Toate categoriile

Cum să economisești sume importante de bani prin schimbul valutar online? 

#
Pentru mulți, ideea schimbului valutar este asociată cu pierderi, comisioane și cu rate de schimb valutar mult mai bune la alte Instituții financiare. Dar nu trebuie să fie așa! Schimbul valutar online vă poate economisi timp, bani și bătăi de cap. Să aruncăm o privire la ce vă poate Paysera oferi. 

Compararea automată a cursurilor de schimb 

Înaintea efectuării unui schimb valutar, foarte mulți dintre noi verificăm evoluția cursului și cotațiile din acel moment, de multe ori amânând decizia de efectuare a schimbului. Dar de multe ori, se pierde timp semnificativ, ceea ce înseamnă mai mulți bani decât ceea ce veți putea economisi. 

Calculatorul valutar online Paysera face asta pentru tine. Revizuiește automat cotașiile oferite de diferite instituții și vă oferă cursuri de schimb competitive în timp real.  

Schimbă până la 1000 EUR / lună la un curs de schimb aproape de cel oficial 

Dacă faceți cumpărături online sau trebuie să schimbați sume mici de bani pentru a le trimite în străinătate - nu vă faceți griji cu privire la taxele excesive. Paysera oferă o reducere specială pentru cei care schimbă până la 1000 EUR pe lună, curs de schimb ce se apropie de cotația oficială. 

Cel mai bun curs de schimb este aplicat automat pentru toți clienții persoane fizice, și se poate verifica pe website-ul nostru

Economisiți și mai mult atunci când schimbați sume mari 

Doriți să trimiteți o sumă mare de bani? Sau să plătiți bunuri sau servicii de valoarea semnificativă către o companie străină? Este util să știți că dacă convertiți mai mult de 5000 EUR simultan, Paysera vă oferă automat un curs de schimb mai bun decât cel standard. Nu va fi cursul de schimb oficial, dar va fi mai bun decât ceea ce puteți obține la multe alte Instituții financiare cu siguranță. 

Acest lucru se aplică atât clienților persoane fizice, cât și persoanelor juridice.

Cum se efectuează schimbul valutar online? 

#

Schimbul valutar online nu a fost niciodată atât de ușor. Puteți face acest lucru direct în aplicația Paysera în decurs de secunde. Cu toate acestea, rețineți că pentru a utiliza serviciul de schimb valutar Paysera și pentru a obține toate reducerile menționate mai sus trebuie să fiți client Paysera. Înregistrarea durează doar câteva minute, iar singura așteptare pe care trebuie să o faceți este verificarea documentelor dvs. de identificare, care durează în mod normal cel mult o zi lucrătoare. Consultați instrucțiunile video >

După deschiderea contului, accesați meniul de transferuri din aplicație, apăsați schimb valutar și convertiți suma dorită. 

Sunteți interesat de schimbul valutar sau doriți să vedeți cursurile noastre de schimb valutar?