Card de debit pentru plăți facileCumpărături online securizate

Cardul de debit Paysera este protejat cu tehnologia 3D Secure, care oferă titularului cardului o protecție suplimentară gratuită atunci când achiziționează online. 3D Secure vă ajută să vă protejați de tranzacțiile neautorizate ale cardurilor, deoarece fiecare achiziție online trebuie verificată suplimentar prin introducerea mai multor caractere ale parolei. Pentru a deveni un utilizator 3D Secure, trebuie să vă înregistrați cardul în programul de securitate 3D Secure.

Plăți rapide la magazine

Când plătiți o sumă mică la punctele de vânzare care au cititoare de carduri NFC, nu mai trebuie să introduceți un cod PIN - trebuie doar să țineți cardul în fața cititorului.

Operațiuni de numerar și valutare

Moneda principală a cardului este Euro, dar puteți efectua și plăți sau retrage numerar în alte valute. Retragerea de numerar este posibila la orice bancomat care deserveste cardurile VISA. La retragerea în EUR, selectațit "Continuați fără conversie". În acest fel, veți evita taxele suplimentare pentru conversia banilor. Pentru retragerile non-Euro, se aplică taxe suplimentare de conversie valutară.
Taxele de operare cu numerar pot fi găsite aici.

Cont IBAN separat pentru card

La emiterea unui card Paysera, se deschide un cont IBAN suplimentar pentru plățile prin carduri. Acesta este separat de contul principal Paysera, prin urmare, este convenabil să vă administrați fondurile, păstrând pe acest cont o sumă destinată exclusiv plăților prin card.

Verificați soldul contului dvs. pe telefon

Cu aplicația mobilă Paysera puteți să verificați soldul contului dvs. și să vedeți extrase, să efectuați transferuri către bănci sau să transferați instantaneu bani între conturile Paysera, fără taxe sau limite.

Comandarea cardurilor

Un card poate fi comandat numai de clienți identificați Paysera, cu vârsta de peste 16 ani. O persoană poate primi până la 5 carduri de plată. Puteți să comandați un card din propriul cont. Taxele aferente cardului sunt disponibile pe site-ul Tarife .

Întrebări despre cardul de debitCine și cum poate comanda un card?

Cardul de debit Paysera poate fi comandat de persoane de la vârsta de 16 ani, înregistrate și identificate în sistemul Paysera. Înainte de a comanda un card, asigurați-vă că soldul contului dvs. este suficient pentru a acoperi comanda și costurile de livrare ale cardului. Comisioanele sunt debitate în euro. Dacă aveți fonduri în alte valute din contul dvs., suma care va fi debitată va fi convertită automat în euro. Dacă este comandat un card pentru o Companie, vă rugăm să indicați numele de utilizator (adresa de e-mail sau numărul de telefon) al persoanei (reprezentant al companiei), care intenționează să utilizeze cardul. Pot fi eliberate până la 5 carduri de debit pentru o singură persoană
Urmăriți videoclipul "Cum să comandați un card de debit Paysera?"

Cum să vă activați cardul?

După ce primiți cardul, trebuie să îl activați în termen de 3 luni de la data creării cardului specificată în sistem. Cardul poate fi activat conectându-vă la contul dvs. și urmând instrucțiunile din "CARDURI DE PLATA > Paysera Visa".
Urmăriți videoclipul "Cum să activați un card de plată Paysera?"

Cum să vă înregistrați pentru 3-D Secure și să efectuați plățile în siguranță?

Tehnologia 3-D Secure (Verified by VISA) asigură securitatea plăților dvs. online. Când efectuați o plată, vi se va cere să introduceți anumite numere din parola dvs. Această măsură suplimentară de siguranță vă permite să nu vă faceți griji cu privire la cineva care ar putea utiliza cardul dvs. în scopuri proprii.
Puteți înregistra cardul dvs. Paysera în programul 3-D Secure conectându-vă la sistem și selectând secțiunea "CARDURI DE PLATĂ> Paysera Visa" sau în momentul primei achiziții dintr-un magazin online.
Vizionați videoclipul "Cum se utilizează programul 3-D SECURE cu un card Paysera?"

Cum încep?Deschideți un cont Paysera
Finalizați identificarea
După ce v-ați conectat la sistem, selectați "Paysera Visa" și comandați un card