Plăți multiplePlățile multiple prin API vă permit să efectuați mai multe plăți în timp real direct din orice sistem contabil sau de afaceri.

Plăți automatizate

Companiile mari, platformele de e-commerce, instituțiile financiare, trebuie adesea să efectueze mai multe plăți într-un timp scurt. Paysera le poate face mai ușor, deoarece plățile multiple prin API se fac cu ușurință, cu viteză și cu preț scăzut. Nu este nevoie să vă conectați de fiecare dată la Paysera sau la sistemul bancar, plățile sunt inițiate de dvs. prin sistemul de contabilitate sau de afaceri, care este integrat cu Paysera printr-o interfața API securizată.

Transferuri rapide și cu tarife competitive

Transferurile se fac către peste 10 000 de bănci și peste 180 de țări la un preț foarte avantajos, iar banii ajung, de obicei, la Beneficiar în doar 30 de minute. Prețurile noastre sunt extrem de scăzute, astfel încât, de obicei, transferurile prin Paysera costă mai puțin decât dacă ar fi efectuate prin intermediul băncilor.

Cursuri valutare și schimb valutar

Paysera oferă schimb valutar la rate foarte avantajoase. Acum puteți să țineți fonduri în cont în 30 de valute diferite și să le utilizați pentru efectuarea transferurilor internaționale și locale. Conversia valutară se poate face automat și prin API.

Conectați-vă cu contul PayseraPermiteți clienților dvs. să se conecteze la sistemul dvs. cu câteva clickuri, fără înregistrare suplimentară

Verificarea datelor

Sistemul dvs. va primi întotdeauna numai date verificate despre client și informațiile de contact. Dacă informațiile se modifică, acestea vor fi actualizate automat, iar clientul nu va trebui să vă faceți griji cu privire la verificarea suplimentară a datelor.

Management de date

Clientul poate alege datele personale pe care dorește să le transfere în sistemul dvs., la fel cum sistemul dvs. poate stabili care date sunt necesare.

Conectare sigură

Acest serviciu va face ca sistemul de conectare să fie mai sigur, deoarece verificarea autentificării va fi efectuată de sistemul Paysera. Clientul dvs. nu va trebui să creeze parole suplimentare.

Automatizarea notificărilor despre plățiAutomatizați procesele care nu necesită participarea dvs.

Notificări în timp real

Primiți informații despre fluxul de bani din contul dvs. către sistemul dvs. în timp real.

Transferul sigur de date

Informațiile despre fluxul de bani din contul dvs. sunt criptate și trimise printr-un protocol sigur către sistemul dvs..

Integrare directă

Integrarea cu programele contabile vă va ajuta să evitați importul inutil de date. Toate informațiile vor fi deja disponibile în sistemul dvs.

Schimbul și gestionarea datelor privind transferurile către bănciAcest sistem vă permite să transferați în mod automat bani direct din contul dvs. Paysera către orice bancă sau alt sistem.

Fiabil și sigur

Vă asigurați că clienții vor plăti facturile confirmându-le cu un click, și nu vor pierde timp pentru completarea formularelor.

Rapid și ușor

Comenzile de transfer de bani automate vă vor permite să efectuați un transfer semnificativ mai rapid. Nu va trebui să vă conectați la sistem suplimentar sau să completați un ordin de plată.

Paysera Open Banking APIServiciu de inițiere a plăților (SIP)

Poate fi operat de către un furnizor de servicii de inițiere a plăților autorizat (PISP) care deține un certificat eIDAS pentru inițierea plăților și verificarea stării acestor plăți, conform instrucțiunilor de la PSU.

Serviciul de informare cont (AIS)

Poate fi operat de către un furnizor de servicii de inițiere a plăților autorizat (PISP) care deține un certificat eIDAS pentru inițierea plăților și verificarea stării acestor plăți, conform instrucțiunilor de la PSU.

Serviciul de confirmare a fondurilor

Poate fi operat de un Emitent Autorizat de Instrumente de plată pe bază de card (CBPII) care deține un certificat eIDAS pentru crearea unei cereri de consimțământ de confirmare a fondurilor, conform instrucțiunilor PSU.