Toate categoriile

10+ motive pentru care ar trebui să utilizați Paysera

#
Vă amintiți criteriile pentru alegerea primei bănci? L-ai ales pe cel pe care îl foloseau și prietenii tăi? Sau poate ai primit cardul tău gratuit la școală? Dar poți să îl consideri cu adevărat o alegere? Să aruncăm o privire la cele mai comune 10 motive pentru care oamenii își deschid un cont Paysera

1. Cursuri de schimb valutar excelent

Știați că puteți schimba până la 1000 EUR pe lună la un curs de schimb apropiat de cel oficial? O poți face rapid și ușor în aplicația mobilă, și puteți vedea și comparții ale cursurilor de schimb valutar ale altor bănci pe website-ul nostru.

#

2. Gestionați-vă banii rapid și convenabil

Cei care s-au săturat de procedurile complicate ale băncilor tradiționale sau de aplicațiile fără suport clienți - aleg de obicei Paysera.

YPuteți deschide un cont în aplicația mobilă din confortul casei tale și bucură-te de funcții convenabile, cum ar fi solicitarea de bani, conturi pentru economii, plăți recurente și multe altele.

Toate acestea sunt disponibile în aplicația mobilă Paysera, proiectată și susținută de cele mai recente standarde UX/UI.

#

3. Condiții excelente pentru transferurile de bani

Aveți parteneri de afaceri în străinătate, cumpărați materii prime din țările învecinate sau poate trimiteți bani familiei? Asta înseamnă că trebuie să faci transferuri internaționale în diferite valute, care poate fi un proces costisitor și lent atunci când se folosesc bănci tradiționale.

Puteți schimba valută și trimite bani în diferite țări folosind contul Dvs.Paysera. Fondurile vor ajunge mai repede la destinatar, iar transferul vă va costa mai puțin decât ar fi la băncile tradiționale.

De asemenea, suntem conectați la sisteme precum SEPA Instant, ceea ce înseamnă că puteți trimite Euro către alte bănci conectate instantaneu, 24 de ore pe zi, și gratuit ( pentru persoane juridice se aplică un comision de doar 0,20 EURO/transfer)!

Cashback când faceți cumpărături online

Faceți frecvent cumpărături online? Atunci s-ar putea să știi deja că poți economisi bani atunci când plătiți pentru achizițiile dvs. online prin Paysera.

Dacă aveți un cont Paysera și plătiți la un magazin online care procesează plăți prin Paysera, primiți până la 1% din suma achiziției înapoi în contul dvs. Deși suma poate părea mică, este întotdeauna mai bine să primiți ceva înapoi decât nimic. Cum funcționeazã?

#

5. Suport pentru clienți 24/7 (veți interacționa cu oameni reali, nu cu roboți 🤖 )

După cum se spune, un prieten la nevoie este într-adevăr un prieten. Cu siguranță nu ne dorim și nu ne așteptăm la vreo problemă, dar dacă aveți vreodată nevoie de ajutor urgent (de exemplu, dacă v-ați pierdut cardul și nu îl puteți bloca), puteți contacta Suportul Clienți Paysera 24 de ore pe zi, în fiecare zi, fără zile libere.

Oferim Suport pentru clienți 24 de ore din 24 în Engleză, precum și alte paisprezece limbi în timpul programului de lucru. Păstrarea banilor în siguranță este prioritatea noastră. Și, desigur, acest lucru este deosebit de important pentru clienții noștri.

Nu ai încă Paysera?

Deschideți un cont gratuit în câteva minute!

Înregistrează-te

6. Multe funcții suplimentare

Toate instituțiile financiare oferă un cont IBAN , un card de plată si posibilitatea de a face transferuri de bani. Dar nu toate pot oferi funcții suplimentare și unice pe care Paysera le are.

#

7. Siguranță și fiabilitate

Un partener financiar sigur și de încredere este ceva pe care mulți oameni, și în special cei din comerțul online, își doresc. Și tocmai asta este Paysera. Suntem în afaceri de 17 ani, suntem de încredere pentru mii de clienți pentru a procesa plățile pentru magazinele lor online și suntem licențiați și reglementați de Banca Națională a Lituaniei, licență recunoscută la nivel european.

De asemenea, este important de menționat faptul că Paysera se numără printre puținele companii care pot pretinde că sunt profitabile – ne finanțăm și câștigăm proprii bani și nu trebuie să ne bazăm pe investiții și așa mai departe. Mai multe despre siguranță >

8. Organizezi evenimente?

Dacă sunteți un organizator de evenimente sau un invitat frecvent la evenimente, cu siguranță ați auzit de Paysera Tickets. Este o platformă de bilete self-service pentru evenimente, fără taxe suplimentare pentru clienți (woohoo!) și absolut cu tarife extrem de avantajoase pentru organizatorii de evenimente.

Dacă doriți să distribuiți bilete plătite prin Paysera Tickets, va trebui să deschideți un cont Paysera. Și crede-ne, nu vei regreta!

#

9. Cont GRATUIT și alte beneficii!

Fără planuri premium, extra sau bonus – contul Paysera este Gratuit, iar procesul de deschidere a unui cont este rapid și simplu. Chiar și străinii pot deschide un cont Paysera în aceeași zi, în timp ce băncile tradiționale pot percepe comisioane pentru deschiderea contului. Tarife detaliate pentru alte servicii >

De asemenea, spre deosebire de majoritatea băncilor, Paysera nu are un pachet de servicii - atunci când devii client, primești toate serviciile disponibile fără nicio condiție atașată.

10. Toate serviciile disponibile online

În mod ciudat, acest lucru este considerat încă un avantaj în 2022, dar este complet normal pentru noi! Clienților Paysera nu li se va cere niciodată să vină la vreo sucursala – totul, de la deschiderea unui cont până la emiterea de carduri, gestionarea conturilor busienss, etc., se pote face online.

Serviciile financiare de zi cu zi sunt toate ușor accesibile în aplicația mobilă și oferim, de asemenea, servicii bancare online pentru confortul clienților noștri Business și al magazinelor online.. Citiți despre diferențele dintre aceste platforme și serviciile disponibile pe acestea>

#

BONUS EXTRA: O modalitate convenabilă de a accesa serviciile guvernamentale!

Prin intermediul Paysera poți transfera sume către conturi de Trezorerie, atât din România, cât și din Bulgaria.

Conectarea prin Paysera este foarte convenabilă și sigură. Puteți face acest lucru în aplicația mobilă fără a fi nevoie să vă amintiți coduri sau parole.

Plățile către Bugetul de Stat sunt, de asemenea, importante pentru cei care locuiesc în afara României, dar care dețin companii românești. Prin deschiderea unui cont gratuit Paysera, aceștia vor avea acces la toate serviciile de care au nevoie online. Citește mai mult>

Încă mai ai întrebări? Contactați Suport Clienți urmăriți-ne pe Facebook, Instagram sau LinkedIn , și împărtășiți-vă impresiile despre beneficiile Paysera care contează pentru dvs.