Toate categoriile

Nou serviciu! Cum să investiți cu InRento prin Paysera?

How to invest with InRento via Paysera?
Vești incitante, investitori vechi și noi! InRento, platforma de crowdfunding buy-to-let, este acum disponibilă pe Paysera. Suntem încântați să vă aducem această integrare, adăugând o altă funcție pentru gestionarea finanțelor și investițiilor dvs. în cadrul super-aplicației Paysera. Această postare pe blog este ghidul dvs. pentru a profita la maximum de acest nou serviciu fantastic!

Ce este InRento

InRento, disponibilă acum în super-aplicația Paysera, este o platformă de crowdfunding pentru cumpărarea de locuințe. Aceasta oferă oportunitatea de a investi în diverse proiecte, inclusiv în locuințe de închiriat pe termen scurt, spații de co-living și hoteluri.

Una dintre cele mai bune părți este că, dacă sunteți deja un utilizator Paysera, nu este nevoie de o identificare suplimentară - ați finalizat deja acest pas atunci când v-ați înregistrat. Ca să nu mai vorbim de comoditatea de a vă gestiona atât finanțele, cât și investițiile, totul într-o singură aplicație!

Cum funcționează?

Cine poate folosi InRento?

Clienții Paysera ce au un cont Paysera verificat și aplicația mobilă Paysera instalată - funcționează pe iOS și Android. Dacă nu aveți încă un cont Paysera - îl puteți deschide gratuit, fără a vă deplasa la o sucursală fizică. Descărcați aplicația noastră acum!

Vă rugăm să rețineți că puteți utiliza această nouă funcție doar dacă sunteți cetățean intr-una dintre țările enumerate mai jos.

List of private client nationalities that can use InRento services through Paysera. List of legal client countries that can use InRento services through Paysera.

Care este suma minimă de investit?

Poți investi într-un proiect cu o valoare minimă de 500 de euro sau mai mult.

Este sigur?

Atât Paysera, cât și InRento sunt autorizate și reglementate de Banca Lituaniei, ceea ce înseamnă că respectăm toate regulile necesare pentru a vă proteja. O altă măsură de siguranță este faptul, menționat anterior, că InRento selectează foarte minuțios și atent potențialele proiecte în care puteți investi.

Cum să începi să investești cu InRento prin Paysera?

  1. Conectați-vă la aplicația Paysera și selectați Mai mult în colțul din dreapta jos;
  2. Derulați în jos până când vedeți InRento și apăsați pe logo;
  3. Selectați START;
  4. Selectați contul de plată, revizuiți informațiile și apăsați pePERMITE.
Step-by-step instructions on how to invest with InRento via the Paysera app.

Odată ajunși acolo, veți vedea proiectele în care puteți investi, proiectele deja finanțate, proiectele realizate, precum și informații despre unde se află un anumit proiect:

  • locație;
  • valoarea totală a investițiilor necesare pentru ca proiectul să fie realizat;
  • suma de bani care este deja investită.
Property examples to invest in with InRento via the Paysera app.

Dacă un anumit proiect vă atrage atenția

Nu vă sfiiți să explorați mai în detaliu! Verifică-l și veți obține toate informațiile de care aveți nevoie pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză, cum ar fi:

  • rangul de securitate și ratingul investițional;
  • randamente posibile în funcție de suma pe care o investiți;
  • informații despre proprietarul proiectului, motive pentru a investi, riscuri potențiale și multe altele.
Information about investment projects with InRento via the Paysera app.

Când sunteți gata să investiți

Apăsați pe proiectul specific, apoi derulați până la RANDAMENTUL INVESTIȚIILOR, introduceți suma pe care doriți să o investiți (nu uitați că suma de pornire este de 500 de euro) și verificați cu atenție informațiile. Dacă vi se par acceptabile, selectați INVESTEȘTE ACUM.

Dacă sunteți nou în investițiile cu InRento, va trebui să completați un chestionar și să acceptați un acord de risc. De asemenea, va trebui să fiți de acord cu Regulile și Termenii și Condițiile.

Dacă ați mai investit deja cu InRento, ați completat chestionarul și ați fost de acord cu acordul de risc, nu vi se va cere să repetați aceeași procedură.

#

Odată ce ați investit într-un proiect

Puteți să vă verificați portofoliul oricând doriți. Trebuie doar să vă întoarceți la secțiunea principală InRento și, alături de secțiunea Proiecte veți vedea Portfoliu. Selectați-l și veți găsi toate datele despre valoarea contului, randamentul anual net și profitul lunar net.

InRento portfolio information on the Paysera app.

Suntem aici dacă aveți nevoie de ajutor!

În cazul în care există ceva ce nu am abordat în această postare pe blog și nu ați găsit în aplicație, contactați echipa noastră de suport pentru clienți. Vom fi bucuroși să vă ajutăm cu acest lucru sau cu orice alte întrebări pe care le aveți, doar sunați-ne sau scrieți-ne.

Articole similare

#

De ce ar trebui să vă gândiți să investiți?

Sunteți îngrijorat de impactul inflației asupra banilor câștigați cu greu? Sunteți interesat să obțineți independența financiară și să vă asigurați viitorul? Investițiile ar putea fi cheia. În această postare pe blog, vom explora motivele pentru care ar trebui să luați în considerare investițiile și cum puteți face acest lucru cu ușurință cu un cont Paysera.

#

Mit vs. Realitate: adevărul despre investiții

Investițiile sunt adesea prost înțelese. Unii o văd ca pe o schemă financiară suspicios de profitabilă, în timp ce alții o asimilează cu jocurile de noroc. Aceste concepții greșite îi pot descuraja pe mulți de la oportunitățile financiare promițătoare, dar investițiile nu trebuie să pară descurajante sau riscante. Haideți să le analizăm și să clarificăm aceste mituri pentru a vă ajuta să obțineți o înțelegere mai clară a acesteia!

#

Protejați-vă banii - alegeți aur!

O ceașcă de cafea în anii 1970 era de 20 de cenți, astăzi - este 1,50 EUR. Între timp, o uncie de aur în anii 1970 costa 200 EUR, astăzi - este de peste 8 ori mai mult decât atunci. Ce aveți în comun aceste două mărfuri, vă puteți întreba? Inflația.