Cont personal/companieGama largă de aplicații

Plățile cu mesaje SMS sunt deosebit de convenabile pentru sume mici de bani. Poate fi o taxă de membru a unui site web, sistem de vot printr-un număr scurt într-un joc radio sau TV, și credite pentru jocuri pe internet sau jocuri pe mobil.

O mulțime de țări și operatori

Deserviți clienți din întreaga lume. Plățile prin SMS sunt disponibile din mai mult de 50 țări, și prin toți operatorii de telefonie mobilă majori. Sistemul este tradus în 18 limbi, iar plata poate fi efectuată în moneda locală.

Plata divizată

Utilizați caracteristica SMS bank care permite plata până la  43 EUR cumpărare în proporții. Clientul va trebui să trimită mai mult de un mesaj SMS premium până la colectarea sumei totale.

Cuvinte cheie SMS și abonament

Creați valute virtuale și rate de schimb pentru jocurile dvs. Stabiliți cursuri individuale SMS și atribuiți cuvinte cheie. Clienții dvs. vor trebui să trimită un SMS cu un cuvânt cheie la un număr scurt pe care îl vom oferi, de asemenea, pentru dvs.
Activați abonamentul prin SMS și primiți plăți în fiecare lună în mod automat.

Toate veniturile intr-un singur cont

Nu aveți nevoie de acorduri cu operatorii de telefonie mobilă din diferite țări. Plățile prin SMS sunt colectate într-un singur cont Paysera, ceea ce face mult mai comod să vezi statistici și rapoarte detaliate .

Administrare convenabilă

Este ușor să gestionați unul sau mai multe proiecte de plată prin SMS, deoarece contul poate fi accesat în orice moment al zilei, conectându-vă la sistemul de plăți electronice Paysera.

Furnizați împuterniciri

Titularul contului poate furniza împuterniciri și drepturi de administrare a informațiilor tehnice privind plățile. Înainte de integrare, este suficient pentru programatori să isi deschidă un cont gratuit și să efectueze identificare completă.

Plugin SMS

Utilizați pluginul nostru pregătit care generează automat cuvinte cheie. Trebuie doar să setați valute și ratele virtuale, și să încărcați codul plugin-ului generat pe site-ul dvs. sau pe serverul de jocuri.

Instrumente gratuite

Utilizați biblioteca PHP dacă intenționați să autorizați plățile pe cont propriu.

SMS fără integrare

Tot ce trebuie să faceți este să creați cuvinte cheie, să setați tarifele și să selectați unul sau mai multe numere scurte. Cuvintele cheie și numerele scurte pot fi anunțate în timpul unui joc radio sau TV sau pur și simplu publicate pe site.

Ușor de instalat și de încercat

Este suficient să creați un cuvânt cheie, iar clienții dvs. pot trimite deja mesaje la numărul scurt furnizat. Dacă implementați integrarea pe site sau pe server, puteți vedea informațiile tehnice despre trimiterea SMS-urilor într-o listă specială.

Suport tehnic gratuit

Utilizați site-ul pentru programatori, unde se gaseste documentație tehnică și instrumentele pentru munca autonomă. În cazul apariției oricăror întrebări, contactați Departamentul de servicii clienți care vă va oferi consultații gratuite.

Cum încep?#
Deschideți un cont Paysera gratuit și finalizați identificarea .
#
Înregistrați-vă și confirmați proiectul dvs. în sistem.
#
Configurați un plugin, o bibliotecă PHP și încărcați codul de programare.
#
Consultați plățile * și informațiile privind expedierea SMS-urilor prin conectarea la sistemul de plăți.


* Plățile SMS primite de Paysera sunt plătite o dată pe lună sau mai puțin