Toate postările de pe blog

Top 10 întrebări despre procesarea plăților online

#
Multe întrebări apar când auziți de un nou actor în zona de comerț online. Paysera ajută mii de magazine online de mai bine de 15 ani să proceseze plăți de la clienți din întreaga lume. Și acum vom răspunde la unele dintre cele mai frecvente întrebări despre procesarea plăților online prin Paysera! 

1. Trebuie să am o companie pentru a accepta plăți online?

Depinde de legislația din țara dvs. Dacă lucrați, de exemplu, ca și Persoană Fizică Autorizată și aveți un magazin online în care vindeți arta, serviciile sau altele asemănătoare - trebuie să deschideți un cont pentru acea formă de organizare pentru procesarea plăților. 

Cu toate acestea, dacă aveți o companie înregistrată și doriți să acceptați plăți în numele acelei persoane juridice - atunci ar trebui să deschideți atât cont personal, cât și pentru acea companie și să acceptați plăți în contul companiei. 

2. Ce metode de plată ar trebui să ofer clienților mei?

Cu cât mai multe, cu atât mai bine! Recomandăm să le oferiți o gamă largă de opțiuni, astfel încât clientul să nu se răzgândească doar pentru că nu a găsit o metodă de plată acceptabilă în lista Dvs.. 

#

Luați în considerare oferirea celor mai populare metode de plată, cum ar fi plățile cu directe cont-la-cont. Dar aveți și câteva alternative. Poate doriți să oferiți plăți prin intermediul mai multor parteneri internaționali de plăți, cum ar fi Trustly, sau să activați plățile prin SMS dacă produsele sau serviciile dvs. nu costă atât de mult și sunt convenabile de plătit prin telefon. Consultați diferitele metode de plată posibile > 

3. Am nevoie de un programator pentru a începe să procesez plăți online prin Paysera?

Nu, dar veți avea nevoie de cineva care să fie oarecum obișnuit cu tehnologia sau cel puțin să fie dispus să urmeze cu atenție instrucțiunile furnizate. De exemplu, există două modalități de a accepta plăți online prin Paysera în magazinul dvs. online. În primul rând - integrarea prin API. Acest lucru va necesita resurse IT, dar vă va oferi mai multă flexibilitate.

Cu toate acestea, dacă ați utilizat sisteme de gestionare a conținutului (CMS) precum WordPress, Magento, PrestaShop, OpenCart etc., puteți utiliza unul dintre pluginurile gata făcute și întreținute de Paysera. Acestea pot fi integrate în magazinul Dvs. online urmând pur și simplu instrucțiuni detaliate și tutorialele noastre video. 

În cele din urmă, puteți alege să lucrați cu platforme, unde puteți crea un site web și puteți alege Paysera pentru procesarea plăților fără resurse IT, doar urmând instrucțiunile și făcând clic pe butoane. Cu toate acestea, vă va costa flexibilitate, cum ar fi Shopify, Ecwid, etc. 

#

4. Cât durează să începi să accepți plăți online prin Paysera?

Citiți postările noastre detaliate de pe blog despre cum să începeți să vindeți online. Poate dura de la minute la zile - în mod normal, durează aproximativ o zi lucrătoare, dar depinde de mulți factori. Să trecem repede prin ele. 

  • Magazinul dvs. online este gata - l-ați creat și ați încărcat toate bunurile și serviciile dvs., ați descris politica de returnare? Aveți o politică de confidențialitate disponibilă pentru ca cumpărătorii să o citească? (acest pas durează cât vrei) 
  • Aveți nevoie de integrarea API sau puteți utiliza unul dintre pluginurile noastre pentru a integra procesarea plăților în magazinul dvs.? (durează de la 3 minute dacă utilizați pluginuri până la câteva zile în cazul integrării API, în funcție de resursele dvs. IT)
  • Ați deschis contul Paysera și ați finalizat procesul de identificare? (durează de la 5 minute până la o zi) 
  • Ați creat proiectul de procesare a plăților?  (durează de la 5 minute până la o zi)

Găsiți pași detaliați despre cum să începeți să procesați plăți online pe websiteul nostru >

5. Cât costă să procesați plăți online prin Paysera?

Foarte mulți procesatori de plăți nu afișează o politică de comisioane transparentă, dar dacă lucrați cu Paysera puteți obține prețul explicat în detaliu contactând echipa noastră de vânzări sau vizitândwebsite-ul nostru

Comisionul plătit pentru o tranzacție în total poate fi de doar câțiva cenți pe tranzacție. Totuși, totul depinde de riscul afacerii dvs., precum și de suma tranzacțiilor efectuate în magazinul dvs. online, comisionul băncii etc. Vezi lista de Tarife Paysera.

6. Cât de repede voi vedea că s-a efectuat plata?

Dacă utilizați Paysera pentru procesarea plăților - plățile reușite vor fi vizibile imediat în contul dvs. 

#

7. Ar trebui să folosesc un serviciu de inițiere a plății în magazinul meu online?

Dacă este prima dată când auziți despre serviciul de inițiere a plății - puteți citi mai multe despre acesta în postarea anterioară pe blog. Paysera oferă acest serviciu către mii de magazine online care doresc să economisească bani și timp și să ofere clienților lor posibilitatea de a plăti din conturile lor bancare cu doar câteva clicuri. 

Aceasta este, de asemenea, metoda de plată considerată a fi viitorul plăților în multe țări. Este îmbunătățit în mod constant atât de furnizorii de servicii de procesare a plăților, cum ar fi Paysera, cât și de bănci.

Citiți mai multe despre Serviciul inițiere plăți Paysera >

Pentru a vedea alte metode de plată disponibile - accesați pagina Paysera Checkout

8. Este sigur să primiți bani într-un cont Paysera? 

Categoric. Paysera este o instituție de plată electronică autorizată și supravegheată de Banca Lituaniei. Peste 13 000 de comercianți online folosesc deja Paysera și, prin urmare, procesăm plăți în valoare de aproximativ 70 de milioane EUR pe lună. Respectăm standarde strice de securitate și suntem gata să oferim suport și consultanță privind serviciile noastre!

9. Cum arată procesul de plată clienților mei? 

Procesul de plată este rapid și simplu. Îl puteți vedea în versiunea DEMO sau puteți să citiți mai multe informații despre aceasta pe website-ul nostru

#

10. Trebuie să am un magazin online pentru a procesa plăți online prin Paysera?

Nu neapărat. Puteți fi comerciant online și puteți accepta plăți atunci când vindeți bunurile sau serviciile dvs. prin Facebook sau alte platfome. Și, deși tranzacționarea printr-un magazin online va oferi clienților dvs. cea mai largă gamă de opțiuni de plată - chiar dacă nu aveți una, vom găsi o soluție de plată care să se potrivească afacerii dvs. 

Pentru întrebări generale referitoare la tarife, metode de plată, beneficii, condiții, etc. – contactați Suportul nostru pentru clienți .

Pentru întrebări tehnice privind integrarea API sau plugin-uri - contactați echipa Suport Tehnic.