Cont personal/companieO mulțime de metode de plată

Plăți prin intermediul a mai mult de 10 000 de bănci locale și străine, precum și prin carduri Visa, MasterCard, Maestro *. Plăți prin intermediul sistemelor de plăți internaționale, în numerar și direct prin Paysera.

Probabil cele mai mici Tarife din piață

Economisiți bani cu Paysera Checkout. Tarifele noastre se numără printre cele mai bune din piață și aplicăm rate de schimb valutar foarte favorabile atunci când executăm transferuri de la bănci și sisteme de plăți străine.

Plăți online sigure

Plasați semnul special "Plata online în siguranță" și permiteți clienților să știe că este sigur să achiziționeze bunuri sau servicii de pe site-ul dvs., deoarece utilizați soluția Paysera pentru plăți sigure.

O mulțime de țări și valute

Deserviți clienții din întreaga lume. Paysera operează în 184 țări și utilizează mai mult de 30 valute. Fereastra de plată este tradusă în 18 limbi. Lăsați clienții dvs. să plătească în stilul lor și să beneficieze de informații în limba pe care o pot înțelege.

Notificări în timp real

Primiți imediat informații despre o plată reușită și expediați mai repede achizițiile către clienți. Fiți informat instantaneu despre o eroare de plată și întoarceți banii cu un singur click.

Servicii de leasing

Oferiți clienților dvs. posibilitatea de a cumpăra în rate. Împreună cu metodele de plată, oferim servicii de leasing oferite de General Financing si MokiLizingas.

Administrare convenabilă

Este ușor să gestionați unul sau mai multe proiecte de plată electronică din contul dvs. Paysera, care poate fi accesat în orice moment din zi sau noapte de oriunde vă aflați.

Toate veniturile într-un singur cont

Monitorizarea și gestionarea fondurilor într-un singur cont în loc de mai multe conturi din diferite bănci este plăcută și ușoară. Venitul dvs. este colectat într-un singur cont Paysera, oferind comodidate pentru a vedea statistici și extrase detaliate despre cont.

Instrument Demo

Instrumentul Demo vă permite să testați serviciul nostru de Checkout. Aflați cum este generată o plată și calculați comisionul pe care îl veți plăti pentru un anumit produs sau serviciu. Vă oferim posibilitatea de a vedea întregul proces din ochii unui cumpărător - de la adăugarea produselor în coș, la plata pentru comandă.

Varietate de alegeri

Aveți posibilitatea de a colecta plăți prin e-banking folosind Serviciul de inițiere a plăților (PIS). De asemenea, veți putea identifica clienții prin numărul lor personal de identificare. Acest serviciu este de câteva ori mai ieftin, dar la fel de sigur ca Bank Link. Tehnologia este reglementată de Directiva PSD2 a Uniunii Europene.
Aflați mai multe despre acest serviciu


* Plățile cu carduri Visa, MasterCard, Maestro sunt permise numai persoanelor juridice înregistrate în UE.

Cum să instalați?Suportat de toate platformele

Există 3 moduri de a integra Paysera Checkout. Selectați un plugin pentru sistemul dvs. CMS, integrați-l prin intermediul bibliotecii, sau creați o soluție individuală pentru orice platformă sau limbaj de programare folosind specificația tehnică.

Plugin-uri CMS gratuite

Cel mai simplu mod de a integra Paysera Checkout este să instalați pluginul nostru gratuit. Am creat pluginuri pentru mai mult de 17 sisteme populare , cum ar fi PrestaShop, Magento, osCommerce, Oxid eShop, WordPress, Joomla, Drupal etc.

Suport tehnic gratuit

În cazul în care apar incertitudini sau probleme atunci când instalați metodele de plată ale Paysera, ne puteți contacta. Specialiștii IT din Paysera vă vor ajuta în rezolvarea oricăror probleme și vă vor oferi o consultare gratuită.

Furnizați împuterniciri

Titularul contului poate furniza împuterniciri și drepturi de administrare a informațiilor tehnice privind plățile. Înainte de integrare, este suficient ca programatorii să isi deschidă un cont gratuit.

Ușor de instalat și de încercat

După activarea modului test de plată, veți putea efectua o plată. Banii pentru o plata-test nu se deduc.

Mai multe modalități de afișare

Funcționalitatea poate fi afișată cumpărătorilor sub forma unui buton cu linkul către fereastra de plată sau ca o listă de metode de plată. Modalitățile de plată, țările și parametrii tehnici pot fi setați în sistemul Paysera.

Cum încep?#
Deschideți un cont Paysera gratuit și finalizați identificarea .
#
Citește instrucțiunile pentru crearea de proiecte și confirmați un proiect pentru activitatea dvs.
#
Colectați plăți, și obțineți profituri din activitatea dvs.

Oferta pentru un început de succesIndiferent de rulaj (pentru primele 3 etape), următoarele Tarife aferente categoriilor Paysera vor fi aplicate pentru primele trei luni:
Pentru proiectele din categoria I
Procent - 0,75 %
Maxim - 0,15 EUR
Parte fixă - 0,07 EUR
Pentru proiectele din categoria II
Procent - 1,25 %
Maxim - 0,75 EUR
Parte fixă - 0,07 EUR
Pentru proiectele din categoria III
Procent - 7,65 %
Maxim - 10,50 EUR
Parte fixă - 0,07 EUR