Cont personal/companieCont gratuit personal/companie

Prin contul gratuit multivaluta Paysera, veți putea gestiona mult mai ușor banii proprii sau ai companiei dvs, veți putea efectua mult mai rapid și ieftin operațiunile dvs. zilnice, cat și stabili limite și oferi imputerniciri altor persoane să poată gestiona contul.

Transferuri Euro-SEPA de la doar 0,15 Euro

Din contul dvs. Paysera poți efectua transferuri Euro-SEPA ce ajung în contul Beneficiarului în doar 2-3 ore, pentru un comision de numai 0,15 Euro pentru companii, sau 0 (zero) comision în cazul persoanelor fizice. Persoanele fizice beneficiază de transferuri nelimitate în Euro gratuite.

Schimb valutar

Paysera vă oferă întotdeauna cel mai bun curs valutar valabil în acel moment pe piata interbancara, iar daca suma este mai mare decât echivalentul a 5.000 Euro, categoric veti avea un curs si mai favorabil. Veti face economii substantiale prin schimbul valutar de pe contul gratuit Paysera, unde puteți să păstrați bani în diferite valute și să-i utilizați pentru a face transferuri internaționale la tarife foarte mici, sau achiziții online.

Transferuri internaționale

Puteți încasa/plati din/către alte conturi bancare sau chiar alte platforme similare Paysera din peste 180 țări. Puteți alege să efectuati transferuri standard, urgente, sau chiar foarte-urgente - totul la tarife foarte avantajoase. Pentru a afla mai multe despre avantajele transferurilor internaționale, faceți click aici.

Plăți la magazine online

Peste 15 000 de magazine online au ales să instaleze metoda de plată Paysera Checkout. Alegeți să integrați pe magazinul dvs. online această metodă de plată pentru a permite clienților dvs să efectueze plăți mai rapide, iar dvs. sa incasati banii din vanzari direct in contul Paysera in cel mai scurt timp si cu cele mai mici comisioane.

Pentru contabili

Contul de companie Paysera este echivalentul unui cont bancar clasic, însă totul este Online. Extrase zilnice sau lunare pot fi descărcate distinct pentru fiecare valută utilizată din Internet & Mobile Banking oferit gratuit, oricând sunt necesare, pot fi vizualizate sau exportate diferite rapoarte privind transferurile sau comisioanele plătite, și pot fi aplicate diverse filtre după diferite criterii: dată, monedă, detaliile de plată și multe altele. Administratorul unei companii poate acorda drepturi parțiale/nelimitate pentru utilizatori nelimitați ca număr, pentru ca aceștia să poată introduce, vizualiza și/sau autoriza tranzacții. Transferurile dintre contul de companie deschis la banca si cel deschis la Paysera, în ambele sensuri, se consideră "Transferuri între conturile proprii ale companiei".

Transferuri instant (SEPA Instant)

Paysera este membră a SEPA Instant, prin urmare, clienții noștri pot efectua transferuri imediate în valoare de până la 15 000 EUR, 24/7. Transferurile sunt absolut gratuite pentru clienții privați (0,29 EUR pentru Companii) și pot fi efectuate de nenumărate ori.

Card de debit

Poți comanda cardul de debit contactless Paysera cu tehnologia 3D Secure, atât pentru uz personal, cât si pentru companie. Acesta vă permite să plătiți la orice magazin online sau fizic, și să retrageți fonduri la ATM-urile la care sunt acceptate cardurile VISA. Puteți comanda un card Paysera prin conectarea la contul dvs., atât din aplicatia mobila, cât si din varianta Web-Banking.Află mai multe

Cel mai înalt nivel de securitateSecuritatea este cea mai mare prioritate pentru Paysera. Prin urmare, ne străduim întotdeauna să folosim software, tehnologii și sisteme de monitorizare care respectă cele mai înalte standarde, asigurând astfel protecția banilor, a datelor și a transferurilor 24/7.

Ușor și convenabil de utilizatSistem de bani electronici

Sistemul electronic de plăți Paysera poate fi accesat online, oricând și de oriunde în lume. Contul poate fi deschis online și este absolut gratuit.

Acces rapid și convenabil

Puteți să verificați soldul contului dvs. și să efectuați transferuri standard (non-urgente) conectându-vă cu adresa dvs. de e-mail / numărul de telefon și parola. Pentru a accesa mai multe caracteristici ale contului, efectuați autentificarea suplimentară cu o metodă sigură și convenabilă, la alegere.

Transferuri nelimitate

După ce ați terminat identificarea, veți putea seta limite de transfer pentru contul dvs. Aceasta înseamnă că transferurile și plățile dvs. locale și internaționale pentru achiziții online nu vor fi limitate în funcție de suma tranzacției.

Transferuri zilnice

Transferurile urgente se efectuează 7 zile pe săptămână între orele 8:00 și 20:00 (UTC+3) iar ordinele de plată sunt acceptate 24/7. Banii ajung la Beneficiar în termen de 15-30 de minute, în timpul orelor de lucru ale băncii destinatare.

Fară comision de încasare

De obicei, nu se aplică nici o taxă de creditare pentru transferurile primite într-un cont Paysera de la o bancă locală sau străină, iar dacă apare, o astfel de taxă este stabilită de o bancă parteneră a Paysera.