Recomandă și câștigă bani

Din cauza unor probleme tehnice, programul de afiliere a fost temporar dezactivat. Cei care deja câștigă bani de la utilizatorii invitați nu vor fi afectați, dar niciun client nou nu poate fi adăugat folosind link-uri de afiliere începând cu 18 mai 2020.

Primirea recompenselor

Puteți câștiga 10% din profit pentru fiecare client pe l-ați recomandat. Recompensa este plătită în contul dvs. Paysera în moneda dvs. principală în a 10-a zi a lunii calendaristice următoare. Vă puteți cheltui banii de îndată ce îl primiți!

Participarea la program

Atât clienții business cât și cei privați Paysera, care au activat programul de Afiliere în setările Contului, pot participa la program. Participarea la programul de afiliere este gratuită si nelimitată. Pentru a participa la program și a câștiga niște bani, vă rugăm să vă înregistrați în Paysera, să comandați serviciul de program afiliat și să împărtășiți link-ul unic de înregistrare.

Atragerea mai multor utilizatori

Te gândești la modalitățile prin care poți atrage mai mulți clienți și să îi încurajezi să se alăture? Spuneți-le prietenilor despre beneficiile și serviciile Paysera. Împărtășiți experiența dvs. și link-ul unic de înregistrare pe rețelele sociale, pe forumuri etc. Vă pregătim câteva bannere pe care le puteți utiliza pe pagina dvs. sau în profilul rețelei sociale.

Cum încep?#
Înregistrați-vă sau conectați-vă la Paysera
#
Activați programul de afiliere
#
Recomandă Paysera partajând link-ul unic