Cea mai bună soluție self-service pentru organizatorii de evenimenteSistem self-service pentru crearea de evenimente

Cu Paysera Tickets beneficiați de libertatea de a crea si gestiona propriile evenimente. Vă puteți crea, gestiona și edita propriul eveniment în orice moment. Adăugați tipuri noi de bilete, modificați prețurile sau oferiți discounturi.

Organizezi cursuri sau seminarii gratuite?

Organizați un eveniment gratuit? Utilizați sistemul Paysera Ticket gratuit. Poți afișa pe harta locația evenimentului, orele de desfășurare, cât și seta evenimentul ca Public sau Privat, și să inviti doar pe cine dorești.

Cine procesează plățile online? Ce alte comisioane mai sunt de plată? Trebuie plătit un abonament lunar?

Plățile online sunt procesate chiar de Paysera, și de aceea putem oferi cea mai bună cotație pentru procesare plăților. Toate tranzacțiile respectă cele mai înalte protocoale de securitate pentru tranzacțiile online. Contul Paysera în care veți încasa sumele din vânzările de bilete vă este oferit Gratuit, ca urmare tot ce veți avea de plată este comisionul de procesare a tranzacțiilor. Integrarea plăților online este de asemenea Gratuită, și se poate realiza cu ușurință. Contul Paysera personal sau de companie funcționează ca un cont bancar standard deschis la banca ta din România, și nu are comision lunar de administrare.

O mulțime de metode de plată

Indiferent dacă evenimentul tău are 5 sau 10.000 participanți, biletele pot fi vândute clienților din întreaga lume, care pot plăti prin diverse modalități de plată, inclusiv plată prin card bancar.

Cum arată biletele? Cum se verifică biletele?

Cumpărătorii primesc biletele pe email sub forma de cod QR. Verificarea biletelor se poate realiza cu orice dispozitiv mobil cu sistem de operare iOS sau Android, pe care se va instala aplicația Gratuită Paysera Tickets. Aplicația pentru organizatori pentru scanarea biletelor este gratuită si poate scana atât coduri QR tipărite, cât si direct de pe emailul participanților.

Care sunt Tarifele? Când se încasează banii din vânzarea biletelor?

Tariful corespunde așteptărilor dvs. și este mai avantajos decât orice altă ofertă de pe piață. Nu se percep comisioane suplimentare pentru cumpărător. Banii din vânzarea biletelor se încasează direct în contul Gratuit Paysera, indiferent de numărul de bilete vândute, si pot fi utilizati imediat!

Ce cunostiințe tehnice sunt necesare pentru a utiliza Paysera Tickets?

Oricine poate utiliza Paysera Tickets, chiar și fără cunoștiințe tehnice. Dacă ai nevoie de ajutor suplimentar, îți stăm la dispoziție cu suport în limba română.

Colectarea de date suplimentare de la cumpărători

Doriți nu numai să vindeți bilete, ci și să colectați date suplimentare despre cumpărători?
Setați un formular pentru cumpărători pentru a fi completat pentru fiecare eveniment separat.

Widget pentru bilete & online marketing

Prin Paysera puteti integra rapid și ușor pluginul de ticketing pe site-ul dvs.. De asemenea, puteti utiliza cele mai cunoscute servicii de tracking existe, precum Google Analytics, Google AdWords sau Facebook Pixel.

Abonamente

Grupați evenimente similare împreună - indiferent dacă sunt cursuri de artă sau jocuri sportive, toate pot fi într-un singur loc. Chiar și mai multe funcții - vindeți un singur bilet la toate evenimentele din grup și permiteți participanților la evenimente să-și revândă biletele, așa că nu se pierde niciun loc!

Bilete cu mai multe utilizări

Un bilet – mai multe posibilități! Acum puteți personaliza un singur bilet pentru a fi utilizat de mai multe ori, ceea ce este perfect pentru abonamentele la sală, cursuri de yoga și diverse cursuri formate din mai multe întâlniri.

Conturi pentru cumpărători

Cumpărător fericit - vânzător fericit. Gata cu biletele pierdute, evenimentele ratate și alte obstacole. Acum cumpărătorii de bilete pot avea totul într-un singur loc - propriul lor cont pentru cumpărători.

Organizați un mare eveniment non-standard?Contactează telefonic Serviciul Clienți +4 031 229 5331
sau via email.