Varlė este partener Paysera deja de mai bine de 10 ani. Apreciem fiabilitatea, flexibilitatea și prețurile competitive pe care le oferă Paysera. Serviciul pentru clienți de aici este excepțional - consultanții ne sunt întotdeauna drăguți, oferă întrebări la toate răspunsurile noastre și ne ajută ori de câte ori avem nevoie. Mulțumesc

Marius Butauskas, CEO at Varlė.lt
Sunt recunoscător managerului de vânzări Martynas pentru dedicarea sa.N-am crezut niciodată că putem obține un efect financiar vizibil dintr-o operațiune simplă, cum ar fi conversia valutară. Am început să economisim o sumă semnificativă de bani de nicăieri. Aceasta este prima noastră cunoștință cu "Paysera", și sunt sigur că vom consolida cooperarea noastră.

Ignas Silevičius, manager de dezvoltare la "Nookfamily.lt"
În comerțul electronic, alegerea partenerului potrivit pentru plăți este unul dintre cele mai critice lucruri. Integrarea costisitoare cu fiecare bancă a devenit o dificila pentru noi, dar Paysera ne-a oferit toate metodele convenabile de plată într-un singur loc. Dezvoltăm afaceri în Lituania, Letonia și Estonia, iar Paysera este partenerul nostru de 5 ani. Pot spune că suntem mulțumiți de alegerea pe care am făcut-o și nu am regretat-o niciodată. Acest sistem de plăți oferă rate de conversie valutară excelente, transferurile internaționale sunt rapide, ceea ce simplifică comunicarea cu companiile străine. Paysera oferă o integrare ușoară în magazine electronice și îmbunătățiri constante utile și bine gândite, soluționează rapid problemele.

Mindaugas Domarkas, manager al  „Diavolesa.lt“ şi„Batuskveras.lt“
Suntem fericiți că avem un cont "Paysera". Toate transferurile non-urgente costă doar 0,15 EUR, în timp ce alte bănci nu oferă astfel de prețuri. Acest lucru este important pentru noi, deoarece compania noastră transferă frecvent bani. Nu există o taxă de administrare a contului, iar cursurile de schimb valutar sunt foarte bune. Puteți vedea imediat ce mulți bani economisiți în comparație cu alte bănci. Dacă aveți nevoie de o declarație, angajații angajați ai "Paysera" reacționează întotdeauna rapid și veți obține documentul în 3 ore. Când avem întrebări, primim întotdeauna răspunsurile necesare. Contul Paysera este contul nostru de afaceri principal. Mulțumesc.

Darijus Gudaitis, manager alUAB "Autoverus" 
Mulțumim! Vă mulțumim pentru că putem economisi bani, chiar şi când plătim facturi. Vă mulțumim că sunteţi convenabili, moderni și rapizi. Vă mulțumim, deoarece este frumos să ai un partener de afaceri de încredere.

Diana Zasimauskienė, director of UAB "Grantus Projects" 
Abilitatea de a face plăți în avans în zona noastră de afaceri este foarte importantă. Ne străduim să oferim clienților noștri confort maxim la fiecare pas și plățile on-line rapide și sigure reprezintă o parte importantă a acestui lucru. Ne propunem să asigurăm posibilitatea de a implementa planuri cu doar câteva click-uri, așa că suntem încântați de faptul că "Paysera" se corelează perfect cu viziunea noastră.

Paulius Šuksteris, manager de dezvoltare la "Table.in" 

Comandăm echipamente de calculator și de control al accesului din diferite țări. Deoarece transferurile internaționale de bani sunt relevante pentru noi, suntem cei mai interesați de viteza, siguranța și prețul lor. De asemenea, cu Paysera putem schimba întotdeauna bani în cont, la rata de schimb disponibilă. Avem încredere în acest sistem de plăți, intrucat compania de dezvoltare UAB "Paysera LT" este o instituție de bani electronici licențiată de Banca Lituaniei, potrivit căreia, Paysera oferă cele mai mici tarife pentru transferurile internaționale în Lituania.

