Toate categoriile

Cum să programați plăți în aplicația Paysera?

#
Cât de mult te bazezi pe memorie? Încercați să vă amintiți zilele de naștere ale familiei? Sunteți convins că nu veți uita niciodată aniversările? Ce zici de termenele limită pentru plata facturilor? Chirie? Împrumuturi și leasing? Nu vă încordați memoria cu gândurile despre bani – programați plăți în Aplicația Mobilă Paysera și permite-ți să uiți lucruri care nu contează cu adevărat!

Programați plăți în aplicație

Puteți programa tot felul de plăți care urmează să fie efectuate din contul dvs. în fiecare lună, săptămână sau chiar zilnic. Conectați-vă la Aplicația Mobilă Paysera, apăsați pe Transferuri în meniul de jos, apoi – Plăți recurente.

Creați o nouă plată recurentă atingând semnul + (plus), alegeți tipul de plată (de exemplu 'Transfer bancar'), setați perioada de recurență (de exemplu, „Lunar”), alegeți ziua exactă a lunii și introduceți detaliile destinatarului și suma transferului.

Puteți edita plata recurentă sau o puteți opri și șterge oricând doriți.

#

Alternativ – șabloane pentru plăți mai rapide

Cu toate acestea, dacă sunteți oarecum precaut în ceea ce privește programarea plăților în avans și doriți să dețineți controlul asupra butonuluiTrimitere – încercați șabloanele de plată.

Puteți salva șabloane pentru plăți frecvente, astfel încât oricând trebuie să le faceți - sunt ușor de găsit și necesită doar o scurtă revizuire și o confirmare.

Pentru a crea un șablon, conectați-vă la aplicația mobilă Paysera și atingeți Transferuri. În partea de sus, alegeți creați un șablon nou. Denumește-l, adăugați detalii despre destinatar și o sumă de transfer folosită frecvent. După ce ați terminat - completați șablonul. Niciun transfer nu va fi efectuat încă – șablonul dvs. va fi pur și simplu salvat pentru utilizare ulterioară și poate fi găsit și editat oricând accesând Transferuri.

Puteți rearanja șabloanele pentru a avea cele mai frecvente în față dacă este necesar.

Alternativ, puteți găsi un transfer recent efectuat în istoricul transferurilor, atingeți-l și alegeți să îl salvați ca șablon.

#

Plățile programate, numite plăți recurente, nu sunt doar un instrument convenabil pentru a vă gestiona banii, dar vă pot ajuta și să evitați restanțe atunci când plățile întârzie. Fă-ți un obicei din a-ți plăti facturile la timp chiar atunci când sunt primite, ca prim pas către economisirea banilor sau gestionarea lor mai responsabilă.