Toate postările de pe blog

#

Știrile despre tranzacționarea aurului ocupă prima pagină a știrilor în ultimele luni. Prețul său crește zilnic, iar vânzările cresc din cauza temerilor unei noi crize economice. De aceea ne bucurăm să prezentăm tuturor clienților noștri facilitatea de a cumpăra aur online. Nu sunt necesare conturi premium - toată lumea este binevenită.  

Metalele prețioase reprezintă una dintre cele mai vechi și mai stabile mărfuri. Ca instituție financiară, Paysera este mândră să facă tranzacționarea aurului accesibilă oricărei persoane într-un mod simplu și convenabil.

Este aurul o investiție bună?

Sau ar trebui să ne întrebăm dacă este o investiție? Este un subiect de discuție obișnuit și oarecum controversat, și fiecare persoană interesată de investiții va avea o părere despre asta. 

Ne place să spunem că o puteți numi investiție, dar nu și că va fi una bună sau profitabilă. Adevărul este că aurul, la fel ca alte metale prețioase, nu generează în mod activ venituri. Deci, dacă aveți niște bani de rezervă de investit, faceți-i mai bine să lucreze pentru dvs., investindu-i într-o afacere de succes sau în alte activități care vor genera profituri constante.  

Cu toate acestea, spre deosebire de majoritatea valutelor obișnuite, aurul este mai puțin probabil să se devalorizeze pe termen lung și să fie afectat de schimbările de curs de pe piețele financiare. Acesta este principalul beneficiu al cumpărării de aur. Majoritatea oamenilor cumpără aur doar pentru a-și păstra puterea de cumpărare a banilor lor. De asemenea, credem în această idee și, prin urmare, oferim clienților noștri această oportunitate unică de a-și extinde portofoliul de active cu aur. 

Cum să cumpăr aur online? 🤔 

Practic, veți schimba banii proprii în aur (XAU) și, la fel ca orice altă valută, o puteți schimba - vindeți-o înapoi la Paysera oricând doriți. Este foarte simplu!

Pentru a vă ajuta să vă înțelegeți mai ușor, aurul va fi afișat nu numai în greutate, ci și în valuta dvs., de exemplu, Lei. 

#

Pot avea aur adevărat? 👑

Da, poți! Cea mai bună veste despre tranzacționarea aurului prin Paysera este că puteți ridica de fapt metale prețioase fizice de la sediul central Paysera din Vilnius, Lituania, cât și că livrarea la nivel mondial este, de asemenea, disponibilă. După ce ridicați ceea ce ați achiziționat - metalul electronic va fi dedus din contul dvs. de metale prețioase.

Puteți ridica personal o monedă de aur sau un lingou în orice moment. Dacă nu o faceți în termen de două zile - vom aplica automat o mică taxă de depozitare asupra cantității de aur, iar aurul Dvs. va fi stocat în siguranță în seifurile Paysera. 

Cu toate acestea, nu vă sfătuim să păstrați metalele prețioase acasă, deoarece acestea sunt mai puțin ferite de spargeri și alte pericole. Dar este aurul Dvs., așa că este strict decizia Dvs.! 😎

#

Pot trimite aur altora? 🤝

Da, puteți trimite aur către alți titulari de cont Paysera. Când ocazia este potrivită, poate fi un cadou cu adevărat unic și prețios pentru cineva, atât în formă fizică, cât și electronică, și cu siguranță mult mai bun decât să oferiți bani într-un plic. Cu toate acestea, nu puteți să vindeți sau să cumpărați de la ei aurul. Dar îl puteți vinde oricând către Paysera.

În ceea ce privește plățile, nu puteți plăti bunuri și servicii cu metale prețioase, deoarece acestea nu sunt o monedă reală, iar plățile în majoritatea țărilor sunt posibile numai în valutele locale, dar puteți converti metalele prețioase în orice valută disponibilă și efectua plata în doar câteva secunde.

De ce merită să cumperi aur online de la Paysera?

De încredere🤝
Paysera operează pe piața financiară de mai bine de 15 ani. Noi suntem prima Instituție Emitentă de Monedă Electronică (EMI) din Lituania, și le permitem clienților noștri să schimbe valută la cursuri de schimb excelente, să efectueze transferuri internaționale, să proceseze plăți online într-un mod ieftin și convenabil, să beneficieze de card de debit, și multe altele. Au deja încredere în noi sute de mii de clienți persoane fizice, dar și companii, nu numai în Lituania, ci și la nivel internațional. 

Flexibili 🧮
Înțelegem că nu toți clienții își pot permite să cumpere o cantitate considerabilă de aur dintr-o dată, așa că permitem cumpărarea de metale prețioase în părți mai mici.

Metale prețioase în formă fizică 🏅
Deși clienții Paysera pot cumpăra aur online - monedele și lingourile fizice sunt de asemenea disponibile pentru ridicare și sunt păstrate în siguranță în seifurile Paysera. Clienții pot ridica ceea ce au cumpărat de la sediul Paysera din Vilnius, Lituania, pot comanda o livrare în orice altă țară, sau pur și simplu își pot păstra aurul în depozitul Paysera.

Sigur🔒
Păstrarea aurului acasă nu este sigură, deci atunci când cumpărați aur de la Paysera aveți opțiunea de a-l păstra în siguranță în depozitul Paysera și îl puteți ridica oricând doriți. Mai mult, păstrarea economiilor dvs. sub formă de aur este, de asemenea, mai sigură decât păstrarea în numerar, care nu numai că se poate devaloriza, ci și să se poate pierde sau să fie furat.

Convenabil📲
Ce poate fi mai convenabil atunci când cumpărați metale prețioase, decât să le cumpărați online? Achiziționarea funcționează cam la fel ca și schimbul valutar - prin serviciile bancare online Paysera sauaplicația mobilă. Și puteți oricând să cumpărați mai mult sau să vindeți metalele înapoi către Paysera.

#

Să vorbim despre tarife 💸

Tarifele aplicate pentru stocarea și tranzacționarea aurului prin Paysera.

Oricum ar fi, pentru a cumpăra metale prețioase trebuie mai întâi să fii client identificat Paysera – dar asta este GRATUIT. Puteți deschide un cont prin intermediul aplicației mobile care este disponibilă atât pentru iOS și Android.

Ești propriul tău șef❗️

Rețineți că Paysera nu dorește și nu poate sfătui cu privire la orice achiziții, inclusiv aceasta, și vă oferim doar posibilitatea de a cumpăra sau vinde metale prețioase prin Paysera și sperăm să aveți o experință plăcută din această nouă facilitate.

Aveți întrebări? 

💻 Vizitați website-ul nostru pentru a afla mai multe informații despre metale prețioase, comisioane și alte informații utile.
📞 Puteți contacta Suport Clienți
❓ Citiți cele mai frecvente întrebări despre tranzacționarea aurului online.  

Și vom face tot posibilul pentru a vă oferi mai multe metale prețioase, precum și pentru a face procesul și mai convenabil și mai flexibil în viitor. Urmărește-ne pe social media pentru a fii printre primii care află știrile Paysera!