Transferuri internaționale – trimiteți bani în străinătate online

Trimiteți bani în străinătate în peste 20 de valute, efectuați transferuri internaționale cu comisioane mici și gestionați-vă toți banii într-un singur loc - contul multivalută Paysera. 

Totul, de la transferuri instantanee în Euro, la transferuri de bani în RON, GBP, BGN, PLN și alte valute - vă sunt disponibile cu un cont gratuit Paysera.

#

Ce transferuri puteți efectua online prin Paysera?

#

Transferuri între deținătorii de cont Paysera

Indiferent unde locuiește un alt titular de cont Paysera – îi puteți trimite bani în câteva secunde în orice valută disponibilă, gratuit sau la un preț foarte mic.

#

Transferuri SEPA

Transferuri SEPA – transferuri standard (non-urgente) în Euro către alte bănci SEPA din Spațiul Economic European (SEE). Acestea sunt în mare parte gratuite și pot fi efectuate în termen de o zi lucrătoare.
Află mai multe >

#

Transferuri SEPA Instant

Transferurile SEPA Instant sunt în mare parte transferuri gratuite în Euro, disponibile 24/7, care ajung la destinatar în câteva secunde. Banca destinatarului ar trebui să fie în SEE și să fie membră a schemei SEPA Instant. Limita de transfer este de 100.000 EUR.
Află mai multe >

#

Transferuri în Euro în afara SEE

Efectuați transferuri în Euro în țările din afara Spațiul Economic European către băncile care sunt membre ale sistemului TARGET2. Poate dura până la 3 zile lucrătoare și costa 7 EUR.

#

Transferuri internaționale în alte valute

Trimiteți bani în peste 20 de valute către bănci din alte țări, primiți sume din străinătate și efectuați schimb valutar în același cont. 
Află mai multe>
#

Transferuri ridicare numerar

Trimiteți bani unui destinatar care îi poate ridica în numerar dintr-una dintre numeroasele locații dedicate. Destinatarul nu trebuie să aibă Paysera sau orice alt cont pentru a primi sume modice și doar numele și data nașterii destinatarului sunt suficiente pentru a finaliza transferul. Tarife grozave, rapide si convenabile. Momentan disponibil numai pentru transferuri în Ucraina..
Citește mai mult >

Trimite bani online prin aplicația mobilă sau web 

Trimiterea de bani în străinătate nu a fost niciodată mai ușoară. Acum puteți transfera EUR, GBP, PLN, RON și BGN direct de pe telefon folosind aplicația mobilă Paysera.
Conectați-vă în aplicație > Transferuri > Transfer nou > Transfer bancar și completați detaliile.

Dacă trimiteți alte valute - conectați-vă la contul propriu Paysera și efectuați transferul prin intermediul versiunii Desktop

Nu aveți încă un cont Paysera?
Începe acum >

#

Cât costă să trimiți bani în străinătate? 

Trimiterea de bani în străinătate poate fi chiar și GRATUITĂ, de exemplu, dacă îi trimiteți sume unui alt utilizator Paysera sau trimiteți Euro într-una dintre țările SEE. 

Taxele pentru trimiterea de bani în alte valute pot varia în funcție de valută, țara destinatară și bancă. 

Când efectuați un transfer internațional prin Paysera, costă mult mai puțin decât atunci când utilizați o bancă tradițională. Paysera poate oferi prețuri de transfer competitive, deoarece are conturi bancare în diferite țări, din care se fac transferurile. Deci, atunci când efectuați un transfer internațional, îl efectuăm local. 

Taxe pentru trimiterea banilor în Euro >
Taxe pentru trimiterea de bani în alte valute > 

Efectuați schimb valutar direct în contul dvs. Paysera

Înainte de a trimite sau după primirea banilor, poate doriți să-i schimbați. Folosind Paysera poți schimba valută la rate de schimb excelente! Calculatorul de schimb valutar online Paysera compară ratele de schimb de la diferite bănci și oferă clienților Paysera pe cel mai bun. 

Mai mult, atunci când schimbă până la 500 EUR pe lună, clienții persoane fizice obțin cea mai bună rată posibilă, care este aproape de cea oficială

Verificați cursurile> 

#

Întrebări frecvente

Transferurile de bani în străinătate pot ajunge la destinatar în câteva secunde dacă, de exemplu, efectuați un transfer în Euro SEPA Instant. Dar, în mod normal, un transfer internațional durează de regulă până la o zi lucrătoare (uneori până la 3) dacă îl efectuați prin Paysera.

Când efectuați un transfer internațional printr-o bancă tradițională, poate fi necesar să așteptați o săptămână sau mai mult.

Pentru a trimite bani (și nu a plăti o avere pe comisioane) din contul tău bancar dintr-o țară străină în contul tău bancar din țara ta de origine, poți folosi Paysera ca intermediar pentru a economisi timp și bani. Transferul pe care îl efectuați va arăta astfel: din contul dvs. bancar străin > în contul dvs. Paysera, din contul dvs. Paysera > în contul dvs. bancar local. Dacă este necesar, veți putea efectua schimb valutar de îndată ce banii sunt în contul dvs. Paysera. 

Pasul 1 - trimiteți bani în contul dvs. Paysera.
Conectați-vă la aplicația Paysera, în meniul de jos alegeți Adăugare fonduri, selectați țara din care doriți să trimiteți bani și valuta. Utilizați instrucțiunile generate pentru a efectua un transfer.

Pasul 2 - trimiteți bani din contul dvs. Paysera către banca locală.
Odată ce banii sunt în contul dvs. Paysera, alegeți Transferuri > Tranzacție bancară, si completati detaliile. Dacă trebuie să efectuați un schimb valutar înainte de a trimite, îl puteți face și în aplicația: Transferuri> Schimb vautar.

Prin intermediul aplicației puteți efectua aceste transferuri: 
  • Între propriile conturi. 
  • Între utilizatori Paysera. 
  • Transferuri în Euro (SEPA, SEPA Instant – în țările Spațiului Economic European, TARGET2 – în EUR în afara SEE). 
  • Spre sistemul WebMoney. 
  • Transferuri internaționale în EUR, GBP, PLN, RON și BGN.

Transferurile în alte valute pot fi efectuate numai prin versiunea Desktop. 

Mai multe întrebări și răspunsuri despre transferuri >