Toate postările de pe blog

Aplicația Mobilă Paysera este disponibilă în Huawei AppGallery

Paysera Huawei App Gallery
Vești bune pentru utilizatorii de telefoane Huawei – aplicația Mobilă Paysera poate fi descărcată din AppGallery Huawei și utilizată pentru o mai bună gestionare zilnică a finanțelor.

Aplicația Mobilă Paysera în Huawei AppGallery

La Paysera, ne propunem să le permitem oamenilor să preia controlul asupra finanțelor lor și să le gestioneze într-un mod inteligent și convenabil, indiferent de dispozitivele inteligente pe care le folosesc. Prin urmare, aplicația este disponibilă în toate magazinele principale de aplicații: App Store, Magazinul Play Google, și recent – Huawei AppGallery. Multe caracteristici sunt, de asemenea, disponibile prin intermediul serviciului de online banking Paysera pentru utilizarea pe desktop.

#

Ce este Aplicația mobilă Paysera?

Aplicația Mobilă Paysera este o aplicație financiară completă, foarte convenabilă pentru gestionarea zilnică a finanțelor personale, precum și pentru Administratorii Companiilor ce au nevoie să urmărească în timp real cheltuielile și veniturile. 

Aplicația poate fi descărcată gratuit, iar deschiderea unui cont este gratuită. Funcțiile disponibile sunt foarte utile și oferă ceva nou cu fiecare actualizare. În prezent, unele dintre cele mai populare caracteristici ale aplicației includ: transferuri de bani, solicitarea de bani de la prieteni sau împărțirea facturilor cu ei, comanda card și gestionarea acestuia (cont separat, blocare), plăți recurente, donații către organizații de caritate și multe altele.

Tranzaționare aur prin Aplicația Mobilă

Anul trecut, aplicația Paysera a lansat o oportunitate exclusivă pentru a cumpăra aur în formă fizică prin intermediul aplicației. Toți utilizatorii identificați pot achiziționa metal prețios pentru sume începând de la 1 EUR și chiar lingouri de aur care cântăresc un kilogram și mai mult, la un preț imbatabil. Această caracteristică se adresează celor care doresc să-și protejeze economiile de inflație pe termen lung, dar este, de asemenea, populară în rândul persoanelor mai tinere în domeniul finanțelor și al tehnologiei, care doresc pur și simplu să exploreze noi modalități de extindere a portofoliului lor.