Toate categoriile

Paysera sărbătorește 18 ani de înființare și cultura companiei!

#
Paysera are oficial 18 ani acum! Nu vom minți – este suprarealist, știind că am ajuns la maturitate. Cu această ocazie specială, dorim să împărtășim progresul Paysera prin ochii oamenilor noștri care au observat călătoria companiei de ceva timp. Salutați-i pe cofondatorul și principalul acționar al Paysera, Kostas Noreika, precum și pe Rasa Gruodytė – managerul echipei de vânzări Paysera Lituania.

Kostas Noreika, co-fondator și acționar principal al Paysera

#

În timp ce creați Paysera, ce fel de viitor v-ați imaginat?
Inițial, viziunea noastră a fost să începem multe proiecte diferite legate de internet de care să beneficieze clienții noștri. La vremea respectivă, luam în calcul diverse servicii prin canale separate, dar până la urmă am decis să revenim la ideea de super aplicație. Cu toate acestea, oferirea celor mai bune servicii utilizatorilor finali a fost întotdeauna obiectivul nostru principal..

Care ar fi dorința de această aniversare pentru tine, Paysera și angajații săi cu această ocazie specială?
Într-o companie care a ajuns la vârsta adultă, este important să păstrăm principiile creșterii și dezvoltării. Dorința mea pentru companie este să nu devină o corporație lentă și stagnantă. În schimb, Paysera ar trebui să păstreze structura rapidă și orientată spre calitate, care este comună în rândul companiilor mici, dar cu capacitatea de a face acest lucru la scară mai mare.
În ceea ce privește angajații, dorința mea pentru ei este de a continua să împărtășească entuziasm și sugestii despre cum putem îmbunătăți Paysera împreună pentru a crea un mediu de lucru și mai plăcut.

Rasa Gruodytė, Manager a echipei de vânzări Paysera Lituania

#

De cât timp lucrezi la Paysera?
Anul acesta este aniversarea mea de 10 ani la Paysera.

Cum a fost să începi să lucrezi la Paysera?
Drumul meu a început încet, iar sectorul financiar era nou și neexplorat pentru mine. De când m-am integrat în echipă, numărul de angajați a început să crească rapid. De fapt, în acești 10 ani, Paysera a crescut atât de mult încât ne-am mutat de 3 ori..

La început, am lucrat la Paysera ca funcționar și la acea vreme numărul aproximativ de angajați era de 50, iar colegii mei erau prietenoși..

Cu toate acestea, nu am stat foarte mult în rolul de funcționar, deoarece îmi doream mai multe provocări. Așa am ajuns să lucrez în departamentul de vânzări ca manager de vânzări și, deși nu mă puteam imagina acolo înainte, mi-am asumat riscul și am început să lucrez cu clienții noștri business. Nu mi-a luat mult timp să-mi dau seama că eram în locul potrivit; lucrul și găsirea de soluții cu diferite tipuri de oameni a fost extrem de plină de satisfacții.

În cele din urmă, s-a prezentat următoarea oportunitate – de data aceasta am devenit șeful Unității de vânzări. Sunt recunoscătoare tuturor conducătorilor de departament anteriori pentru că am putut învăța atât de multe de la ei.

Una peste alta, fiecare etapă din călătoria mea la Paysera a avut propriile provocări, dar nu fără recompense dulci.

Ce apreciezi cel mai mult despre munca la Paysera și de ce?
Cu siguranță oamenii. Ei sunt, au fost și vor fi întotdeauna cei care creează valoare atunci când comunicăm cu clienții și partenerii noștri. De asemenea, oamenii sunt cei care creează produse noi și cultivă un mediu de lucru pozitivt.

Ce ți-ai dori pentru Paysera și angajații săi?
Indiferent de provocările pe care le poate întâmpina Paysera, îmi doresc ca Paysera să urmeze întotdeauna un adevăr simplu - nu există probleme și există o soluție pentru toate.

În ceea ce privește angajații, îmi doresc ca aceștia să rămână concentrați pe obiectivele comune.

Să vedem câteva statistici…

În 18 ani, Paysera a devenit o afacere globală care unește angajați din culturi diferite prin obiectivul comun de a găsi cele mai bune soluții în industria fintech..

Iată câteva statistici despre familia noastră globală Paysera:

  • Paysera operează în 18 țări. 18 ani – 18 țări. Coincidență? Credem că nu!
  • 400+ angajați din întreaga lume – și mai căutăm!
  • 3 continente– Europe, Asia, Africa. Și încă nu am terminat!