Portofel electronic mobil

De acum înainte nu este necesar să transportați numerar, carduri de credit și de debit. Transferați banii mai sigur și mai ușor cu aplicația mobilă Paysera. Plătiți factura la un restaurant, cumpărați la târguri sau returați o datorie prietenului dvs.

Transferuri bancare de pe telefonul dvs. smartphone

Nu trebuie să vă conectați la sistemul dvs. de e-banking sau alte sisteme complicate pentru a efectua un transfer bancar. Puteți transfera bani într-un cont bancar prin intermediul aplicației Paysera rapid și gratuit, deoarece clienții persoane fizice pot efectua transferuri cu Euro către țările SEPA absolut gratuit. *

Mai sigur decât un card de plată

Aplicația asigură cel mai înalt nivel de securitate. Datele pe care le trimiteți și le primiți sunt criptate, în timp ce transferurile mai mari pot fi protejate cu o parolă. Aplicația poate fi deschisă numai cu un cod PIN sau o amprentă digitală.

Transferuri imediate către prieteni

Transferurile între utilizatorii Paysera sunt gratuite și banii ajung imediat la Beneficiar. Este o modalitate ușoară de a transfera bani prietenilor și rudelor, deoarece aplicația este legată de agenda telefonică. Puteți să alegeți pur și simplu un contact din listă sau să introduceți adresa de e-mail sau numărul de telefon al Beneficiarului, și să confirmați transferul.

Modalitate simplă de alimentare a contului

Conectați aplicația la cardul de plată și nu va mai trebui să vă faceți griji în legătură cu alimentarea contului dvs. Nici măcar nu trebuie să aveți cu dvs. cardul de plată. De asemenea, puteți adăuga fonduri în contul dvs. în numerar la POSuri care poate fi găsite pe harta Paysera.

Transferuri către un noi destinatari

Puteți transfera bani către orice destinatar, chiar dacă acesta nu este un utilizator Paysera. Beneficiarul va primi un mesaj prin e-mail sau telefon, informându-l că banii vor fi creditați în contul său de îndată ce îl va deschide.

Plata cu cod QR

Este foarte ușor să plătiți cu aplicația. Scanați un unic cod QR pe care il veți găsi la un restaurant sau POS, și confirmați suma de plată. Fără bonuri de hârtie, sau să așteptați pentru rest sau factura.


* După instalarea aplicației, conectați-vă cu datele pe care le utilizați la conectarea la www.paysera.com. Dacă nu aveți încă un cont Paysera, îl puteți deschide cu ușurință prin intermediul aplicației în câteva minute. Veți avea automat aplicate limitele de cont pe care le puteți modifica mai târziu, conectându-vă la sistemul de plăți electronice Paysera.