Schimb valutar online

Calculator schimb valutar

Nu plătiți în exces pentru schimbul de valute și trimiterea de bani în străinătate. Utilizați calculatorul de schimb valutar online al Paysera și vedeți cel mai bun curs pentru dvs. în timp real. 

Schimbă Lei în EURO,   Leva în Lei, Forint în Lei, și zeci de alte valute prin intermediul serviciilor noastre bancare online sau prin Aplicația Mobilă Paysera

Numai clienții Paysera pot utiliza această funcție. Deschide un cont acum și beneficiază de cele mai bune cursuri valuatare! 

#
#
#

Cum se obține cel mai bun curs valutar?

Persoane Fizice

Obțineți cel mai bun curs oferit de Paysera la schimbul a până la 500 EUR/lună.

De asemenea, discount-uri se aplică automat la fiecare prag de 5000 EUR.

Persoane juridice

Dacă compania dvs. schimbă mai mult de 5000 EUR simultan - se va aplica automat un curs de schimb mai bun decât cel standard.

Și în cazul în care afacerea dvs. necesită transferuri internaționale și schimbă lunar sume mari - contactați-ne și vă vom oferi un curs de schimb care va fi dificil de refuzat.

Calculator schimb valutar online

Verificați cursurile de schimb valutar în timp real și efectuați transferuri internaționale 

Schimb valutar prin Aplicația Mobilă

Cel mai bun mod de a face schimb valutar în Paysera este prin intermediul aplicației mobile, care este gratuită, convenabilă și ușor de utilizat. 

1. Deschide Aplicația Mobilă Paysera. 
2. Apasă pe Transferuri. 
3. Alegeți – Schimb valutar. 
4. Introduceți valuta și suma pe care doriți să o vindeți sau să cumpărați și confirmați. 

Paysera vă oferă conturi multi-valută, astfel încât vă veți putea vedea toate valutele dvs. într-un singur loc – aplicația mobilă Paysera

#
#

Cumpără și vinde EURO, RON, BGN, HUF, PLN, GBP, USD, și multe altele! 

Cu Paysera, puteți face schimb valutar pentru aproape 30 de valute. 

Cele mai populare valute sunt EUR, GBP, USD, HUF, RON, BGN și PLN. Dar acceptăm și valute mai rare, cum ar fi JPY (yen japonez), HKD (dolarul Hong Kong), INR (Rupia indiană) și chiar XAU (Aur) – care nu este tocmai o valută, dar cumpărarea acetuia funcționează la fel ca și schimbul valutar obișnuit. 

Întrebări frecvente despre schimbul valutar online

Obțineți răspunsuri despre trimiterea de bani în străinătate
  1. Cont. Este necesar să fiți client Paysera identificat pentru a putea utiliza schimbul valutar Paysera. Dacă nu sunteți înregistrat încă, descărcați aplicația mobilă, șideschideți contul Paysera

  2. Alimentați contul. Apoi, trebuie să aveți disponibil în contul dvs. Puteți alimenta contul dvs. efectuând un transfer bancar obișnuit în RON sau generați instrucțiuni de alimentare dacă doriți să transferați bani într-o altă valută..

  3. Schimb valutar. Dacă aveți bani în cont și doriți să-i schimbați - deschideți aplicația, accesați Transferuri, apoi - Schimb valutar și efectuați schimbul.

  4. Sold. Dacă doriți să vedeți soldul în diferite valute din aplicație - accesați ecranul principal al contului dvs. de plată și glisați peste secșiunea superioră.

Dacă doriți să trimiteți bani în străinătate (de exemplu alta valută decât EUR), puteți fie să modificați transferul și să alegeți ca banii dvs. să fie convertiți automat la trimitere, fie să-i convertiți mai întâi în valuta dorită prin intermediul aplicației (sau web) și apoi transferații.

Atunci când se utilizează prima metodă - sistemul ar converti suma exactă necesară pentru transfer.

Efectuarea transferurilor internaționale prin intermediul aplicației mobile Paysera
Pentru a efectua un transfer prin intermediul aplicației, accesați Transferuri, apoi - transfer bancar, introduceți detaliile destinatarului, apoi alegeți contul și valuta în care doriți să efectuați transferul. Completați restul informațiilor solicitate și confirmați transferul. 

fectuarea transferurilor internaționale prin intermediul aplicației Desktop 
Conectaț-vă la bank.paysera.com, în meniul din stânga alegeți Transferuri > Tranzacție bancară și completați informațiile solicitate. 

Nu uitați să alegeți valuta dorită și contul din care doriți să efectuați transferul.

Da. Puteți schimba valuta atât prin aplicația Paysera, cât și prin versiunea online. 
Pentru a face acest lucru prin versiunea desktop – conectați-vă la bank.paysera.com > în meniul din stânga faceți clic pe Valută > Schimb valutar > Alegeți contul, suma și valuta. Confirmați schimbul și banii vor fi vizibili imediat în contul Dvs. 

Da, se aplică automat un curs de schimb valutar mai bun dacă schimbați mai mult de 5000 EUR simultan (atât ca persoană fizică, cât și ca persoană juridică). Și dacă schimbați în mod constant sume mai mari de bani, se poate negocia un curs de schimb valutar și mai avantajos, prin contactarea Suportului nostru pentru clienți.