Paysera BusinessFară comisioane de administrare

Nu există comisioane suplimentare pentru administrare sau întreținere. Comisionul se percepe numai pentru o plată reușită.

Probabil cele mai mici Tarife din piață

Platesti comisioane prea mari pentru plățile cu cardurile de debit? Comisionul pentru plățile mobile este de până la 2 ori mai mic.

Aplicația mobilă

Încă nu folosiți sistemele POS pentru case de marcat? Nici o problemă. Veți avea beneficii ale soluției prin simpla utilizare a aplicației mobile Paysera, disponibilă atât pentru iOS șiAndroid.

Mai mulți clienți deserviți

Emiterea facturii către client, încasarea banilor și oferirea restului, necesită mult timp. Permiteți clienților dvs. să plătească în mod independent și personalul dvs. să servească mai mulți clienți.

Plăți cu un telefon mobil

Clienții pot plăti pentru bunurile sau serviciile dvs. doar cu câteva clickuri prin intermediul telefonului mobil. Metodă de plată rapidă, convenabilă și modernă.

Module pentru sistemele POS

Utilizați sistemul Rkeeper, Presta sau nSoft POS pentru case de marcat? Atunci puteți instala modulul nostru pregătit pentru plăți mobile în numai 1 oră.

Venit în timp real

Banii sunt creditați în contul dvs. Paysera imediat după ce clientul plătește pentru bunuri sau servicii. Gestionați-vă banii instantaneu.

Cum încep?#

Deschide un Cont Paysera.

#

Contactați Departamentul de Servicii Clienți

#

Vom oferi suportul necesar pentru instalarea soluției la POS-ul dvs.