📅 Aprilie, 2020

Paste alternativ: tot ce trebuie să știți despre petrecerea vacanței acasăSe apropie Paștele și cu toții ne gândim la membrii familiei și la cei dragi cu care ne petrecem în mod normal aceste sărbători. Cu toate acestea, anul acesta cel mai bun cadou pentru ei va fi păstrarea lor în siguranță, rămânând acasă.

Între timp, ne vom asigura că banii de buzunar pentru nepoții tăi, sau micile cadouri pentru cei dragi, ajung la conturile lor înainte de dimineața de Paște. Ne bucurăm pentru clienții Paysera că pot trimite și primi în mod liber bani indiferent de sărbători. Mai mult, clienții noștri pot, de obicei, să trimită și să primească bani tot timpul la și de la băncile membre SEPA Instant . Dacă intenționați să efectuați o plată către o bancă din România, sau să vă alimentați contul Paysera, ar trebui să o faceți înainte de ora 14:00, joi, 16 aprilie, sau va ajunge la destinatar doar marți, 21 aprilie.

#

Paștele într-o perioadă de izolare și digitalizare

A petrece Paște acasă nu trebuie să însemne mai puțin distracție și bucurie pentru familie. Credem că totul poate fi mai mult sau mai puțin ca de obicei, doar ... diferit. 

  • Timp pentru familie. Anul acesta, adunați-vă în jurul mesei de Paști într-un format ușor diferit. Sunați-vă rudele folosind aplicații de chat video (Zoom sau pur și simplu Messenger), îmbrăcați-vă și faceți o poză pentru a vă aminti această sărbătoare excepțională. 
  • Slujba de Paste. Majoritatea comunităților de credincioși în acest an s-au ocupat de transmisia în direct a slujbei. Vedeți dacă se întâmplă ceva de genul acesta în regiunea dvs. și să păstrați tradiția! 
  • Jocuri cu teme de Paște pentru copii. Pentru cei mai mici fani ai Paștelui, am pregătit câteva dintre recomandările noastre gratuite pentru jocurile de Paști online preferate.
#

Să facem o minune de Paște

Întrucât anul acesta probabil că vom economisi nu numai cheltuielile de călătorie pentru familiile noastre, ci și masa mare de Paște pentru întreaga familie, am putea dona și unele dintre aceste economii celor care au nevoie cel mai mult. Pentru cei care poate petrec Paștele singuri, flămânzi și bolnavi.

Puteți găsi diverse organizații caritabile în aplicația mobilă Paysera pe dispozitivele Android, alegând Mai mult> Donații. Sau puteți alege orice altă organizație și să le susțineți prin alte mijloace disponibile. 

Să împărtășim solidaritatea și amabilitatea noastră în acest Paște.