Transferuri internaționale în întreaga lumePrețuri scăzute pentru transferurile internaționale

Cu Paysera vei plăti mai puțin pentru transferuri în mai multe valute, deoarece oferim clienților noștri prețuri foarte avantajoase pentru servicii. Dacă dorești să efectuezi transferuri internaționale la un preț rezonabil, conectează-te sau înregistrează-te și convinge-te chiar acum! Tarifele și condițiile de transferuri internaționale pot fi găsite aici.

Transferuri internaționale într-o zi

Transferurile bancare pot dura o săptămână sau chiar mai mult, dar cu sistemul Paysera vei economisi nu numai banii, ci și timpul prețios. Transferurile internaționale ajung, de obicei, în contul Beneficiarului în aceeași zi. În funcție de urgența transferului și țara beneficiarului, banii vor fi transferați în 1-3 zile lucrătoare. De asemenea, poți efectua transferuri instant (SEPA Instant) (24/7/365) de până la 15 000 EUR între băncile participante la sistemul SEPA Instant.

Schimb valutar online

Înainte de efectuarea unui transfer internațional, poți utiliza funcția Calculatorul valutar Paysera care, în timp real, compară cursurile de schimb valutar ale diferitelor bănci și oferă întotdeauna același curs de schimb sau chiar mai bun. În schimbul sumelor care depășesc 5000 EUR, se va aplica un curs de schimb valutar și mai bun. Toate valutele acceptate de Paysera și calculatorul de schimb valutar pot fi găsite aici.

Diferite valute pe un singur cont

Trebuie sa efectuezi transferuri frecvente, în diferite valute, din conturi diferite? Cu Paysera poți avea un Cont gratuit, în mai multe valute (inclusiv cont în Leva bulgărească sau Leu românesc, cu IBAN propriu) care va fi deschis și alimentat în câteva minute. În Contul tău Paysera poți păstra bani în 30 de valute diferite și le poți utiliza pentru transferuri internaționale sau plăți online.

Transferuri în cadrul Paysera

Oriunde te afli și orice valută transferi, transferurile între toți clienții Paysera sunt gratuite și nelimitate în toate valutele susținute de Paysera. Ai nevoie sa transferi bani unui prieten sau familiei, rapid? Transferurile internaționale între utilizatorii Paysera sunt efectuate instantaneu!

Cum încep?#
Conectează-te la contul tău Paysera
#
Schimbă valute
#
Efectuează transferuri mai ieftin