Tranzaționare aur online

Păstrarea puterii de cumpărare în era tehnologiei digitale 

Toți clienții Paysera pot acum să cumpere aur (XAU) prin intermediul Paysera. Această facilitate este destinată celor care doresc să își extindă portofoliul de active și să își păstreze puterea de cumpărare.

Monedele și lingourile metalelor prețioase sunt depozitate în siguranță într-un seif Paysera, și sunt disponibile pentru ridicare.

#

Valoarea aurului fizic - aurul este o investiție?

Adevărații bani, semn al stabilitătii

Aurul și alte metale prețioase nu sunt valute precum euro sau dolarii. Sunt adevărații bani care au fost folosiți pentru tranzacționare de mii de ani, și există câteva motive evidente de ce. Spre deosebire de banii emiși de Băncile Centrale care au o tendință inevitabilă de devalorizare, metalele prețioase nu își pierd valoarea pe termen lung, chiar și în perioadele de criză economică

Prin urmare, multe bănci centrale din întreaga lume folosesc aurul ca mod de stocare și conservare a fondurilor lor. Acum, toți clienții Paysera o pot face și ei într-un mod rapid și convenabil - prin tranzacționarea de metale prețioase online

Cu toate acestea, aurul nu ar trebui să fie considerat o investiție. Scopul său nu este de a genera venituri, ci de a păstra activele pe care le dețineți deja. Acesta este principalul motiv pentru care aurul este atât de popular în perioadele de criză și incertitudine. 

Tranzacționare cu Aur

Ce poți face cu metalele prețioase?

Cumpără

Toți clienții Paysera pot cumpăra aur online. Orice valută disponibilă în sistemul Paysera poate fi acum convertită în aur. Deoarece nu toată lumea își poate permite să cumpere o întreagă monedă fizică sau un lingou, achiziționarea acestora în părți mai mici poate fi o soluție pentru unii clienți! Valoarea cantității de metal prețios pe care ați cumpărat-o va fi afișată în contul dvs. Paysera atât în greutate, cât și în valuta aleasă.

Cu toate acestea, lingourile mai grele sunt mai ieftine de produs, prin urmare, sunt mai ieftine în greutate.

Vânzare

La fel ca orice altă valută disponibilă în sistemul Paysera, puteți vinde aur înapoi căatre Paysera în orice moment prin aplicația Mobilă sau aplicația Desktop.

Transfer

De asemenea, puteți transfera metale prețioase altor deținători de cont Paysera.

Deși nu puteți plăti pentru produse și servicii utilizând aceste metale, ele pot fi convertite automat în moneda dvs. dacă nu aveți suficienți bani.

Ridicare

Monede fizice și lingourile de aur pot fi ridicate numai de la sediul Paysera din Vilnius. Livrarea metalului fizic este, de asemenea, disponibilă. Rețineți că, dacă achiziționați aur și nu îl ridicați în două zile lucrătoare, în mod automat se va percepecomision de depozitare. La ridicarea aurului fizic, XAU este dedus din contul dvs. de metale prețioase.

Este sigură cumpărarea de aur online?

Tranzacționarea aurului, la fel ca și alte servicii furnizate de Paysera, este protejată de către cel mai înalt nivel de securitate. Acest serviciu se încadrează în legea privind supravegherea de stat a metalelor prețioase și pietrelor prețioase. De asemenea, Paysera este inclusă în lista biroului de analiză lituanian al companiilor care comercializează metale prețioase - acest lucru obligă și vânzătorii să mențină transparența și calitatea impecabilă a serviciilor.

În general, cumpărarea de aur online este la fel de sigură ca utilizarea e-banking. La cumpărarea sau vânzarea aurului, Paysera garantează un proces sigur de conectare și un sistem online sigur de utilizat.

#
#

Cum să cumperi aur?

Pentru a tranzacționa metale prețioase, trebuie să fiți un titular identificat al unui cont Paysera, și să fiți familiarizat cu Termenii și condițiile aceastei noi facilități.

Puteți tranzacționa metale prețioase prin intermediul aplicației mobile Paysera, disponibilă atât pentru iOScât și pentru Android.

Puteți vedea metalele disponibile, precum și prețul lor urmând pașii descriși mai jos:

  • Conectați-vă la aplicația mobilă Paysera,
  • Accesați submeniul din dreapta-jos Mai mult
  • ,
  • apoi - Metale prețioase.
  • Alegeți să cumpărați în părți sau să cumpărați lingouri întregi simultan.

Tarife

Unele taxe se aplică pentru stocarea, schimbul, vânzarea și cumpărarea de aur. În majoritatea țărilor, TVA nu se aplică monedelor și barelor de aur.

#
#

Mai multe informații

Doar titularii de cont Paysera pot cumpăra aur prin sistemul Paysera. Puteți deschide un cont gratuit în câteva minute prin intermediul aplicației mobile Paysera disponibilă atât pentru iOS cât și pentru Android. Pentru mai multe informații despre comercializarea metalelor prețioase - contactați suport clienți.