Toate categoriile
Companii

Paysera și afacerea dumneavoastră: Ce beneficii vă aduce acest parteneriat?

Paysera siūlo palankias finansines paslaugas verslui.
Ar refuza o companie de astăzi un partener financiar de încredere? Buna desfășurare a operațiunilor financiare zilnice poate determina succesul afacerii dumneavoastră, nu numai în ceea ce privește menținerea, ci și creșterea acesteia. În această postare pe blog, vom discuta despre modul în care Paysera vă poate ajuta afacerea și de ce peste 13.000 de magazine online ne-au ales deja.

O gamă largă de servicii într-un singur loc

Paysera a fost fondată pentru a rezolva obstacolele din calea tranzacțiilor financiare cu care se poate confrunta afacerea dumneavoastră. Dar este un singur serviciu suficient pentru acest lucru? Cu nevoi financiare diverse și mai multe obstacole, răspunsul este categoric NU.

Tocmai de aceea vă oferim o gamă largă de servicii, care combină toate serviciile financiare de care aveți nevoie. Centralizarea acestor servicii nu numai că vă economisește timp, dar vă oferă și mai multă flexibilitate.

Cu alte cuvinte, de ce să vă opriți doar la un serviciu de schimb valutar și transferuri internaționale când puteți inclusiv procesa plăți online și multe altele?

Având un cont Paysera Business, veți avea acces la toate aceste servicii::

Paysera siūlo platų finansinių paslaugų pasirinkimą.

Tarife transparente și competitive

Ne pasă de succesul afacerii dumneavoastră, de aceea vă oferim nu doar tarife competitive, ci și transparente..

Credeți că acestea sunt doar niște cuvinte sofisticate? Lăsăm cifrele să vorbească de la sine - puteți consulta oricând site-ul nostru, deoarece împărtășim atât tarifele și cursurile noastre, cât și calculatorul de schimb valutar.

Securitatea finanțelor dumneavoastră

Înțelegem că respectul și încrederea trebuie câștigate, motiv pentru care nu numai că implementăm în mod constant cele mai înalte standarde de securitate, dar și să ne educăm clienții cu privire la modul în care își pot proteja finanțele.

Echipă experimentată de suport pentru clienți

Există companii care uită de clienții lor după ce aceștia încep să le folosească serviciile. Noi nu suntem așa. Paysera asigură confortul clientului la fiecare pas - de la deschiderea contului pentru procesarea cu succes a plăților.

Deschiderea online a unui cont Paysera Business este rapidă și ușoară și oferim, de asemenea, ajutorul unei echipe de suport pentru clienți cu experiență, care se va ocupa de nevoile dumneavoastră. Ne pasă de confortul clienților noștri, așa că subliniem faptul că suntem întotdeauna gata să vă răspundem la întrebări și să vă ajutăm să rezolvați mai rapid orice problemă.

Oferim suport pentru clienții în 17 limbi, iar cel în limba engleză este disponibil non-stop!

Paysera verslo klientams siūlo patyrusią klientų aptarnavimo komandą.

Educație și oferte speciale

Și, bineînțeles, să nu uităm de ofertele noastre speciale.

Cel mai recent exemplu de inițiativă este oferta Paysera pentru a 20-a aniversare. Datorită acestei oferte, companiile înregistrate în Lituania, Bulgaria și România pot cheltui mai puțin atunci când efectuează transferuri EURO SEPA..

Cum functioneazã?

Cu cât mai multe fonduri sunt păstrate în contul Paysera Business, cu atât mai multe transferuri EURO SEPA gratuite pot fi efectuate. Pentru mai multe detalii, consultați tabelul de mai jos.

Suma medie a fondurilor deținute în cont pe lună (EUR) Numărul de transferuri EURO SEPA gratuite pe lună
0–10,000 10
10,001–25,000 50
25,001–50,000 100
50,001–75,000 200
75,001–100,000 300
> 100,000 500

Doriți să profitați de această ofertă pentru afacerea dvs.? Nu ezitați să ne contactați și vom discuta oferta mai detaliat.

#
Caracteristici

Cum să verificați starea transferului Paysera

Ar trebui să aveți întotdeauna posibilitatea de a vă urmări banii atunci când efectuați un transfer. Nu există nicio îndoială în această privință. Acesta este motivul pentru care, pentru a asigura transparența, am făcut posibilă verificarea stării banilor dvs. în orice moment. După cum veți descoperi în curând, urmărirea banilor dvs. este rapidă, simplă și directă cu Paysera.

#
Companii

Top 10 întrebări despre procesarea plăților online

Multe întrebări apar când auziți de un nou actor în zona de comerț online. Paysera ajută mii de magazine online de mai bine de 15 ani să proceseze plăți de la clienți din întreaga lume. Și acum vom răspunde la unele dintre cele mai frecvente întrebări despre procesarea plăților online prin Paysera!

#
Companii

Popularitatea în creștere a platformei Paysera Tickets: de ce mai mulți organizatori de evenimente fac această alegere

Cumpărarea biletelor pentru un eveniment așteptat cu nerăbdare poate fi dezamăgitoare atunci când taxele ascunse stau în cale. Organizatorii de evenimente merită, de asemenea, libertate și accesibilitate atunci când vine vorba de gestionarea eficientă a biletelor. Pentru a rezolva aceste probleme, platforma Paysera Tickets a fost creată ca o alternativă care câștigă din ce în ce mai mult popularitate. Dar este mai mult decât atât. Să explorăm de ce mai mulți organizatori de evenimente aleg Paysera Tickets!