Utilizați Google Pay™ cu cardul Visa

Adăugați cardul Visa la Google Pay direct din aplicația mobilă Paysera. Această metodă de adăugare a cardului este disponibilă în toate țările deservite, chiar și în cazul în care aplicația Google Pay nu poate fi descărcată încă. 

Este modalitatea rapidă și simplă de a plăti la milioane de locuri - pe site-uri, în aplicații și în magazine.

Utilizați Google Pay oriunde vedeți unul dintre aceste simboluri:

#
#
Google Pay Paysera
Google Pay este o marcă comercială deținută de Google LLC.

Plăți rapide și sigure

#

Rapide

Adăugarea cardului Visa la Google Pay este ușoară și rapidă - faceți-o direct din aplicația Paysera sau din Google Pay 

#

Convenabile 

Plătiți pe cât de repede puteți apăsa pe ecranul telefonului. Efectuați plăți contactless cu telefonul dvs. Android - activați-l și țineți-l lângă cititor până când vedeți o bifă.

#

Sigure

Când utilizați Google Pay, un număr de cont virtual criptat este utilizat pentru a vă reprezenta informațiile - astfel încât detaliile dvs. reale ale cardului să rămână în siguranță. 

Cum se adaugă cardul Visa la Google Pay?

Adăugarea cardului Visa la Google Pay durează doar câteva secunde. Puteți face acest lucru prin intermediul aplicației Google Pay sau direct din aplicația Paysera.

Via Aplicația mobilă Paysera:

Deschideți aplicația Paysera, accesați Carduri și atingeți butonul „Adăugați la Google Pay”.

Dacă nu aveți instalată încă aplicația mobilă Paysera Mobile Wallet pe telefonul dvs. Android, descărcați-o gratuit de pe Google Play.

#

ℹ️ Această metodă de adăugare a cardului este, de asemenea disponibilă în țările care sunt acceptate de Google Pay, dar nu au încă aplicația Google Pay disponibilă pentru descărcare. 

Via aplicația Google Pay: 

Dacă aveți deja aplicația Google Pay sau o puteți descărca de pe Google Play - deschideți aplicația, alegeți să adăugați o nouă metodă de plată, introduceți detaliile cardului Visa și urmați instrucțiunile din aplicație. 

Preferați să faceți lucruri pe desktop? Efectuează setarea la pay.google.com.

Întrebări frecvente

Google Pay funcționează oriunde sunt acceptate plățile contactless. După ce adăugați cardul, activați-vă telefonul Android și țineți-l lângă cititor până când vedeți o bifă. Nici nu trebuie să deschideți aplicația.

Mai mult decât atât, utilizați Google Pay pentru a vizualiza și mai repede toate aplicațiile și site-urile dvs. preferate. După ce ați adăugat un card, nu va trebui să introduceți din nou informațiile de plată. Alegeți Google Pay la plată, confirmați achiziția și ați terminat.

Nu. Este gratuit să adăugați cardul la Google Pay și nu plătiți taxe suplimentare pentru utilizarea acestuia cu cardul Visa pentru tranzacții.

Google Pay nu impune limite; cu toate acestea, unii comercianți ar putea avea propriile limite pentru plățile contactless. Între timp, atunci când plătiți online în aplicații sau pe site-uri, nu există limite pentru tranzacțiile Google Pay

Vă rugăm să rețineți că pentru plățile cu cardul Visa prin Apple Pay se aplică limite standard pentru tranzacțiile cu cardul.

Da. Plata cu Google Pay este mai sigură decât utilizarea numerarului sau a unui card fizic. Chiar dacă vă pierdeți telefonul, nimeni nu poate plăti fără deblocarea telefonului. 

De asemenea, atunci când utilizați telefonul pentru plata contactless, Google Pay nu vă trimite numărul efectiv al cardului de credit sau de debit împreună cu plata dvs. În schimb, un număr de cont virtual criptat este utilizat pentru a vă reprezenta informațiile - astfel încât detaliile dvs. reale ale cardului să rămână în siguranță.

Cu toate acestea, păstrați dispozitivul Android și cardul Visa în siguranță în orice moment - dacă v-ați pierdut cardul, blochează-l imediat

Dacă telefonul dvs. este pierdut sau furat vreodată, blocați-l și ștergeți-l cu Găsește dispozitivul meu, dacă este disponibil pentru dvs.

De asemenea, puteți oricând să vă înghețați temporar cardul pe computer, prin conectându-vă la contul dvs. Paysera, sau apelând Suportul noastru pentru clienți. 

Dacă vă pierdeți cardul Visa - înghețați-l imediat. Puteți face acest lucru prin intermediul Aplicației Mobile Paysera, variantei Desktop, sau apelați Suportul Clienți Paysera

Dacă vă înghețați cardul, nu veți mai putea folosi cardul cu Google Pay. Dacă găsiți cardul și îl dezghețați, veți putea folosi Google Pay din nou. In caz contrar,, comandați un nou card și apoi adăugați-l la Google Pay.  

Da. Puteți plăti cu Google Pay în sute de aplicații și site-uri preferate, precum și în magazine fizice din întreaga lume - oriunde sunt acceptate plăți contactless.