Toate categoriile

Cum să nu fii păcălit de escrocii online 

#
Păcăli de Aprilie sau nu – escrocii online nu glumesc. La Paysera, încercăm în mod constant să educăm clienții noștri despre cum să rămână precauți și să evite zilnic înșelătoriile financiare. În acest blog, împărtășim câteva sfaturi practice de care fiecare utilizator Paysera poate profita pentru a-și proteja fondurile.

Chiar vorbesc cu Paysera?

Una dintre cele mai frecvente greșeli pe care încă le fac chiar și oamenii cunoscători de tehnologie este de a oferi informațiile lor personale escrocilor online care se prefac a fi reprezentanții instituției lor financiare.

În postarea anterioară de pe blog am împărtășit câteva sfaturi utile despre cum să știți dacă vorbiți cu adevărat cu Paysera, unde să găsiți informațiile noastre oficiale de contact și am acoperit unele dintre cele mai frecvente escrocherii care circulă în sectorul financiar. Citeste mai mult > 

Funcțiile aplicației pentru securitate suplimentară 📲 

Sunt câteva app caracteristici pentru a asigura mai multă securitate pentru fondurile dvs. Ele oferă mai multă confidențialitate și discreție pentru gestionarea zilnică a banilor. 

Modul confidențial 

Nu lăsa pe nimeni să se uite din spatele umărului tău când îți verifici contul sau faci un transfer. Activați modul confidențial șiaplicația mobilă Paysera va estompa informațiile sensibile, cum ar fi soldul contului dvs. și alte sume.  Deschideți aplicația mobilă Paysera > Atingeți pictograma Setări (roată dințată) din stânga sus > Confidențialitate & Securitate > și activează Modul confidențial
#

Autentificarea la efectuarea transferurilor 
Ești îngrijorat că altcineva are acces la contul tău sau ar putea abuza de el dacă găsește telefonul tău nesupravegheat? Activați cererile de autentificare atunci când efectuați transferuri. Vi se va cere să confirmați că sunteți cu adevărat dvs. cu date biometrice (cum ar fi o amprentă) de fiecare dată înainte de a trimite bani altora. 

Deschideți aplicația mobilă Paysera >Atingeți pictograma Setări (roată dințată) din stânga sus > Confidențialitate & Securitate > și activează Securitate suplimentară pentru transferuri

Transferuri protejate prin parolă
Când efectuați transferuri de bani, puteți alege acum să puneți protecție prin parolă. După primirea transferului, destinatarul va putea retrage banii doar după ce va introduce parola.

Acest lucru vă va oferi acea asigurare suplimentară că nu v-ați trimis banii altcuiva din greșeală. 

Deschideți aplicația mobilă Paysera > Transfer nou > alegeți Transfer Paysera > completează detaliile > Parola > introduceți o parolă la alegere și partajați-o numai cu destinatarul. 

#

Protecție card
Aplicația Paysera vă permite să vă gestionați cardurile cu ușurință - comandați, înghețați sau blocați cardurile în orice moment. Nu este nevoie să sunați la Suportul pentru clienți. 

#

Autentificare biometrică 
Conectarea la aplicație este protejată cu date de autentificare biometrică, cum ar fi Amprentă și Face ID, dacă acest lucru este acceptat pe telefon.. 

Acest lucru oferă acea siguranță suplimentară prin care doar tu și nimeni altcineva poate deschide aplicația 

Notificări despre mișcarea banilor 
Primiți notificări în momentul în care banii dvs. intră sau ies din portofelul dvs. electronic. Primiți mesaje scurte după ce plătiți cu cardul, efectuați o plată recurentă și multe altele.. 

Activați această funcție conectându-vă la aplicația mobilă > Setări (pictograma roată dințată) > Notificări

Toate aceste sfaturi sunt mici straturi de protecție care vă protejează de escrocii financiari care vor folosi fiecare scăpare pentru a profita de oamenii grăbiți. Data viitoare când vă gândiți dacă merită să depuneți acest efort suplimentar pentru a vă proteja banii, luați în considerare că această setare de securitate vă va costa mai puțin de un minut din timpul dvs., altfel, pierderile vă pot costa mii.