Toate categoriile

Diferențele dintre versiunile pentru mobil și desktop Paysera

#
Ești mai mult o persoană ce preferă mobilul sau desktop-ul? Cu Paysera – oricare dintre ele funcționează pentru gestionarea zilnică a finanțelor, dar există unele diferențe între serviciile noastre bancare online și aplicația mobilă pe care fiecare client ar trebui să le cunoască. Continuați să citiți pentru a le afla.  

Explicații despre Aplicația mobilă Paysera și versiunea Desktop

Când vorbim despre gestionarea financiară de zi cu zi prin Paysera, ne referim adesea la aplicația mobilă, care este o necesitate dacă doriți să deschideți un cont Paysera. Aplicația este ușor de utilizat, are un design elegant și acceptă 17 limbi diferite.

Cu toate acestea, nu trebuie să uitați că contul dvs. poate fi gestionat și prin intermediul versiuni Desktop – bank.paysera.com. Este versiunea Desktop a sistemului nostru, care este folosită mai frecvent de companii, contabili și comercianți online. 

Nu ai încă Paysera?

Deschideți un cont gratuit în câteva minute!

Versiunea Desktop este benefică atunci când trebuie procesate și revizuite cantități mari de date, ceea ce s-ar putea să nu fie întotdeauna convenabil prin intermediul unui ecran mic de telefon. De aceea este populară printre deținătorii de conturi de companie Paysera. 

Iar aplicația este cu siguranță cea mai potrivită pentru servicii rapide, cum ar fi gestionarea cardurilor, plățile și cheltuielile zilnice.

#

Numai prin aplicație: deschiderea unui cont Paysera 

Corect! Pentru a vă înregistra în Paysera, trebuie să descărcați aplicația Paysera mai întâi. Acest flux a fost ales deoarece înregistrarea prin intermediul aplicației este mult mai convenabilă și a ridicat mult mai puține întrebări din partea clienților. 

Deschiderea contului, identificarea și configurarea profilului se pot face direct de pe telefon dintr-o singură mișcare. Urmărește videoclipul pentru a vedea fluxul 👇

Numai pe desktop: gestionarea gateway-ului de plăți 

Dacă aveți un magazin online și utilizați Paysera ca și procesator de plăți – trebuie să știți deja că acest serviciu poate fi comandat și gestionat doar prin versiunea Desktop bank.paysera.com.

Cu toate acestea, puteți utiliza aplicația pentru a verifica în mod convenabil plățile primite, pentru a primi notificări despre achiziții noi, pentru a efectua transferuri și așa mai departe. 

Numai prin aplicație: plăți recurente

Dacă sunteți un fan al automatizării - ar trebui să fiți un fan al acestei funcții. Doar prin intermediul aplicției mobile Paysera puteți programa plăți recurente, astfel încât să nu trebuie să vă amintiți să plătiți anumite facturi de mai multe ori în fiecare lună. Le vom face pentru tine. 

Citiți mai multe despre cum funcționează >

Numai prin aplicație: facturi împărțite & solicitare a banilor 

Aplicația Mobilă este un instrument convenabil de gestionare a banilor pentru finanțele zilnice. De exemplu, funcții precum Împărțiți factura și Solicitați bani sunt populare printre utilizatorii aplicației. Vă împiedică să plătiți în exces pentru prietenii dvs. și vă permite să împărțiți cu ușurință plățile sau să solicitați banii înapoi fără prea multe momente stânjenitoare. 

Cum funcționeazã?

#

Numai prin aplicație: transferuri protejate cu parolă 

Securitate suplimentară pentru transferurile de bani poate fi oferită cu ușurință prin introducerea unei parole pe acestea. Dacă parola este cunoscută doar de dvs. și de destinatar - acest lucru vă va oferi fără îndoială liniște sufletească. 

Această caracteristică este disponibilă prin intermediul aplicației mobile Paysera. Când efectuați un transfer, activați protecția prin parolă. 

Numai prin aplicație: conturi pentru economii

Economisiți pentru o mașină, o casă sau poate o vacanță? Pune bani deoparte fără efort cu ajutorul Conturilor pentru economii, disponibile în aplicația Paysera. Puteți stabili obiective, termene limită și chiar plăți automate pentru a face acest proces și mai ușor. Economisiți cu un partener sau cu un prieten? Conturile comune pentru economii vor face o plăcere. Citiți mai multe > 

#

Numai prin aplicație: cumpărați monede și lingouri fizice de aur 

Deschideți aplicația Paysera, mergeți la Mai multe, apoi Metale prețioase, și explorați o gamă largă de monede și bare metalice fizice reale disponibile pentru cumpărare și ridicare, dacă este necesar. Vrei mai multă flexibilitate cu prețul? De asemenea, puteți achiziționa XAU pentru orice sumă la alegere (acest lucru se poate face și prin web și funcționează la fel ca și cum cumpărați orice altă valută).

Transferuri internaționale – web sau mobil? 

Paysera oferă transferuri internaționale în peste 20 de valute. Cele principale, cum ar fi EUR, GBP, PLN, RON, ALL, GEL și BGN sunt acceptate atât prin intermediul aplicației, cât și al versiunilor web. Transferurile în alte valute pot fi efectuate numai prin versiunea web.  

Mai multe despre transferurile de bani > 
#

Una peste alta, există mai multe diferențe între versiunile mobilă și web Paysera, pe care le veți descoperi pe măsură ce le utilizați. Unele care nu sunt menționate mai sus sunt funcția de donații, care este disponibilă pentru utilizatorii aplicației Paysera numai pe Android, șabloanele create pe web sau aplicația sunt disponibile numai prin acele platforme și așa mai departe. Lucrăm, desigur, să obținem cât mai multe servicii necesare pe ambele platforme pentru un confort maxim, așa că dacă aveți vreodată sugestii sau solicitări – nu ezitați să le împărtășiți cu echipele de suport