Toate categoriile

Paysera introduce E-commerce Talks

#
Dacă administrezi un magazin online, s-ar putea să simți că trebuie să știi totul – management al rețelelor sociale, management financiar și multe alte lucruri. Dar niciodată nu este suficient timp. Suntem conștienți de provocări, așa că am creat E-commerce Talks – un curs online gratuit care acoperă tot ceea ce este legat de comerțul online. Continuați să citiți și aflați mai multe despre acesta..

Imaginează-ți asta

Conduci un magazin online de succes care are parte de o creștere durabilă – nu doar pentru că ai o idee de afaceri de succes, ci și pentru că cunoști instrumentele și tehnicile relevante. Dar, cel mai important, faci parte dintr-o comunitate de sprijin de antreprenori online care își împărtășesc experiența și cunoștințele unii cu alții. Ca o cireșă pe deasupra, primești sfaturi și trucuri exclusive de la antreprenori de succes.

Acesta nu este un scenariu dintr-o lume utopică care nu este la îndemână. Acesta este ceea ce E-commerce Talks intenționează să ofere deținătorilor de magazine online din toate mediile

Înainte de a merge mai departe, însă, vrem să subliniem ceva. Acum, E-commerce Talks sunt programate numai pentru publicul lituanian. Dacă sunteți din altă țară, fiți siguri – ne propunem să extindem proiectul la nivel internațional. Nu există încă promisiuni specifice, dar rămâi, și de îndată ce vă putem oferi mai multe informații, sigur vom "face valuri"despre asta!

Ideea din spate E-commerce Talks

Totul a început când Paysera a organizat câteva seminarii web. În timpul acestor webinarii, ne-am dat seama că antreprenorii care doresc să deschidă un magazin online, și chiar cei care conduc deja unul, se confruntă cu multă incertitudine cu privire la diverse aspecte, din complexități tehnice până la transformarea angajamentului în vânzări.

Fiind unul dintre cei mai importanți procesatori de plăți din Țările Baltice, care este aproape suficient de în vârstă pentru a vota (împlinim 18 ani pe 13 octombrie!), ne-am simțit obligați să ne împărtășim cunoștințele și experiența acumulată cu greu din lucrul cu mai mult de 13.000 de clienți de comerț online. În plus, aducem experți externi specializați în rețelele sociale, managementul financiar, Google Analytics, securitatea magazinelor online, managementul afacerilor și multe altele!

În plus, aceasta va fi o oportunitate fantastică pentru tine de a intra în legătură cu oameni cu gânduri similare și potențiali viitori parteneri prin webinarii și ateliere live.

#

Cât costã?

Nu costă absolut dpdv financiar!. Tot ce trebuie să faceți este să vă înregistrați, să vă prezentați la sesiunile noastre online, iar noi ne ocupăm de restul!

Ce mă pot aștepta să câștig?

În general, obiectivul nostru este de a echipa profesioniștii din comerțul online și antreprenorii aspiranți cu:

  • Sfaturi practice despre ce funcționează în viața reală și ce nu
  • O comunitate care te sprijină în călătoria ta de afaceri
  • Instrumente și cunoștințe tehnice
  • Perspective de la experți din industrie

Acum, vrem să recunoaștem că participanții diferiți vor avea nevoi, medii și niveluri diferite de expertiză diferite. De aceea am adunat subiecte pentru toată lumea: de la începători totali până la specialiști avansați. Veți avea libertatea de a alege ce subiect este relevant pentru dvs. și de a vă planifica propriul progres

Care este următorul pas?

Dacă E-commerce Talks sună ca ceva ce v-ar interesa, vă încurajăm să ne urmăriți pe canalele noastre de socializare și să vă înscrieți la buletinul nostru informativ pentru a fi primul care primește știrile. Vom începe să împărtășim informații importante foarte curând, așa că asigurați-vă că nu le ratați!