Toate categoriile

Paysera își dezvăluie noul său logo!

Justina Šidlauskienė
#
Știri importante! Astăzi, după 8 ani, suntem mândri să prezentăm primul și elementul de bază al noii identități Paysera – noul logo. Această schimbare a logoului reflectă viziunea noastră de a trece către o super-aplicație și marchează un nou început pentru companie – un aspect mai proaspăt, mai modern, care poartă un mesaj. Este, de asemenea, prima dintre multe alte actualizări interesante ale brandului pe care le vom lansa în lunile următoare și în anul viitor. 
#

De ce ne-am hotărât să facem o asemenea schimbare?

La Paysera, știam că există o deconectare între vechiul logo și viziunea actuală a companiei. Și nu doar logo-ul vechi, ci și identitatea vizuală în ansamblu. Considerăm că Branding-ul existent nu comunica pe deplin actuala viziune; părea învechit și complicat în multe cazuri, și nu reflecta Paysera ca un fintech de pionierat cu produse și servicii inovatoare 

Din punct de vedere tehnic, ne-am dorit ceva care să funcționeze pe ecrane de orice dimensiune și în diverse setări. Așa că echipa noastră de marketing internă, împreună cu un designer grafic talentat, Deividas Bielskis, au început să caute o nouă identitate și instrumente pentru a exprima personalitatea mărcii Paysera verbal și vizual. Iar rezultatul este în fața ochilor tăi. Ceva simplu, dar potrivit cu serviciile și viziunea noastră. 

#
Justina Šidlauskienė – Marketing și PR, Paysera Lituania 

Nouă identitate inspirată de feedback-ul clienților

În timp ce ne implicăm oamenii și diversele părți interesate din cadrul companiei, ne-am dorit, de asemenea, ca și clienții noștri să fie o parte importantă în crearea noului nostru brand. Așa că, la jumătatea anului 2021, i-am întrebat ce părere au despre noi 

Din feedback am constatat faptul că clienții noștri se referă aproape în unanimitate la Paysera cu cuvinte precum „rapid”, „ușor de utilizat”, „o valoare excelentă pentru bani”, „multe servicii” și „o alternativă excelentă la băncile tradiționale”. Secretul succesului Paysera a fost întotdeauna angajamentul de a asculta nevoile clienților și de a fi cu un pas înainte - construirea de noi produse inovatoare pentru a răspunde acestor nevoi înainte ca acestea să apară. 

Și așa, am decis că este timpul să reflectăm acest lucru în designul nostru actualizat al mărcii, cu niște imagini care reflectă ascultarea și acela de a fi alături de clienții noștri chiar aici, chiar acum – așa a luat naștere ideea balonului de chat și a indicatorului de locație. 

Cum a devenit litera „P” un simbol al noului nostru logo? 

După cum puteți vedea, împreună cu noul logo, litera P a devenit un simbol semnificativ al mărcii noastre. Seamănă cu un balon de chat stilizat pentru a sublinia comunicarea noastră cu clienții noștri, companiile și oamenii din spatele acelor companii. Pentru noi, înseamnă că dezvoltăm Paysera printr-o conversație continuă! 

Acest simbol grafic simbolizează, de asemenea, viitoarea noastră funcție de chat live, care va fi o schimbare semnificativă pentru aplicația noastră și pentru viteza și calitatea suportului nostru pentru clienți. 

Și nu în ultimul rând, un alt lucru pe care l-ați putea observa în noua noastră pictogramă – un indicator de locație. Paysera fiind o companie locală și globală în același timp, având servicii integrate de la terți, care pot fi utilizate chiar aici și chiar acum, este unul dintre beneficiile de bază ale companiei noastre. Funcțiile viitoare, cum ar fi plățile pentru parcare și investițiile în imobiliare, susțin, de asemenea, această idee, și am vrut ca logo-ul nostru să reflecte acest lucru. 

Pe lângă toate cele de mai sus, noul logo Paysera are o paletă de culori mai rafinată, care folosește două nuanțe de albastru și una de verde. 

Aceste culori reprezintă valorile pe care le avem și/sau căutăm să le avem: 
Albastru – încredere, gândire în avans, integritate, experiență, inovație; 
Verde – durabilitate și prosperitate.

#

Ce urmează? 

În lunile următoare, veți vedea noul nostru logo difuzat pe diferite platforme - web, aplicație, rețele sociale și așa mai departe. 

Cu drag, în numele echipei de marketing Paysera,
Justina  

Autor:
Justina Šidlauskienė
Șef marketing și PR, Paysera Lituania