Lukas Radvilavičius, Directorul UAB "nSoft"

După ce am început să folosim serviciul de transferuri internaționale "Paysera", economisim 700 de euro pe lună pentru transferuri și pentru gestionarea banilor. Fiind șeful Companiei, în aplicația mea Paysera văd în orice moment fluxul de bani al oricărui birou din Lituania, Letonia și Estonia. În acest fel, am obținut o mai mare transparență care ne permite să luăm decizii mai bune. Vă mulțumim pentru serviciul dvs. profesional, întotdeauna ne simțim importanți cu dumneavoastră. Țineți-o așa!
Mindaugas Kazlauskas, fondator și CEO al UAB "Synergium“

Lucrăm cu Paysera de mai mulți ani. Sistemul de plăți și caracteristicile sale convenabile ne fac plăcere atât nouă, cât și clienților noștri, care pot plăti mai rapid și mai ușor, pentru diverse servicii oferite de aeroporturile din Lituania.


Justinas Stepšys, Șeful Serviciilor Non-Aviatice din cadrul Departamentului Comercial al VĮ "Vilniaus oro uostas"

Sistemul Paysera este de neînlocuit atunci când lucrăm cu clienți străini - viteza și tarifele transferurilor de bani au îndeplinit complet așteptările noastre. Recomand acest sistem tuturor, nu numai în Lituania, ci și în alte țări.

Tomas Šileikis, Directorul MB "Admix"

Paysera ne-a ajutat să ieșim din epoca de piatră și să intrăm în epoca modernă. Datorită gestionării convenabile și automatizate a banilor și a înregistrării, ne putem concentra pe îmbunătățirea activității directe. Clienții au simțit, de asemenea, schimbările aduse de Paysera - nu mai primim plângeri cu privire la confirmarea înregistrării, deoarece totul se desfășoară aproape imediat.

Vytenis Benetis, CEO al "Vilnius Challenge" association

Lucrăm în sectorul B2B și efectuam operațiuni financiare prin intermediul băncilor. După ce am început să folosim soluțiile oferite de Paysera, am observat unele progrese, similare cu cele pe care le-am simțit după trecerea de la operațiunile fizice la bănci la e-banking. Este minunat să avem astfel de servicii. Sper că vor câștiga teren pe piață și toți vom putea să dedicăm mai mult timp activității noastre directe.

Rolandas Valaitis, CEO al UAB "Emovents"

Atunci când alegem serviciile oferite de Paysera, știm deja despre avantajele și confortul la care ne-am putea aștepta. Folosim acest sistem pentru a înregistra participanții la cel mai mare turneu de baschet pentru tineret din Lituania, "Sprite" și participanții la taberele internaționale de dezvoltare a abilităților de baschet. În magazinul oficial al produselor Federației de Baschet lituanian se utilizează, de asemenea, serviciul de plată Paysera. Am devenit și mai convinși de confortul și flexibilitatea sistemului atunci când folosim sistemul " Paysera Tickets", pentru a vinde bilete la Campionatul European de Baschet U15 din 2015, care a avut loc la Kaunas. Ne-a ajutat să evităm tarifele imense percepute de alte sisteme importante de ticketing și să ne vedem imediat veniturile.

Rytis Sabas, șeful Direcției Relații Publice și Comunicare al Lithuanian Basketball Federation

Colaborăm cu Paysera de mulți ani și nu ne-am îndoit niciodată de calitatea serviciilor sale. Sistemul convenabil de transferuri permite primirea de bani în cont într-un timp foarte scurt, urmărirea ușoară a vânzărilor și returnarea banilor fără dificultăți. Vă recomandăm Paysera ca partener extrem de receptiv, calificat și de încredere pentru diverse proiecte.

Darius Mikulis, CEO al PI "Tarptautinis maratonas“, organizator al maratonului Danske Bank Vilnius

La începutul anului 2015, Asociația de Marketing din Lituania a lansat un sistem informațional pentru înregistrarea la evenimentele LiMA. Integrarea cu Paysera s-a dovedit a fi foarte benefică - utilizatorii care plătesc singuri taxa de înscriere (nu companiile) folosesc de obicei Paysera. Ei consideră că sistemul este foarte atractiv, deoarece permite efectuarea plăților foarte convenabil, prin cateva clicuri pe butoane. Ajutorul acordat administrației LiMA este imens - plățile primite sunt creditate automat, ceea ce înseamnă mai puțină muncă manuală.
Cu Paysera putem oferi servicii mai bune clienților noștri - plățile se creditează imediat, prin executarea lor rapidă. Integrarea cu Paysera a ajutat Asociația de Marketing din Lituania să obțină o calitate superioară a serviciilor.


