Paysera Checkout

Cele mai populare metode de procesare a plăților online
Aceasta este o metodă convenabilă de procesare a plăților online, care este deja familiară cumpărătorilor, permițând acceptarea plăților în diferite țări și în diferite valute - prin carduri bancare, e-banking și alte metode populare de plată – la un tarif atractiv.
 
Cum încep?
Procesator de plăți online

Clienții noștri

#
Integrare simplă și rapidă
 Plugin-uri gratuite pentru aproape 20 de platforme (WooCommerce, Prestashop, Opencart, Magento, Shopify, Ecwid, etc.) și instrucțiuni video detaliate 

  API ușor de integrat

 Deschiderea și gestionarea ușoară și rapidă a unui cont prin intermediul Aplicației Paysera
#
Fiabil și sigur
 Paysera Checkout este utilizat de +13,000 magazine online

 Fereastra de plată Paysera este cunoscută cumpărătorilor

 Paysera operează pe piață de peste 16 ani și este supravegheată de Banca Centrală a Lituaniei
#
Tarife atractive
 Conturi personale și de companie gratuite

 Tarife transparente pentru serviciile de procesare a plăților

 Schimb valutar la cursuri de schimb exelente pentru cei care acceptă plăți în alte valute decât Euro
#
Suport rapid
  Suport clienți 24/7 

 Suportul este disponibil în 14 limbi, iar fereastra de plată este tradusă în peste 10 limbi

 Asistență gratuită asigurată de către specialiștii IT din Paysera pentru problemele tehnice 
#
Disponibilitate rapidă a plăților
 Disponibilitate în timp real a plăților cumpărătorilor

 Notificări despre plățile finalizate

 Rambursările se fac ușor și în siguranță, conectându-vă la contul dvs. Paysera

Cum să începeți să colectați plăți online?

#

Deschideți un cont Paysera

Deschideți un cont personal și / sau de companie online gratuit și efectuați identificarea. 

#

Comandați serviciul de procesare a plăților online

Puteți face acest lucru conectându-vă la contul Paysera în versiunea Desktop și accesând Setări> Setările Profilului > Gestiunea Serviciilor.

#

Creați un proiect

Urmăriți tutorialul video și creați un proiect de procesare a plăților 

#

Verificați și confirmați pagina

Asigurați-vă că magazinul dvs. online conține toate informațiile necesare, de ex. politica de retur, informațiile de livrare și confirmă proprietatea paginii.

#

Integrează Paysera

Integrează plugin-ul sau API-ul Paysera în magazinul dvs. online. 

#

Începeți tranzacționarea

Urmați recomandările pentru utilizarea mărcii comerciale Paysera și informați-vă clienții că de acum înainte veți colecta plăți prin metode care le sunt convenabile și familiare.

Cele mai populare metode de procesare a plăților

Colectați plăți online utilizând metodele familiare, convenabile și populare pentru clienți

Online banking

Serviciul Inițiere Plăți (SIP)

Serviciul Inițiere Plăți (SIP) – o metodă de plată în care cumpărătorul își selectează banca (Banca Transilvania, BCR, ING Bank, Revolut, etc.) și adesea, chiar și fără a părăsi fereastra de plată, va confirma plata pentru bunuri sau servicii. SIP este o alternativă mai ieftină decât linkul bancar. 

Link bancar

O metodă de plată în care cumpărătorul este redirecționat către banca sa pentru a confirma comanda. Această metodă de plată este încă populară, dar din ce în ce mai mulți comercianți selectează SIP ca alternativă la Link-ul bancar datorită unor tarife mai favorabile.

#
#
Carduri

Visa, MasterCard, Maestro, carduri de credit și de debit – una dintre cele mai populare metode de plată. Această metodă de plată este foarte răspândită la nivel global și devine din ce în ce mai populară în România.

#
SMS

O metodă de procesare a plăților mai puțin populară, care este încă în uz, este colectarea plăților prin intermediul operatorilor de telefonie mobilă. Un client trimite un mesaj către numărul de telefon pe care îl indicați, iar suma taxată din contul său telefonic vă este transferată. 

#
Numerar

Chiar dacă plățile în numerar devin din ce în ce mai puțin populare, generația mai veche alege în continuare frecvent această metodă de plată. Permiteți clienților dvs. să plătească în numerar prin efectuarea unui ordin de plată din banca lor.

#
Plăți individuale

Nu aveți un magazin online? Procesați comenzi individuale sau mai mari doar de câteva ori pe an? Generați o singură comandă de plată pentru cumpărătorul dvs.

#
Alte sisteme de plată

Dacă bunurile sau serviciile dvs. sunt destinate pieței internaționale, faceți posibil ca cumpărătorii dvs. să plătească astfel de servicii prin sisteme cum ar fi WebMoney, Trustly, Giropay, etc. 

Alte servicii și beneficii

#
Leasing


Vindeți excursii, electrocasnice sau alte bunuri de mare valoare? Permiteți cumpărătorilor să cumpere-închirieze bunurile dvs. - utilizând Mokilizingas sau General Financing Leasing. Prin încheierea unui contract, veți primi imediat o sumă forfetară, în timp ce cumpărătorul o va plăti în rate. ( Nu este disponibil pentru România) 

#
Plăți recurente


Vindeți abonamente pentru un club sportiv, cursuri săptămânale sau alte abonamente? Colectați plăți online, încasând o anumită sumă de pe cardul cumpărătorului la anumite intervale de timp. 

#
Donații


Organizațiile caritabile pot instala butonul Donații și astfel oferi posibilitatea ca oamenii să doneze o sumă selectată într-un mod convenabil pentru ei – cu cardul, prin banca lor sau prin mesaj SMS. 

#
Identificarea clienților


Dacă produsele sau serviciile dvs. necesită o identificare suplimentară a cumpărătorului, Paysera Checkout poate face posibilă verificarea numărului de identificare național al clientului. 

No. 1

Paysera este cea mai mare și mai populară Instituție Emitentă de Monedă Electronică (EMI) și procesator de plăți din Lituania

11.7 Mld. EURO

Tranzacții financiare în 2020

+13,000

Plăți din magazine online colectate prin Paysera

600 Mil. EURO

Colectate prin Paysera Checkout în 2020

Paysera Checkout – colectare de plăți online modernă, rapidă și convenabilă

Este o soluție universală și flexibilă pentru colectarea plăților online, utilizată de mii de magazine online de succes. Nu contează dacă clienților dvs. le place să plătească online, cu cardul sau în numerar, colectând plățile dvs. prin Paysera Checkout, veți putea să le oferiți diverse metode de plată fiabile și să utilizați alte beneficii oferite de Paysera.