Toate categoriile

Cum să trimiteți bani în Polonia? Ghid pas cu pas

#
Datorită monedei locale poloneze, Zloty, multe persoane și companii care tranzacționează cu această țară încearcă să găsească cele mai bune modalități de a transfera bani fără a pierde nici la schimbul valutar, nici timp, atât ei, cât și partenerii lor locali din Polonia. Mulți oameni trimit bani în Polonia prin Paysera care, datorită partenerilor locali, poate oferi nu numai rate de schimb valutare excelente pentru Zloty, ci și plăți rapide și comisioane locale. În acest articol, vom analiza mai detaliat modul de efectuare a acestor transferuri.

Când pot apărea situații când ați avea nevoie să trimiteți bani în Polonia? 

💼 Tranzacții comerciale. Polonia este un partener puternic comercial pentru țările europene, cum ar fi Lituania, România, Germania sau Cehia. Prin urmare, multe companii din aceste țări trimit zilnic bani în Polonia și convertesc constant valutele proprii din cele locale, cum ar fi Lei în Zloty polonez. 

👨‍👩‍👦 Ajutor familial Un alt caz obișnuit este atunci când oamenii trimit bani în Polonia periodic dacă lucrează într-o țară străină și își trimit salariul înapoi familiilor din Polonia. Sau invers, oamenii care lucrează în Polonia, care este o piață destul de mare, trimit bani înapoi rudelor lor din străinătate. 

🛒 Cumpărături. De asemenea, este popular să faci cumpărături în străinătate, mai ales când vine vorba de achiziții mai mari, cum ar fi mobilier sau materiale de construcție, care ar putea fi mai ieftine în țările vecine. Pentru astfel de transferuri, s-ar putea să vă întrebați cum să efectuați un transfer în Zloty.

#

Cum să trimiteți Zloty în Polonia? 🇵🇱

Pentru a trimite bani în Polonia prin Paysera, trebuie să aveți un cont Paysera gratuit. Urmați instrucțiunile de mai jos pentru a deschide un cont și a efectua primul dvs. transfer. Acest lucru se aplică atât clienților noștri persoane fizice, cât și companiilor.

  1. Descărcați aplicația Paysera și înregistrați-vă (totul gratuit, fără taxe lunare de cont, fără abonamente premium). 

  2. Finalizați verificarea identității ✅

  3. Alimentați-vă contul dvs. Paysera. Vi se va furniza un cont IBAN pentru transferuri bancare regulate în euro sau puteți face un transfer chiar în Lei în propriul IBAN românesc.

  4. Schimbați suma de bani în zloti. Deschideți aplicația, atingeți Transferuri din meniul de jos și mergeți la Schimbul valutar. Mai multe informații despre schimbul valutar> 

  5. Transferați Zloty către banca din Polonia. Deschideți aplicația, accesați Transferuri și efectuați un transfer bancar (asigurați-vă că alegeți să efectuați un transfer din contul dvs. Zloty.) 

Cât durează transferul în Polonia? ⏱

Dacă utilizați Paysera, un transfer către o bancă poloneză vă va costa 2,70 PLN și va dura până la 30 de minute pentru a ajunge la destinatarii din aceste bănci: Alior, BGZ BNP Paribas, Santander Bank Polska, ING Bank, Inteligo, Millennium, PKO BP, Raiffeisen Polbank, T-mobile Slugi Bankowe. Transferurile către alte bănci din Polonia ar putea dura până la o zi lucrătoare. 

Trimiteți bani unui utilizator Paysera din Polonia? 

Cu toate acestea, cel mai bun mod de a trimite bani în Polonia este să-i trimiți din contul Paysera în contul Paysera al destinatarului, dacă posedă un astfel de cont. Transferurile între utilizatorii Paysera sunt în mare parte gratuite și durează doar câteva secunde. 

Efectuați adesea transferuri internaționale sau schimb valutar și căutați cea mai bună ofertă? 

OBȚINEȚI MAI MULTE INFORMAȚII