Toate categoriile

Vești bune! Am activat transferurile în USD către China

#
Ai o companie ce importă din China? Avem un anunț special de făcut – clienții Paysera pot trimite acum bani în USD către China! De această facilitate pot beneficia atât companiile, cât și persoanele fizice. Cum Black Friday și Crăciunul sunt foarte aproape, anunțul vine la fix!

De ce este important?

Dacă sunteți deja client Paysera, este posibil să știți că dolarul american ca monedă nu este tocmai nou când vine vorba de serviciile noastre. Deci, de ce toată agitația?

Ei bine, cuvântul cheie în acest caz este... China. Aceasta este o nouă direcție pe care o luăm și suntem încântați să le oferim clienților noștri posibilitatea să trimită bani în China mai eficient.

În plus, SUA și China sunt cei mai mari doi parteneri comerciali ai Uniunii Europene. China, în special, se bazează pe multe afaceri care importă bunuri, tehnologie și componente de producție de la companii din China. Scopul nostru aici este să contribuim la procese de transfer de bani fără întreruperi și să ajutăm companiile să se concentreze pe ceea ce contează cel mai mult – conducerea și dezvoltarea afacerii lor.

#

Cum funcționează?

Nu vă faceți griji, nu există pași adiționali aici! La fel ca în cazul oricărui alt transfer, trebuie pur și simplu să știi despre destinatar::

  • Țara, care în acest caz ar fi China
  • Regiunea
  • Oraș
  • Adresa completă 

Transferurile către China constau în pașii standard::

Pasul 1. Conectează-te la contul Paysera în varianta Desktopr
Pasul 2. În meniul din stânga alegeți Transferuri apoi Tranzacții bancare
Pasuk 3. Introduce-ți toate informațiile necesare și nu uitați să alegeți valuta USD

Asta e tot!

Nu aveți încă aplicația Paysera?

Deschideți un cont GRATUIT în câteva minute!

Mai multe actualizări vin în curând!

Paysera lucrează din greu în fiecare zi pentru a îmbunătăți experiența clienților noștri și pentru a crea mai multe posibilități. Deși suntem mândri de realizările noastre actuale, suntem departe de a fi terminat, iar mai multe actualizări despre posibilitățile de transfer USD vor veni în curând.

Urmărește-ne pe canalele noastre de socializare pentru a fi printre primii care află noutățile!