Pdf
Înapoi la conținut

Actualizat: 01/10/2017

Aplicația mobilă Paysera Retailers

Noțiuni de bază

Acord General – Acordul General de Servicii de Plată, ale cărui condiții sunt aplicate Comerciantului.

Aplicația Paysera – o aplicație mobilă pentru gestionarea Contului Paysera, instalată și utilizată pe dispozitive mobile.

Aplicația Paysera Retailers – o aplicație mobilă pentru gestionarea Contului Paysera de către Comercianţi, instalată și utilizată pe dispozitive mobile.

Identificatorul Comerciantului – un QR (cod vizual unic) sau un cod BAR oferit la Punctul de vânzare, folosit pentru a identifica punctul de vânzare și care permite afișarea informațiilor despre bunurile sau serviciile comandate de Client la punctul de vânzare și prețul acestora cu ajutorul unui dispozitiv mobil.

Principalii termeni de utilizare

1. Aplicația Paysera Retailers oferă Comercianților posibilitatea de a colecta plăți pentru bunuri și servicii la puncte de vânzare, de la Cumpărători care utilizează aplicația Paysera. 

2. Pentru a utiliza aplicația Paysera Retailers, Comerciantul va descărca și instala aplicația Paysera Retailers pe dispozitivul său mobil.

3. Descărcarea și utilizarea aplicației Paysera Retailers este gratuită. Clientul se asigură că aplicația Paysera Retailers este descărcată și instalată pe dispozitivul mobil numai de pe site-urile indicate de Paysera.

4.Când utilizezi acest serviciu, toate condițiile Acordului General și condițiile prevăzute în Suplimentul "Colecția de plăți la punctele de vânzare" sunt aplicate Comerciantului.

5. Comerciantul (sau persoanele autorizate de acesta) se loghează în aplicația Paysera Retailers, folosind numele de conectare la Cont și parola.

6. Utilizând aplicația Paysera Retailers, Comerciantul poate efectua și rambursări, în condițiile selectate și indicate în Proiect.

7. Comerciantul își asumă întreaga responsabilitate pentru siguranța și utilizarea adecvată și autorizată a dispozitivului Comerciantului, în care este instalată aplicația Paysera Retailers; instruirea corespunzătoare a persoanelor autorizate să accepte plățile pentru servicii și bunuri; acordarea autorității acestor persoane.

8. Colectarea de plăți pentru bunuri sau servicii utilizând aplicaţia Paysera Retailers poate fi efectuată în modul următor:

8.1. Suma pentru bunuri sau servicii este introdusă în dispozitivul (o casă de marcat sau un dispozitiv mobil) al Comerciantului, unde este instalată aplicația Paysera Retailers și identificatorul Comerciantului este generat pentru bunurile sau serviciile specifice alese de Cumpărător. Comerciantul furnizează identificatorul Comerciantului pentru scaner.

8.2. Cumpărătorul scanează identificatorul Comerciantului furnizat la punctul de vânzare al Comerciantului, utilizând aplicația Paysera pe dispozitivul său mobil, vede suma plătibilă și confirmă plata pentru produsele sau serviciile indicate.

8.3. Starea operațiunii de plată este afișată în dispozitivul Comerciantului. În cazul în care operațiunea are succes, un transfer de plată este executat din contul Paysera al Cumpărătorului în contul Paysera al Comerciantului, iar Comerciantul poate furniza bunuri sau servicii Cumpărătorului.