Card Paysera Visa

Cardul de plată Paysera Visa este un mod convenabil și fiabil de a vă ține întotdeauna banii la îndemână.

Puteți comanda un card, puteți selecta culoarea cardului și vă puteți gestiona conturile în aplicația mobilă Paysera. Paysera Visa poate fi adăugată și la platforme precum Apple Pay sau Google Pay.

#
#

Personal

Un card de debit personal pentru cheltuielile zilnice. Alegeți din diferite culori - portocaliu sau albastru deschis.  

Business

Un card pentru toate nevoile afacerii tale. Într-o culoare solidă, albastru închis, pentru a îl distinge cu ușurință de cardul tău Paysera de zi cu zi. 

Plăți rapide și sigure

#

Comandarea unui card

Toți clienții Paysera care au finalizat procesul de identificare și au împlinit vârsta de 16 ani pot comanda un card Paysera Visa. O persoană poate comanda până la 5 carduri suplimentare. Procesul de comandă este rapid și ușor - puteți face acest lucru conectându-vă la aplicația Desktop sau aplicația mobilă Paysera. Puteți alege culoarea cardului la plasarea comenzii.

#

Gestionarea contului prin telefon 

Conectându-vă la aplicația mobilă Paysera veți putea nu numai să vă verificați soldul contului de card, ci și să descărcați extrasele de cont, să efectuați transferuri de bani către alte bănci și să trimiteți instantaneu bani din contul dvs. principal în contul dvs. de card și invers. Dacă este necesar, veți putea să vă verificați codul PIN în aplicație sau să vă înghețați cardul dacă îl pierdeți. 

#

Plăți contactless

Pentru a plăti sume mici în magazine - pur și simplu atingeți cardul către cititor și acoperiți-vă cheltuielile fără a fi nevoie să introduceți codul PIN al cardului. Pentru un confort și mai mare, adăugați cardul Paysera Visa la Apple Pay, Google Pay, sau Samsung Pay și pur și simplu plătiți cu telefonul. În acest fel, cardul și banii vor fi întotdeauna la îndemână! 

#

Tranzacții cu numerar

Retragerile cu cardurile Paysera Visa sunt disponibile în întreaga lume - la toate bancomatele care deservesc cardurile Visa. Atunci când retrageți Euro, selectați Retragere fără conversie - astfel veți evita plata unor taxe suplimentare. De asemenea, puteți plăti și retrage și în alte valute, cu toate acestea,, taxe suplimentare de conversie se vor aplica acestor tranzacții deoarece valuta cardului este Euro. 

#

Cont IBAN separat

Comandând un card Paysera, un cont IBAN separat se va deschide. Acesta va fi complet separat de contul dvs. principal și, prin urmare, puteți trimite doar suma de bani pe care doriți să o cheltuiți. 

#

Cumpărături online sigure și convenabile 

Toate cardurile Paysera Visa sunt protejate de tehnologia 3D Secure, care face cumpărăturile online și mai sigure. Sistemul poate solicita în mod aleatoriu confirmări suplimentare în timpul cumpărăturilor pentru a verifica dacă utilizatorul cardului este titularul. Dacă faceți cumpărături online zilnic, avem noutăți pentru dvs. - Paysera Visa poate fi conectat cu sisteme precum PayPal și Amazon. 

#

Cum procedez? 

Înregistrează-te și finalizează identificarea. 

Alimentează contul. 

Mai multe despre cardul Visa Paysera

Videoclipuri informative și întrebări frecvente despre cardul de plată Paysera. 

Cine poate comanda cardul? 

Toți clienții Paysera care au finalizat procesul de identificare și au împlinit vârsta de 16 ani pot comanda un card Paysera Visa.

Toți clienții Paysera pot comanda carduri, dar acestea sunt livrate numai în țările Spațiului Economic European. 

Cum se comandă cardul? 


1. Conectați-vă (sau înregistrați-vă) prin intermediul aplicației mobile Paysera.
2. Accesați Carduri. 
3. Apoi atingeți +.
4. Introduceți datele solicitate și confirmați comanda. 

Înainte de a comanda un card, asigurați-vă că aveți suficiente fonduri în contul dvs. principal Paysera pentru a plăti comanda și livrarea cardului. Nu aveți fonduri suficiente? Alimentați contul. 

O persoană poate comanda până la 5 carduri. Toate vor fi conectate la același cont de card. Dacă cardul este comandat pentru nevoi comerciale, furnizați detaliile persoanei care va utiliza cardul (nume de utilizator - e-mail sau număr de telefon). 

Când comandați un card pentru prima dată, veți putea alege culoarea cardului (numărul de culori poate varia).

Persoanele fizice pot alege dintre 2 culori - albastru deschis și portocaliu, în timp ce pentru clienții persoane juridice cardul este albastru închis. 

Atunci când comandați carduri suplimentare sau când expiră un card - va fi comandată automat aceeași culoare ca cea a cardului inițial.  

1. Conectați-vă la aplicația mobilă Paysera. 
2. Accesați Carduri.
3. Apăsați pe Activați cardul.
4. Introduceți codul CVV furnizat de banda de semnături. 

După primirea cardului, trebuie să îl activați în termen de 3 luni de la data emiterii acestuia.  

1. Conectați-vă la aplicația mobilă Paysera.
2. Accesați Carduri.
3. Apăsați pe Alimentați cardul.
4. Alegeți contul și suma și confirmați.

Dacă nu aveți suficienți bani în contul dvs. curent - vă puteți alimenta contul (sau direct cardul Paysera) printr-un transfer bancar către contul IBAN. Astfel de transferuri sunt disponibile numai în Euro. Dacă doriți să trimiteți o altă valută în contul dvs. curent Paysera - trebuie să generați instrucțiuni de reîncărcare (Aplicația Desktop Paysera> Conturi și carduri > Alimentare cont > Completați formularul și actualizați instrucțiunile). 

1. Conectați-vă la aplicația mobilă Paysera.
2. Accesați Carduri.
3. Vizualizați codul PIN.
4. Introduceți codul CVV furnizat de banda de semnături. 

1. Conectați-vă la aplicația Paysera.
2. Accesați Carduri.
3. Înghețați cardul– cardul dvs. va fi blocat temporar. Îl puteți activa din nou în orice moment.
4. Blocați cardul – cardul dvs. va fi blocat permanent, contul dvs. de card va fi închis.

Dacă bănuiți că v-ați pierdut cardul sau că altcineva vă cunoaște detaliile cardului - înghețați imediat cardul. Nu dezvăluiți nimănui codul PIN sau accesul la card. 

Dacă aveți un iPhone, veți vedea un buton de sugestie pentru a adăuga cardul dvs. la Apple Pay când vă conectați la aplicație și accesați secțiunea Carduri.

De asemenea, puteți adăuga cardul la Google Pay, Samsung Pay, sau PayPal.

Toți utilizatorii Paysera identificați pot comanda cardul și îl pot folosi în întreaga lume unde sunt acceptate cardurile Visa. Cu toate acestea, în acest moment nu putem livra carduri decât țărilor din Spațiul Economic European.

Timpul și costul de livrare depind de metoda de livrare pe care o alegeți - o veți vedea înainte de a vă confirma comanda. Vă recomandăm să alegeți livrarea cu număr de urmărire pentru a vedea progresul livrării.