Comisioane pentru colectarea plăților prin operatorii de telefonie mobilă

Întrucât diferite taxe se aplică în diferite țări, cât și există diferențieri pentru operatori și valute, lângă numele țării veți găsi taxa fără TVA și în moneda națională. 

Diferite rate procentuale se aplică în funcție de încasările dvs. lunare. Încasările se calculează în funcție de sumele cheltuite de utilizatori, deoarece această sumă nu depinde de procentajul pe care îl primiți. Există trei niveluri de generare a veniturilor. I - când suma este mai mică de 289,62 EUR, II - de la 289,62 EUR  pâna la 868,86 EUR, III - peste868,86 EUR

Rata procentuală aplicată dvs. poate fi diferită de cea indicată în tabelul de mai jos, în cazul în care acordul dvs. de servicii precizează altfel. 

Sumele pentru mesajele SMS primite prin fraudă nu sunt plătite; Mesajele primite pot fi anulate, indiferent de perioada de prescripție și de țară. Întotdeauna informăm instituțiile și operatorii de aplicare a legii cu privire la acțiunile penale. 

Taxele de colectare a plăților prin SMS nu sunt la fel de favorabile ca și în cazul altor metode de colectare a plăților, deoarece majoritatea veniturilor sunt alocate operatorilor de telefonie mobilă, care ne percep taxe nu numai pentru operațiuni de succes, ci și atunci când nu primesc plăți de la clienți. Prețul include, de asemenea, cheltuielile pentru un număr mare de cereri de clienți, întreținerea numerelor scurte și alte soluții tehnice.

În momentul de față acoperim 42 țări (faceți click pe numele țării pentru a vedea termenii și tarifele):

Asia și Oceania  
( țări)

America 
(1 țări) 

Africa 
(2 țări)