Card de debit pentru plăți facileCumpărături online securizate

Cardul de debit Paysera este protejat cu tehnologia 3D Secure, care oferă titularului cardului o protecție suplimentară gratuită atunci când efectuează achiziții online. Sistemul necesită verificarea tuturor tranzacțiilor cu carduri online, dar selectează anumite tranzacții care trebuie verificate suplimentar prin introducerea codului de verificare primit prin e-mail sau SMS. Nu este necesară nicio altă acțiune din partea dvs. pentru a vă bucura de avantajele 3D Secure - toți titularii de carduri Paysera Visa sunt înscriși în program automat.

Plăți rapide la magazine

Când plătiți o sumă mică la punctele de vânzare care au cititoare de carduri NFC, nu mai trebuie să introduceți un cod PIN - trebuie doar să țineți cardul în fața cititorului.

Operațiuni de numerar și valutare

Moneda principală a cardului este Euro, dar puteți efectua și plăți sau retrage numerar în alte valute. Retragerea de numerar este posibila la orice bancomat care deserveste cardurile Visa. La retragerea în EUR, selectațit "Continuați fără conversie". În acest fel, veți evita taxele suplimentare pentru conversia banilor. Pentru retragerile non-Euro, se aplică taxe suplimentare de conversie valutară.
Taxele de operare cu numerar pot fi găsite aici.

Cont IBAN separat pentru card

La emiterea unui card Paysera, se deschide un cont IBAN suplimentar pentru plățile prin carduri. Acesta este separat de contul principal Paysera, prin urmare, este convenabil să vă administrați fondurile, păstrând pe acest cont o sumă destinată exclusiv plăților prin card.

Verificați soldul contului dvs. pe telefon

Cu aplicația mobilă Paysera puteți să verificați soldul contului dvs. și să vedeți extrase, să efectuați transferuri către bănci sau să transferați instantaneu bani între conturile Paysera, fără taxe sau limite.

Comandarea cardurilor

Un card poate fi comandat numai de clienți identificați Paysera, cu vârsta de peste 16 ani. O persoană poate primi până la 5 carduri de plată. Puteți să comandați un card din propriul cont. Taxele aferente cardului sunt disponibile pe site-ul Tarife .

Întrebări despre cardul de debitCine și cum poate comanda un card?

Cardul de debit Paysera poate fi comandat de persoane de la vârsta de 16 ani, înregistrate și identificate în sistemul Paysera. Înainte de a comanda un card, asigurați-vă că soldul contului dvs. este suficient pentru a acoperi comanda și costurile de livrare ale cardului. Comisioanele sunt debitate în euro. Dacă aveți fonduri în alte valute din contul dvs., suma care va fi debitată va fi convertită automat în euro. Dacă este comandat un card pentru o Companie, vă rugăm să indicați numele de utilizator (adresa de e-mail sau numărul de telefon) al persoanei (reprezentant al companiei), care intenționează să utilizeze cardul. Pot fi eliberate până la 5 carduri de debit pentru o singură persoană
Urmăriți videoclipul "Cum să comandați un card de debit Paysera?"

Cum să vă activați cardul?

După ce primiți cardul, trebuie să îl activați în termen de 3 luni de la data creării cardului specificată în sistem. Cardul poate fi activat conectându-vă la contul dvs. și urmând instrucțiunile din "CARDURI DE PLATA > Paysera Visa".
Urmăriți videoclipul "Cum să activați un card de plată Paysera?"

Cum să utilizați 3D Secure?

Toți deținătorii de carduri Visa Paysera sunt înscriși automat în programul 3D Secure (Verified by Visa ) care asigură securitatea plăților online. Dacă sistemul decide că tranzacția dvs. trebuie verificată suplimentar, vi se va cere să introduceți codul de verificare primit prin e-mail sau SMS. Această măsură suplimentară de siguranță vă permite să nu vă faceți griji cu privire la folosirea cardului de către altă persoană pentru propriile scopuri.

Cum încep?Deschideți un cont Paysera
Finalizați identificarea
După ce v-ați conectat la sistem, selectați "Carduri de plată", și comandați un card