din lume!

De asemenea, vă oferim diferite oportunități de a executa plăți, în funcție de nevoile dvs. Puteți executa transferuri standard, urgente și Instant. Acestea din urmă sunt disponibile doar în EUR în UE, sunt complet gratuite pentru persoanele fizice, 0,20 EUR pentru companii și sunt executate în mai puțin de 10 secunde!

Iată un scurt exemplu despre modul în care platforma și serviciile noastre vă poate ajuta să economisiți bani în comparație cu lista de tarife standard aferente transferurilor internationale din Romania:

Să presupunem executati 5 transferuri lunare de bani către Bulgaria sau Ungaria pentru aproximativ 100 EUR (în echivalent BGN sau HUF).

Banca А: 100*0,10% (min 10 EUR) comision = 10 EUR; 10 EUR*5 = 50 EUR ~ 100 BGN ~ 18000 HUF comision

Banca B: 100*0,15% (min 15 EUR) comision = 15 EUR; 15 EUR*5 = 75 EUR ~ 150 BGN ~ 27000 HUF comision

Paysera:

1 BGN comision fix; 1 BGN*5 = 5 BGN ~ 2.5 EURO comision

100*0.05% (min 80 HUF + 25 HUF) comision variabil = 105 HUF; 105*5 = 525 HUF ~ 1.5 EURO comision

Prin urmare, anual, numai din comisioanele pentru transferuri, vă putem ajuta să economisiți peste 500 EUR.

Banca А: 50 EUR*12 = 600 EUR

Banca B: 75 EUR*12 = 900 EUR

Paysera: 2.5 EUR*12 = 30 EUR

Incredibil, nu-i aşa. Da, este adevărat. În fiecare zi se plătesc taxe nerezonabile pentru multe lucruri. Noi, la Paysera, dorim să vă ajutăm sa rezolvați cel puțin una dintre probleme.

Continuați să urmăriți blogul nostru pentru conținut la fel de util.