Gintautas Kučas, CEO al Asociației de Marketing din Lituania "LIMA"

Trecerea de la Paypal la Paysera a fost cea mai bună decizie de afaceri. Vă doresc toate succesele și dacă vin vremurile grele asupra dumneavoastră, eu sunt gata să mă ofer voluntar în fiecare zi, a fiecărei luni. Mulțumesc!

Evgene Glebov, Director al "APM Agentuur LT"

"MAMŲ MUGĖ" este cel mai mare târg comercial și de caritate, de patru zile, deîmbrăcăminte pentru copii și femei însărcinate din statele baltice, care și-a început activitatea în 2012 și se desfășoară de 2-3 ori pe an. În 2013, a început cooperarea noastră inteligentă cu Paysera, care a devenit o parte inseparabilă a târgului nostru.
Fiecare participant al târgului are un cont Paysera pe care îl folosește pentru a plăti taxa de intrare și pentru a primi bani pentru mărfurile vândute după târg. În timpul primelor trei ore, toți participanții pot intra în târg cu bilete, care sunt, de asemenea, generate în mod eficient și credibil de către Paysera.
Cel mai mare ajutor pe care târgul "Mamų mugė" îl primește de la Paysera este un fișier generat care permite transferarea simultană a banilor către toți participanții. Suntem recunoscători companiei Paysera pentru colectarea convenabilă a plăților și pentru decontări. Totul funcționează fără probleme, fiabil și rapid. Toate serviciile Paysera adaugă o mare valoare târgului "Mamų mugė".
Vă mulțumim pentru o cooperare sigură, eficientă și fiabilă care contribuie foarte mult la succesul târgului nostru.


Jurga Barbora Jauniškienė, Director al "Mamų mugė"

Apreciem Paysera ca partener de încredere și stabilitate în domeniul plăților, începând cu 2013. Admirăm Paysera pentru o muncă precisă și în timp util, care ne permite să ne asigurăm că plățile sunt efectuate calitativ și fiabil. Este o plăcere să colaborez cu dvs.

Daria Bystrykh, Manager de Clienți Corporate la "Xsolla"

Dezvoltând platforma de magazine online verskis.lt din 2008, suntem convinși că beneficiile "Paysera LT" pentru e-magazine sunt uriașe - contribuie la economisirea a mult timp și permite clienților să primească bani prin toate băncile din Lituania, cărți de credit și alte canale de colectare a plăților. De-a lungul a 11 ani de colaborare, 700 de clienți, care au creat magazine electronice în sistemul nostru, au devenit și clienți ai "Paysera LT", iar în toți acești ani nu am primit un singur comentariu negativ despre asta! De aceea lucrăm cu "Paysera LT" și suntem bucuroși să o recomandăm altora.

Vitalijus Dubietis, Director al UAB "Evispa"
Paysera oferă cel mai favorabil curs de schimb valutar de pe piață și cea mai bună viteză de transferuri, motiv pentru care am ales Paysera. În e-commerce viteza este una din caracteristicile esențiale; astfel, prin efectuarea de transferuri internaționale către furnizori, prin sistemul Paysera, economisim atât timp cât și bani. Între timp, clienții noștri sunt mulțumiți de o metodă mai rapidă și convenabilă de a plăti pentru achiziții.

Dainius Liulys, CEO al UAB "Pigu.lt"
Folosim Paysera de acum 4 ani. Paysera ne-a ajutat să schimbăm regulile pieței, deoarece putem colecta plăți foarte ușor în Lituania - cu ajutorul API, totul este 100% automatizat. Primim plăți din 100 de țări folosind parteneri și metode diferite ale Paysera. Lituania are nevoie de cel puțin o bancă orientată spre confortul utilizatorului și în creștere cu utilizatorul, și este bine să știm că există. O instituție de plată prietenoasă, unde puteți rezolva problemele legate de companie instantaneu și fără a vă părăsi biroul.

Filip Borcov, Director al"B1.lt"
Una dintre metodele de plată - Paysera, pe care le-am integrat în magazinele noastre online, Bigbox.lt, Toybox.lt și Bigbox.ee, ne garantează fiabilitatea, securitatea, stabilitatea și eficiența. Calitate excelentă a serviciului și Suport pentru clienți. Echipa responsabile de sistemul de plată Paysera pune în aplicare constant noi soluții și oferă o varietate de metode de plată dorite de clienți. Acest lucru ne oferă flexibilitate și, prin urmare, cu ajutorul pluginului Paysera, ne-am putut crește vânzările.

Edgaras Pilius, Director comercial al JSC “Electronic Trade“, bigbox.lt