Plăți automatizate

Companiile mari, platformele de e-commerce, instituțiile financiare, trebuie adesea să efectueze mai multe plăți într-un timp scurt. Paysera le poate face mai ușor, deoarece plățile multiple prin API se fac cu ușurință, cu viteză și cu preț scăzut. Nu este nevoie să vă conectați de fiecare dată la Paysera sau la sistemul bancar, plățile sunt inițiate de dvs. prin sistemul de contabilitate sau de afaceri, care este integrat cu Paysera printr-o interfața API securizată.

Transferuri rapide și cu preț scăzut

Transferurile se fac către peste 10 000 de bănci și peste 180 de țări la un preț foarte avantajos, iar banii ajung, de obicei, la Beneficiar în doar 30 de minute. Prețurile noastre sunt extrem de scăzute, astfel încât, de obicei, transferurile prin Paysera costă mai puțin decât dacă ar fi efectuate prin intermediul băncilor.

Schimb valutar

Paysera oferă schimb valutar la rate foarte avantajoase. Acum puteți să țineți fonduri în cont în 30 de valute diferite și să le utilizați pentru efectuarea transferurilor internaționale și locale. Conversia valutară se poate face automat și prin API.

Cel mai înalt nivel de securitateSecuritatea este cea mai mare prioritate pentru Paysera. Prin urmare, ne străduim întotdeauna să folosim software, tehnologii și sisteme de monitorizare care respectă cele mai înalte standarde, asigurând astfel protecția banilor, a datelor și a transferurilor 24/7.