Start facil în tranzacționarea online

Paysera are o ofertă specială pentru tine!
Colectare de plăti cu Paysera Checkout – toate metodele de plată populare cu un singur gateway de plată. 
Pentru un început cat mai ușor, în primele trei luni comisionăm și mai puțin. 

Lasă-ți clienții să plătească în modul preferat!

#

Tarife mici

Paysera percepe probabil cele mai mici taxe de pe piața colectărilor de plăți. În primele trei luni, aceste taxe sunt și mai mici, indiferent de rulajul generat.

O mulțime de posibilități!

Cu Paysera Checkout, cumpărătorii dvs. vor primi posibilități de plată nelimitate: Bank Link, PIS, carduri de plată, sisteme de plată internaționale și plăți directe prin Paysera. Când este necesar, plățile cu mesaje SMS și coduri QR pot fi, de asemenea, ușor activate.

Ușor de utilizat

Pentru toate proiectele dvs. de colectare a plăților, veți avea un singur cont Paysera accesibil în mod convenabil atat prin intermediul site-ului web, cat și prin aplicația mobilă Paysera. Nu este nevoie să vă deplasați către un Centru de asistență pentru clienți - totul se poate face online. De asemenea, veți fi înștiințat în timp real despre toate plățile primite.

O ofertă specială pentru un început ușorÎn general, taxele pentru colectarea plăților la Paysera depind de categoria magazinului online și de rulaj.

În total, există trei categorii distincte în funcție de bunurile sau serviciile vândute. 

0,90% max. 0,40 EUR + 0,07 EURO fix

0,75 %  max. 0,15 EUR + 0,07 EUR fix

Comercializezi bunuri livrate fizic sau furnizezi servicii turistice? 

Atunci proiectul dvs. aparține categoriei 1 și indiferent de rulaj, în primele trei luni veți plătiți către Paysera maximum 0,22 EUR pentru o tranzacție.
De ex. dacă vindeți un articol de vestimentatie pentru 10 EURO, veți plătiți către Paysera 0,15 EURO, deoarece taxa este de 0,75 % * 10 EURO + 0,07 EUR comision fix.

Accesați pagina de Tarife Paysera pentru a calcula comisionul total, în funcție de metoda de plată selectată (se adaugă comisioane partenerilor).

1,40% max. 2 EURO + 0,07 EUR fix

1,25 %  max. 1,75 EUR + 0,07 EUR fix

Vânzați servicii sau bunuri virtuale?

Proiectul tău este categoria 2, ceea ce înseamnă că în primele trei luni plătiți către Paysera cel mult 0,75 EUR pe tranzacție.
Să zicem că vindeți credite pentru jocuri pentru 20 EUR, caz în care plătiți către Paysera doar 0,39 EUR, deoarece taxa este de 1,25% din suma + 0,07 EUR taxă fixă.

Accesați pagina de Tarife Paysera pentru a calcula taxa totală, în funcție de metoda de plată selectată (se adaugă comisioanele partenerilor).

8,10% max. 12,00 EURO + 0,07 EUR fix

7,65 % +  max. 10,50 EUR + 0,07 EUR fix

Comercializeazi bunuri sau servicii cu risc ridicat, cum ar fi suplimente alimentare?

Atunci se aplică taxele aferente Categoriei 3 pentru proiectele dvs., iar în primele trei luni plătiți către Paysera maximum 10,50 EUR pe tranzacție.
De exemplu, dacă vindeți suplimente alimentare pentru 100 EUR, plătiți către Paysera 7,72 EUR, deoarece vi se percepe o taxă de 7,65% + o taxă fixă de 0,07 EUR.

Accesați pagina Tarife Paysera pentru a calcula taxa totală, în funcție de metoda de plată selectată (se vor adauga comisioanele partenerilor).

15 021

30

4,5 ⭐

29

magazinele online ce utilizează cu succes serviciul de colectare a plăților Paysera.
valute în care puteți încasa plăți cu Paysera Checkout.
stele pe care le-am primit de mulți dintre clienții noștri mulțumiți pe Trustpilot.
plugin-uri gata de utilizare și integrări cu sisteme populare de content management și alte sisteme.
#

 
Nu ezitați - alegeți oferta acum!Înregistrarea este gratuită și durează doar câteva minute