Înapoi la conținut

Reguli ale Instrumentelor de plată

Card AISV sau KMM

Conectarea instrumentului la cont

Numărul din partea din spate a cardului, format din 8 cifre, este introdus în sistem, în câmpul de legare a Instrumentului de plată. Apoi, contul Paysera care urmează să fie conectat și opțiunea AISV sau cardul KMM sunt selectate.

Limite

În Sistem, Clientul are posibilitatea de a stabili limite personale pentru instrumentul de plată conectat, conectându-se la contul său. Limitele Instrumentului de plată nu pot depăși limitele contului. Limitele Instrumentului de plată pot diferi în funcție de punctul de vânzare. Informațiile privind limitele Instrumentelor de plată în funcție de punctul de vânzare sunt furnizate în contul Clientului pe pagina de legătură a instrumentului de plată. Această listă este completată de Paysera LT atunci când apare un nou punct de vânzare.

Procedura de plată

Un card trebuie să atingă un cititor de carduri la punctul de vânzare. Decontarea se bazează pe tehnologia NFC și nu necesită nici o confirmare suplimentară. Pot fi cheltuiti până la 10 EUR pe zi folosind cardul.

Plăcuțe de înmatriculare auto

Conectarea Instrumentului de plata la cont

Numărul plăcuței de mașină fără spații și liniuțe se introduce în sistem, în câmpul de conectare a Instrumentului de plată. Apoi, un cont Paysera care urmează să fie conectat și opțiunea numerelor de plăcuțe de mașină sunt selectate.

Limite

Sunt aplicate limitele standard ale contului. Dacă sunt stabilite limite mai mici decât cele ale contului pentru un anumit Instrument de plată, se aplică limitele Instrumentului de plată. Limitele Instrumentului de plată nu pot depăși limitele contului.

Procedura de plată

Un vehicul se apropie de o bariera, camera recunoaște numerele de pe plăcuța de înmatriculare și ridică bariera. Când vehiculul se află în parcare, taxele de parcare sunt deduse automat la fiecare perioadă de timp stabilită. Când părăsiți parcarea, camera recunoaște din nou numerele, ridică bariera și oprește deducerea taxelor de parcare. Prin asocierea numărului plăcuțelor de înmatriculare cu numărul contului, șoferul este de acord că nu se va cere confirmarea plății pentru acest tip de tranzacții.