Utilizați Apple Pay cu cardul Visa

Bucurați-vă de toate avantajele cardului dvs. Visa atunci când îl utilizați cu Apple Pay. Este modalitatea rapidă, ușoară, sigură și privată de a plăti și este întotdeauna alături de dvs. 

Adăugați cardul Visa la Apple Pay și începeți să plătiți imediat cu iPhone-ul sau Apple Watch. 

Utilizați Apple Pay oriunde vedeți unul dintre aceste simboluri:

Plăți contactless
Apple Pay
Apple Pay cu cardul Visa

Plăți rapide, ușoare și sigure 

#

Rapide

Este nevoie de câteva momente pentru a vă configura cardul Visa și chiar mai puțin pentru a plăti cu acesta prin Apple Pay 

#

Ușoare

Plățile sunt autorizate utilizând autentificarea biometrică Touch ID sau Face ID - este atât contactless, cât și fără efort 

#

Sigure

Numărul complet al cardului dvs. nu este stocat niciodată pe dispozitivul dvs. sau pe serverele Apple și nu poate fi distribuit comercianților.

Cum să adăugați cardul dvs. Visa la Apple Pay?

Adăugarea cardului dvs. la Apple Pay este simplă. Iată pașii de urmat.

Via Aplicația mobilă Paysera:

Deschideți aplicația, accesați Carduri și veți vedea butonul „Adăugați la Wallet” lângă cardurile care nu sunt încă conectate la Apple Pay.

Dacă nu aveți aplicația Paysera pe iPhone, descărcați-o gratuit pe App Store.

Via Apple Wallet:


iPhone

Deschideți aplicația Wallet pe iPhone și atingeți „+” pentru a adăuga cardul. 

Apple Watch

Accesați aplicația Apple Watch de pe iPhone și selectați „Wallet și & Apple Pay”. Apoi atingeți - „Adăugați card de credit sau de debit”.

iPad

Accesați Setări, deschideți „Wallet & Apple Pay”și selectați „Adăugați card de credit sau de debit”

MacBook Pro

Pe un MacBook Pro cu Touch ID, accesați Preferințe sistem, selectați “Wallet & Apple Pay”, apoi atingeți semnul „+” pentru a adăuga un card.

Întrebări frecvente 

Apple Pay este modalitatea ușoară și sigură de a plăti în magazine, în aplicații și pe web cu iPhone, Apple Watch sau alte dispozitive Apple. 

Plătiți online 

Pentru a plăti în aplicații și pe site-uri web în Safari pe iPhone și iPad, selectați Apple Pay la finalizarea plății și finalizați plata utilizând Face ID sau Touch ID.

Pentru a plăti pe site-urile web din Safari pe Mac, selectați Apple Pay și finalizați plata utilizând iPhone-ul sau Apple Watch. Pe MacBook Pro, plătiți folosind Touch ID pe bara tactilă.

Plătește în magazine

Pentru a plăti cu Face ID, faceți dublu clic pe butonul lateral, aruncați o privire pe ecran, apoi țineți iPhone-ul lângă cititor. Pentru Touch ID, țineți iPhone-ul lângă cititor cu degetul pe Touch ID. Pe Apple Watch, faceți dublu clic pe butonul lateral și țineți Apple Watch până la cititor

Vedeți cum să plătiți în magazine:Nu. Este gratuit să adăugați cardul în portofel și nu primiți taxe suplimentare pentru utilizarea Apple Pay cu cardul Visa pentru tranzacții. Este la fel ca și utilizarea cardului dvs. de debit.

În primele 10 zile după adăugarea cardului Visa la Apple Pay, se aplică o limită de cheltuieli de 50 EUR. Ulterior, Apple Pay nu impune limite; cu toate acestea, unii comercianți ar putea avea propriile limite pentru plățile contactless. Între timp, atunci când plătiți online în aplicații sau în Safari, nu există limite pentru tranzacțiile Apple Pay.

Vă rugăm să rețineți că pentru plățile cu cardul Visa prin Apple Pay se aplică limite standard pentru operațiunile cu cardul.

Da. Plata cu Apple Pay este mai sigură decât utilizarea numerarului sau a unui card fizic. Chiar dacă îți pierzi telefonul, nimeni nu poate plăti fără să activezi Touch ID sau Face ID, iar acestea sunt unice numai pentru tine! 

De asemenea, numărul cardului dvs. nu este stocat niciodată pe dispozitivul dvs. sau pe serverele Apple și nu este distribuit niciodată comercianților. 

Cu toate acestea, păstrați dispozitivul Apple și cardul Visa în siguranță în orice moment - dacă ați pierdut cardul, blocați-l imediat. 

Dacă îți pierzi telefonul sau este furat, folosește Find My iPhone pentru a-l bloca. Apoi îl puteți securiza cu o nouă parolă sau puteți șterge datele dvs. personale de la distanță.
De asemenea, puteți oricând să vă înghețați temporar cardul pe computer sau apelând Suportul nostru pentru clienți. 

Dacă vă pierdeți cardul Visa - blocați-l imediat. Puteți face acest lucru prin intermediul aplicației mobile Paysera, serviciilor bancare online sau apelând Suportul nostru pentru clienți. 

Dacă vă blocați cardul, nu veți mai putea folosi cardul cu Apple Pay.  Dacă găsiți cardul și îl reactivați, veți putea folosi din nou Apple Pay.

Da, puteți utiliza Apple Pay oriunde sunt acceptate plăți contactless.